VIDEOTEST: Nový rad NIVEA Hydra Skin Effect s kyselinou hyalurónovou

VIDEOTEST: Nový rad NIVEA Hydra Skin Effect s kyselinou hyalurónovou

Hydratácia pleti a pokožky celého tela je skutočne zásadná. Niet sa však čomu čudovať. Naše telo je z veľkej časti tvorené vodou, takže nie je prekvapujúce, že ju potrebuje aj koža. Dostatočne hydratovaná pleť pôsobí mladistvo, je jemná a žiarivá a je chránená pred skorým nástupom prvých známok starnutia. Ak si však myslíte, že hydratovať potrebuje iba suchšia pleť, ste na veľkom omyle. Každá pleť potrebuje dôkladnú hydratáciu, a to aj tá mastnejšia. Mastná pleť sa dokonca môže v dôsledku nedostatočnej hydratácie ešte viac mastiť. Zabúdať by sme pritom nemali na hydratáciu zvnútra i zvonka. 

O vnútornú sa postará pravidelný pitný režim, o vonkajšiu zase kozmetické prípravky. A keďže obrovský význam dôkladnej hydratácie nepodceňujú ani v Nivei, máme na trhu nový rad s kyselinou hyalurónovou na hĺbkovú hydratáciu pleti. Obľúbená a mnohými ženami milovaná značka Nivea tentokrát prináša rad Hydra Skin Effect, ktorý pleť nielen hydratuje, ale aj rozjasňuje a zanecháva ju hebkú na dotyk. Na aké nové prípravky sa môžeme v obchodoch tešiť a ako sa osvedčili v praxi? To sa už dozviete v našom novom videu. 

Pozri aj: VIDEO: Ranná rutina v starostlivosti o pleť so značkou Nivea

Rad pre dôkladnú hydratáciu pleti

Nový rad Hydra Skin Effect značky Nivea zahrňuje hneď šesť prípravkov na vyčistenie pleti aj následnú starostlivosť. O dôkladné čistenie pleti sa postará micelárna voda a micelárny čistiaci gél. Oba prípravky pleť šetrne, ale dôkladne zbavujú všetkých nečistôt a zvyškov make-upu. Hydratujú ju a zanechávajú sviežu a čistú. Denný a nočný krém sú charakteristické gélovou konzistenciou. Ranný je osviežujúci a nočný regeneračný. Na pleti nezanechávajú nepríjemný mastný film a poskytujú jej 72 hodinovú hydratáciu. Zároveň podporujú tvorbu vlastnej kyseliny hyalurónovej. 

Do radu Hydra Skin Effect taktiež patrí povzbudzujúce hydratačné pleťové sérum, ktoré sľubuje rýchle vstrebávanie už za 20 sekúnd. Spolu s ampulkami obsahuje až 2,5-krát viac kyseliny hyalurónovej ako ostatné produkty. Sérum podporuje pružnosť a rozžiarenie kože a je vhodné na každodenné používanie pre všetky typy pleti. Ampulky sú dostupné v rámci intenzívnej hydratačnej 7-dňovej kúry. Počas týždňa pleti poskytujú intenzívnu hydratáciu, podporujú jej spevnenie a aktivujú pleťové bunky, aby pleť začala tvoriť vlastnú kyselinu hyalurónovú. Viac sa už o produktoch dozviete vo videu. Želáme príjemné sledovanie. 

produkty Nivea

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 16.04.21 06:26

ĽŠ
karma
100.00

Výborný videotest, vďaka!

  • 0
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 16.04.21 22:04

ZS
karma
100.00

Zišiel by sa po zime

  • 0
Odpovedať

Miriama Rusinová 26.07.23 14:01

MR
karma
-1.00

okrem micelárky ma zaujali všetky produkty, rada by som ich zaradila do rutiny

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní