VIDEO: TOP produkty značky Nivea podľa KAMzaKRASOU.sk

VIDEO: TOP produkty značky Nivea podľa KAMzaKRASOU.sk

Verili by ste tomu, že Nivea je tu s nami už dlhých 110 rokov? Presne tak! Počiatky tejto značky siahajú ešte do roku 1911, v ktorom na trh prišiel prvý krém od Nivey, na prekvapenie, v žltom balení. Za zrodom prvého produktu stojí farmaceut a podnikateľ Oscar Troplowitz, ktorý dostal meno Nivea podľa jeho snehobielej farby. Názov totiž vznikol odvodením latinských slov nix (sneh) a nivis (snehový). Od svojich počiatkov ušli produkty tejto značky skutočne dlhú cestu a vybudovali si obrovskú fanúšikovskú základňu. 

Obľubujete produkty značky Nivea aj vy? Majú vo vašej domácnosti nezastupiteľné miesto? My v redakcii sme ich veľkými fanúšičkami a mnohé z nich používame i každý deň. Práve preto sme sa rozhodli pripraviť pre vás video, v ktorom vám predstavíme naše najobľúbenejšie produkty od Nivey, ktoré nám prešli pod rukami. Veď tipov na dobrú kozmetiku za rozumný peniaz predsa nie je nikdy dosť, no nie?

Naše ďalšie video: Ranná rutina v starostlivosti o pleť so značkou Nivea

Ktoré produkty odporúča naša redakcia?

Ponuka produktov značky Nivea je skutočne bohatá. Značka ponúka pleťovú, telovú aj vlasovú kozmetiku, taktiež opaľovacie prípravky, produkty na ruky aj pery, ale aj kozmetiku pre deti a mužov. Sortiment značky skrátka zahŕňa všetko, čo je potrebné na každodennú starostlivosť o telo – krémy, sprchové gély, prípravky na holenie, mydlá, antiperspiranty, šampóny, čistiace produkty na tvár a mnoho ďalšieho. Určite máte medzi Nivea produktami svojich favoritov aj vy. My ich máme hneď niekoľko a ktoré to sú, zistíte v našom videu. Do nášho výberu sa dostali napríklad produkty z nového radu Nivea Hydra Skin Effect, alebo aj z radu Nivea Q10 Energy.

Spomenuli sme niektoré pleťové i telové prípravky, ako aj produkty na starostlivosť o detskú pokožku. Na produktoch od Nivey oceňujeme ich dobré účinky, ako aj dostupnosť, či už hovoríme o cene, alebo aj možnostiach kúpy v drogériách a supermarketoch. Taktiež sa nám páči, že Nivea myslí nielen na našu pokožku, ale aj na planétu. Vybrané produkty totiž začína prezliekať do udržateľnejších obalov, ktoré sú recyklovateľné. Ide o obaly produktov z radu Naturally Good. Napríklad na výrobu fliaš telových mliek z tohto radu, ktoré spomíname i vo videu, je používaných o 50 percent menej plastu, než obsahujú súčasné obaly telových mliek Nivea. Tomuto kroku dávame v redakcii palec hore!

Nivea je skrátka taká naša srdcovka a pevne veríme, že i vaša. Ktoré produkty sa teda oplatí vyskúšať podľa redakcie KAMzaKRASOU.sk? To zistíte vo videu!

Naše ďalšie video: Nový prírodný rad starostlivosti o pleť Nivea Naturally Good 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Katarína Konečná 24.10.21 20:32

KK
karma
109.00

nivea ma nikdy nesklamala, používam ju už veľmi dlho :)

  • 1
Odpovedať

Ľubica Šťastná 25.10.21 06:31

ĽŠ
karma
100.00

Výborné tipy na TOP produkty značky NIVEA!

  • 1
Odpovedať

Mária Maxianová 25.10.21 18:52

MM
karma
100.00

používam produkty NIVEA, som spokojná najmä s telovou kozmetikou

  • 1
Odpovedať

Marta Hollá 05.11.21 16:22

MH
karma
91.00

Nivea je top obľúbenec, ešte nesklamala

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 18.02.22 14:00

JK
karma
100.00

Niveu používam xxxrokov a nedám na ňu dopustiť

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní