Toto sú trendy vo farbách na vlasy 2020: Vyskúšaš ich aj ty?

Toto sú trendy vo farbách na vlasy 2020: Vyskúšaš ich aj ty?

S novým desaťročím prišli aj nové trendy. Dokonca aj v otázke farbenia vlasov. Ak plánujete zmenu a chcete vyskúšať niečo nové, kaderníci dali dohromady nové farebné trendy. Niekedy sa stane, že so svojimi vlasmi doslova exprimentujeme a meníme farby ako na bežiacom páse. Inokedy zase len chceme niečo nové, aby sme našli nový štýl, vyzerali lepšie a napríklad aj mladšie. Nové trendy tak môžu inšpirovať. Aké sú trendy roka vo farbách na vlasy?

Strieborná blond

Tento odtieň blond so striebornými podtónmi bude v novom roku veľmi populárny. Je to dokonalý odtieň, ktorý vám dodá imidž ľadovej kráľovnej. Nezabudnite pri umývaní vlasov používať fialový šampón, aby vaša farba vydržala dlho jasná.

Lila

Aj keď by to mohlo vyzerať, že si všetci už dávno farbia vlasy fialovou, je to trend, ktorý pretrvá aj v roku 2020. Takže, ak ste ešte nemali fialovú hlavu, musíte tento super rockový fialový odtieň vyskúšať. Ak by ste snáď túto farbu, s ktorou asi najviac oslníte v rockovom klube, chceli nosiť dlhodobejšie, nezabudnite svojim vlasom dopriať týždenne masku na neutralizáciu všetkých mosadzných tónov.

Neprehliadni: Vieš, čo pomáha na vypadávanie vlasov? Toto si možno netušila

vlasové trendy 2020

Zdroj: pinterest.com

Karamelové pramene

Ak dávate prednosť prirodzenejším odtieňom, napríklad v hnedej, potom tohtoročným hitom bude kombinácia čokoládovohnedej farby, ktorú použijete ako základ, s karamelovým zvýraznením. Táto kombinácia je skutočne vydarená a v kondícii ju udržíte pomocou lesklého spreja.

Nafarbené končeky à la Demi Lovato

Farebné zvýraznenie končekov vlasov je pre všetky odvážnejšie typy, ktoré chcú zaujať. Speváčka Demi Lovato je ich vzorom. Farebné kombinácie si môžete vymyslieť tak trochu samy a podľa kaderníkov je to perfektný spôsob, ako do vzhľadu vašich vlasov pridať jasnú farbu bez toho, aby ste si museli farbiť celú hlavu.

Tmavá čokoládovohnedá

Áno, je to tak. Zdá sa, že blondínkam tento rok tak trochu nepraje. Okrem farebných experimentov je rok 2020 rokom hnedých vlasov. Ide najmä o hlboké a bohaté čokoládovohnedé odtiene. Nechajte svoju kaderníčku, nech pridá do niektorých prameňov vlasov svetlejší odtieň a budete naozaj trendy.

trendy farby

Zdroj: Shutterstock®

Pulzujúca červená

Pulzujúce červenovlásky zrejme uvidíte tento rok skoro všade. A z dobrého dôvodu! Táto bohatá farba vyzerá ohromne na každom. Preč teda so svetlými ryšavými odtieňmi, ktoré boli hitom v minulých rokoch. Táto plná farba ocení údržbu šampónom bez obsahu síranov a vydrží dlhšie.

Tieňované korienky

Tento trend ocenia všetky ženy, ktoré si nestihnú včas zafarbiť vlasy a v nich potom presvitajú šedé odrasty a pôvodná farba vlasov. Práve preto je dobré vyskúšať tento trend farby vlasov pre rok 2020. V podstate ide o to, aby vaše korienky mali tmavšiu farbu než zvyšok vašich vlasov a vytvárali tak tieňový kontrast.

Prečítaj si: Prečo vymeniť šampón za ocot na vlasy? Skús a neoľutuješ!

- Trendy farby na vlasy pre rok 2020
1 z 26

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Mária Chromíková 16.02.20 11:40

MC
karma
109.00

Niektoré odtiene sú pre mňa dosť odvážne.

  • 0
Odpovedať

Alena Cepova 16.02.20 21:03

AC
karma
-1.00

Preco nie?Odvazne osviezenie, ale zalezi komu co pristane. Pre mna pekna inspiracia ta cokoladovohneda

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 18.02.20 18:03

MM
karma
100.00

veľmi sa mi páči lila odtieň, ale vek už nepustí

  • 1
Odpovedať

Kristína Sekeráková 26.04.20 22:00

KS
karma
133.00

Na väčšinu z týchto farieb by som si netrúfla, ale strieborná blond vyzerá super, dobré riešenie pre tie ženy, ktoré trápia prvé šedivé vlásky :-)

  • 0
Odpovedať

Martina Gajdošíková 18.05.20 13:45

MG
karma
-1.00

Lilu mám veľmi rada, no nevýhodou je, že ide o umelé pigmenty, a tie veľmi dlho na vlasoch nevydržia.

  • 0
Odpovedať

Marianna Rajniaková 23.05.20 20:41

MR
karma
109.00

som viac za prirodzenosť, ak keď pekným mladým dievčatám pristane aj viac farieb..

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní