TOP látkové liftingové pleťové masky: Veľký prehľad toho najlepšieho

TOP látkové liftingové pleťové masky: Veľký prehľad toho najlepšieho

Používanie látkových pleťových masiek celosvetovo stúpa, čo celkom nahráva do kariet kozmetickým spoločnostiam. Tie doslova chrlia množstvo masiek, ktoré majú najrôznejšie účinky. Avšak je tu jeden druh masiek, ktorý si dámy po celom svete budú kupovať neustále. Teda v prípade, ak sa neodvážia na chirurgicko-estetický zákrok.

Látkové masky sú skvelé v tom, že ich môžete používať kdekoľvek. Môžete si ich zbaliť so sebou na cesty a dokonca ich môžete používať aj v aute, ak sa ocitnete v dopravnej zápche. Ak ste doposiaľ žiadnu nevyskúšali, tak si doprajte aj vy niekoľkominútové rozmaznávanie vašej pleti. Aktívne zložky, ktoré sa v maskách nachádzajú doprajú vašej pleti vzpruhu, ale aj relax zároveň.  

Liftingové pleťové masky

Už v úvode sme naznačili, že existuje jeden druh masky, ktorý si zamilovali azda všetky dámy v určitom veku. Ide o liftingové masky, ktoré vďaka účinným zložkám a aktívnym látkam dokážu vyhladiť jemné línie na pleti, no tiež dokážu vyplniť aj hlboké vrásky, a tak zmierniť ich viditeľnosť. Okrem toho väčšina látkových masiek v sebe spája hneď niekoľko účinkov. Preto v priebehu niekoľkých minút dokážete svoju pleť naozaj vzpružiť a zlepšiť jej vzhľad.

Avšak pozor, aj používanie látkových masiek má svoje pravidlá. Ženy sa totižto častokrát ocitnú pred dilemou, kedy vlastne masku aplikovať na tvár. Kedy ju používať – v ktorej fáze starostlivosti o pleť. Akákoľvek maska by sa mala aplikovať na vyčistenú pleť, pretože len v takom prípade zabezpečíte to, že všetky aktívne zložky preniknú do vašej pleti. Len v prípade, keď budete mať vyčistenú pleť, tak nič nebude brániť obsiahnutým zložkám v pleťovej maske, aby pôsobili na vašej pleti a robili to, čo maska sľubuje. Vyberte si svoju liftingovú masku a nechajte sa rozmaznávať. Ktorú z našich TOP liftingových masiek by ste chceli vyskúšať?

Odporúčame: TOP látkové hydratačné pleťové masky: Ktoré sú najlepšie?

- Prehľad najlepších liftingových pleťových masiek
1 z 7

ARTISTRY YOUTH XTEND maska na preprogramovanie pleti

Skúšali ste niekedy preprogramovať svoj počítač? Asi je to zložité a nedokáže to úplne každý, ale preprogramovanie pleti určite zvládnete. A to prostredníctvom látkovej pleťovej masky, ktorá je navrhnutá tak, aby vám svojim účinným zložením pomáhala v boji so starnutím. Jej úlohou je omladiť pleť a rozjasniť jej vzhľad.

Dvojdielna pleťová maska obsahuje stredomorský extrakt LifeSirt, ktorý pomáha pleti odolávať starnutiu tým, že predlžuje cyklus kožných buniek. Obsiahnutý extrakt z afrického baobabu zase napomáha zlepšovať stav pleti a upokojuje ju. A napokon peptid Micro-X6 pomáha aktivovať kolagén v pleti. Všetky tieto účinné látky prenikajú do hlbších vrstiev pleti, vďaka čomu dosiahnete lepšie účinky. Po jej použití bude vaša pleť živšia a viditeľne mladšia, žiarivejšia a vyhladenejšia.

Viac informácii nájdete na amway.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní