VIDEO: Nadelili sme si darček k 10. výročiu – takto prebiehala prerábka nášho ateliéru

VIDEO: Nadelili sme si darček k 10. výročiu – takto prebiehala prerábka nášho ateliéru

Aj vy ste si niekedy v živote povedali, že je čas na zmenu? Zmenám sa v živote vyhneme asi veľmi ťažko. Mnohokrát cítime, že je na zmenu čas, inokedy sa k nám zmeny dostanú aj bez toho, aby sme ich očakávali. Ale aj o tom je život. Akú zmenu ste sa naposledy rozhodli podstúpiť vy?

Možno to bola nejaká menšia zmena, ako napríklad nová farba vlasov, nový účes či nejaká zmena v domácnosti. No občas sa nevyhneme ani veľkým zmenám, napríklad zmene zamestnania či bývania. V znamení zmien sa to nieslo aj u nás v redakcii. 

Tento rok KAMzaKRÁSOU.sk oslávilo nádherné 10. narodeniny a my sme sa rozhodli nadeliť si darček. A tým darčekom bola prerábka ateliéru, v ktorom trávime nemalé percento nášho pracovného času. Tvoríme v ňom pre vás videá, taktiež fotíme všetky novinky, o ktorých si môžete u nás pravidelne prečítať. Ako to celé dopadlo?

Pozri ďalšie video: Tetovanie obočia – bolelo to? Ako som spokojná s výsledkom?

Preč so starým, sem s novým

Náš ateliér si pár zmien už naozaj pýtal. Mali sme ho v pláne vynoviť nielen tak, aby sa nám ešte viac páčil, ale hlavne, aby sa nám v ňom lepšie a ľahšie pracovalo. Starý ateliér potreboval hlavne pár obmien, ktoré sa týkali uskladňovania vecí, s ktorými pracujeme. Nič nevie tak spomaliť prácu, ako chaos na pracovisku a nie úplne najšťastnejšia organizácia pomôcok, s ktorými pracujeme. 

Preto sme sa rozhodli pre nové kusy nábytku, reorganizáciu všetkého, s čím pracujeme, ale aj pár nových dekorácií. Na to, ako to celé dopadlo, čo všetko sme vylepšili a zmenili, sa môžete pozrieť v krátkom videu z prerábky, ktoré vás možno inšpiruje k nejakej menšej alebo väčšej zmene i vo vašom živote. Želáme príjemné sledovanie!

- Anketa

AKO SA NÁM PODĽA VÁS PODARILA PRERÁBKA ATELIÉRU?

Odpovedalo 55 ľudí  

Nový ateliér vyzerá skvelo!
95%
Ešte to chce pár úprav.
4%
Predtým to vyzeralo lepšie.
2%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní