TOP joga videá, ktoré ti kompletne vyformujú postavu

TOP joga videá, ktoré ti kompletne vyformujú postavu

Cvičenie jogy má nepochybne svoje veľké výhody pre ľudské telo. Okrem toho, že dokáže upokojiť myseľ, redukovať stres a odohnať depresiu či úzkosti, dostane vás aj do kondície. Vaše telo bude po pravidelnom praktizovaní tohto cvičenia ohybnejšie, pevnejšie, celkovo krajšie a dokonca pre to nemusíte vôbec nikam chodiť. Joga dokonca dokáže prispieť k redukcii hmotnosti, tým aj k zvýšeniu sebavedomia. Cvičenie jogy doma možno vyžaduje pevnú vôľu a disciplínu, no určite stojí za to.

5 cvičení jogy

Neuveríte, ale na to, aby ste poriadne rozhýbali kosti, nemusíte chodiť do posilky, behať  a ani vytiahnuť päty z bytu von. Na to je predsa internet, ktorý je plný videí od profesionálnych cvičiteľov a cvičiteliek, ktorí vám predcvičia celý tréning cez televíznu obrazovku alebo obrazovku počítača, prípadne smartfónu. A čo budete ešte potrebovať? Joga je nesmierne nenáročná na vybavenie. Postačí vám športové oblečenie (nemusí byť, ale oceníte ho, keď sa spotíte), podložka na jogu, prípadne blok na jogu pre začiatočníkov aj na ťažšie pozície, no a napokon pripojenie na internet. A môžete začať, jedno cvičenie po druhom. My sme pre vás vybrali 5 cvičení jogy z Youtube, ktoré si zamilujete.

Inšpiruj sa: Ako si pripraviť espresso? Bude lepšie ako z tej najprestížnejšej kaviarne!

1 z 5

Ranná rozcvička

Ranná rozcvička v podobe nenáročnej jogy je na nezaplatenie. Ponaťahujte svaly, rozhýbte kosti a dajte si hneď po zobudení zopár pozdravov slnka. Ranná joga má veľa výhod, no najviac oceníte energiu, s akou sa poberiete do práce. A možno do nej prídete po dlhej dobe s úsmevom, ktovie.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Ľubica Šťastná 21.08.19 04:34

ĽŠ
karma
100.00

Cvičenie jogy má naozaj veľké výhody pre ľudské telo a nielen.

  • 0
Odpovedať

Mária Reibergerová 23.08.19 08:25

MR
karma
104.00

videjko som si uložila, vyskúšam no zatiaľ od každého kdo cvičí jógu som počula len samé pozitívne veci ako im cvičenie prospelo nie len postave ale aj zdravotne

  • 0
Odpovedať

Jana Čipková 03.10.19 22:52

karma
106.00

Joga je moje naj...cvičenie.

  • 0
Odpovedať

Jana Pitonakova 23.11.20 13:50

JP
karma
100.00

nakoľko mi nedávno zistili nález na chrbtici, odpoúča mi lekárka prejsť na pomalé cvičenie a presne spomenula jógu. Obávam sa však, že doma cvičená joga nemá ten efekt ako keď sa cvičí pod dohľadom...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní