TOP látkové hydratačné pleťové masky: Ktoré sú najlepšie?

TOP látkové hydratačné pleťové masky: Ktoré sú najlepšie?

Od doby, čo pleťové masky mnohé z nás zaradili do svojej pleťovej rutiny, kozmetické spoločnosti sa „rozbehli“ a začali produkovať množstvo rôznych pleťových masiek, ktoré obsahujú aktívne zložky a ktoré sú určené na rôzne kožné problémy. Niektoré redukujú viditeľnosť rozšírených pórov, iné pleť rozjasňujú, ďalšie pleť vyhladzujú a redukujú pigmentové škvrny či vrásky, no sú tu aj také, ktoré sú určené na spevnenie a vypnutie dekoltu. Samostatnou kategóriou sú hydratačné pleťové masky, ktoré obzvlášť v tomto období ocení nejedna pleť.

Látkové hydratačné pleťové masky – ktoré stoja za vyskúšanie?

Ak je vaša pleť suchá, vytvárajú sa na nej šupinky a máte pocit, akoby bola „o číslo menšia“, tak v tom prípade je namieste začať uvažovať o zaradení hydratačných produktov do vašej rannej a večernej rutiny. Okrem pleťového séra a krémov sú to práve pleťové masky, ktoré v priebehu niekoľkých minút dokážu vašu pleť vzpružiť. V tomto prípade ide konkrétne o hydratačné masky, ktoré obsahujú zvlhčujúce látky prenikajúce do hlbších vrstiev pleti. Ktoré to sú a ktoré hydratačné látkové pleťové masky sa oplatí vyskúšať?

Pozri aj: TOP dvojfázové odličovače: Dokážu odstrániť akýkoľvek make-up?

- TOP látkové hydratačné masky
1 z 5

Collistar Pure Actives Micromagnetic Mask Hyaluronic Acid

Ak si hovoríte, že látkové pleťové masky sú len také obyčajné tkaniny, ktoré si z času na čas aplikujete na pleť, tak v tom prípade ste ešte určite neobjavili pleťovú masku od značky Collistar. Maska využíva energiu mikromagnetov pre aktiváciu stimulácie pleti. Maska rovnako zaručuje dlhotrvajúcu a intenzívnu hydratáciu pleti, ktorú zároveň vypĺňa zvnútra.

Z aktívnych zložiek maska obsahuje predovšetkým kyselinu hyalurónovú (HA), ktorá napomáha udržať objem buniek a zachovať hladkú pleť. HA navyše pôsobí ako magnet na vodu, ktorú dokáže udržať v mimobunkovej štruktúre, vďaka čomu je pleť perfektne hydratovaná. Skvelým bonusom je aj to, že prispieva tiež k redukcii vrások a opuchov, tmavých kruhov a vačkov pod očami.

Pleťovú masku od značky Collistar nájdete v predaji v sieti FAnn parfumérií.

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Jana Komadová 02.02.20 13:24

karma
100.00

Rada vyskúšam

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 02.02.20 18:03

MM
karma
100.00

mám rada látkové masky, ľahká aplikácia, dobrý účinok

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 27.04.20 20:07

KS
karma
133.00

Ďakujem za typy :-) Látkové masky mám veľmi rada, momentálne používam od Avonu Planet Spa a som spokojná :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní