Veľký jarný horoskop: Zemské a ohnivé znamenia prekvapí Šťastena

Veľký jarný horoskop: Zemské a ohnivé znamenia prekvapí Šťastena
  • 21.03.2017
  • Silvia Karasová

Polemiky okolo 20. a 21.marca sa často týkajú prvého jarného dňa. Nám stačí nadýchnuť sa a vieme, že jar máme už neodmysliteľne tu. Niektoré z nás prepadol s jej príchodom príval novej energie, iné možno prekvapila jarná únava v plnej svojej kráse. Nech je to ako chce, veríme, že jarné obdobie nám prinesie do životov samé príjemné prekvapenia. Obzvlášť sa môžu tešiť tie z vás, ktoré sa narodili v jednom zo zemských, alebo ohnivých znamení. Prečo? To sa viac dozviete v našom veľkom jarnom horoskope.



BARAN


Jarné dni vás konečne nakopnú k tomu, aby ste sa pustili do vysnívaných projektov. Všetky strachy odložíte bokom a usporiadate si myšlienky. Akoby zázrakom sa vám po zime rozjasní a vy odrazu vidíte realitu vôkol seba úplne jasne. Ako deti jari neváhajte a skoncujte so všetkým, o čom ste zistili, že vás v živote ťaží. Marec bude možno ešte trochu rozpačitý, no v apríli sa poriadne rozbehnete. Úspechy v práci zatienia nešťastie v láske. A viete čo? V máji zistíte, že status single vám viac než vyhovuje. Tento pocit vám vydrží minimálne do leta.


TIP: Od 5.4. do 9.4. sa absolútne sústreďte na pretvorenie svojich snov na realitu. Luna vo vám príbuznom ohnivom Levovi, ako i v zemskej Panne vám teraz vytvára najideálnejšie podmienky na napríklad rozbehnutie vlastného biznisu, či hoc len poslanie svojho životopisu do vysnenej firmy.

Odporúčame: Aké vlastnosti vám dal do vienka deň vášho narodenia?

Veľký jarný horoskop: zemské a ohnivé znamenia prekvapí Šťastena

Zdroj: Shutterstock®

LEV

Vy sa síce radíte k deťom leta, no po dlhej zime aj vám dobre padnú jarné slnečné lúče. Koncom marca a začiatkom apríla vás síce môže potrápiť oslabená imunita, no postačí pár dní v posteli a opäť budete fit. K tomu samozrejme jarné bylinky, kvety vo váze a úsmev na tvári a môžete sa smelo vydať na objavovanie sveta. Hviezdy budú priať najmä tým z vás, ktoré naozaj čaká zahraničná cesta, či pobyt. Pokiaľ si ale niečím nebudete isté, dajte na svoju intuíciu, minimálne sa ozvite svojej spriaznenej duši. Apropo platí to aj v láske. Pokiaľ chcete svoj status zmeniť, a je úplne jedno, či zo stavu zadaná na slobodná, alebo naopak, v jarnom období nastáva ten správny čas. Chce to len si viac veriť.

TIP: 1.apríla si nezabudnite vystreliť z niekoho blízkeho, zblíži vás to viac než by ste čakali . Pozor ale na štýl vášho humoru, aby ste neprestrelili.

Bude vás zaujímať: Kedy je podľa Luny čas vhodný na lásku?



STRELEC


Jar mnohé z vás vítajú so zdravotnými problémami. Prekvapila vás tiež jarná únava, bolesť krížov, svalstva, či dokonca alergie. Keďže ste ale nátura silná a odolná, len tak ľahko sa nepoddáte a už niekedy okolo aprílového splnu (11.4.) budete veselo riadiť svet vôkol seba. Šťastena na jar myslela aj na vaše znamenia, a hviezdy sľubujú postup v práci, nečakané odmeny aj vyriešenie toho, čo sa javilo dlhodobo ako nekonečný príbeh. Keď ste mali ostatné mesiace skôr smutné obdobie jar urobí pre vás ešte jednu čarovnú vec - do cesty vám postaví spriaznenú bytosť, ktorá najmä osamelým pomôže opätovne objaviť čaro človeka.


TIP: Posledný aprílový víkend si urobte v myšlienkach poriadok. Ujasnite si svoje životné ciele a smelo sa za nimi pustite. Ak si nebudete isté, zdvihnite hlavu smerom k nebu a možno zbadáte znamenie :)

Veľký jarný horoskop: zemské a ohnivé znamenia prekvapí Šťastena

Zdroj: Shutterstock®

BÝK


Podobne ako ľudia narodení v znamení Barana, aj vy ste tí, ktorým jar dodáva nový život. V jarnom období ste sa predsa narodili a máte pocit, že tento proces prežívate každý rok, najmä ak bola zima pridlhá a zlá. Všetky krivdy sveta môžete vyspievať spoločne s vtáctvom, ktoré už od skorého rána štebotá, nezabudnite si vyzdobiť jarou aj svoje domácnosti, no a novonadobudnutú energiu nasmerujte smerom k láske. V práci vám pôjde všetko ako po masle a je najvyšší čas dať do poriadku aj prípadne škrípajúce vzťahy. Láske, nežnostiam, vyznaniam, ale aj vzťahovým posunom budú patriť najmä posledné aprílové dni a potom prvá polovica mája. Už pri pohľade do zrkadla zistíte, že sa z vás stáva akoby iný sebavedomejší človek.

TIP: 30.apríl môže pre viaceré z vás znamenať prelom v živote. Či už vás šťastie prekvapí v podobe nečakanej finančnej výhry, alebo dvoch čiarkach na teste určenom výhradne pre ženy, o tom rozhodne váš osud.

Odporúčame: 4 účinné techniky ako sa zbaviť zlosti a predýchať hnev



PANNA


Jarné obdobie pre väčšinu z vás bude znamenať jeden neustály kolotoč zmien. A keďže rutiny ste už mali plné zuby a patríte k tým osobám, ktoré sú večne s niečím nespokojné, novoty vo vašom živote vám umožnia tešiť sa z toho, že sa veci dali do pohybu. I keď možno spočiatku nebude všetko vyzerať tak ružovo, vy to so svojimi perfekcionistickými sklonmi raz dva napravíte. Najšťastnejšie obdobie vás čaká v máji, najmä v druhej polovici. Vtedy si totiž budete naplno užívať to, kým ste. A to len vďaka tomu, že konečne nájdete zmysel svojho života.


TIP: Nebudeme vám viac prezrádzať, ale vraj by ste mali byť v období od 15.mája tak trochu v strehu, vraj aby vám šťastie neuletelo.

Veľký jarný horoskop: zemské a ohnivé znamenia prekvapí Šťastena

Zdroj: Shutterstock®

KOZOROŽEC

Aj vy patríte k tým znameniam, na ktoré sa s príchodom jari usmeje Šťastena. Samé tomu nerozumiete, ale konečne obdobie nezdarov, prípadne stagnácie, vystrieda čas, kedy vám práca pôjde od ruky. A dokonca aj v láske nadobudnete opäť istotu. Tešiť sa tak môžete na príjemné obdobie, počas ktorého si začnete užívať život plnými dúškami. Niektoré z vás sa zmenia na femme fatale, iné jednoducho na usmievavé bytosti, ktoré sa zmierili so sebou a začali byť konečne šťastné. Ak týmto prerodom ešte len prechádzate, vyvrcholí pravdepodobne koncom mája.

TIP: Do diára si zaznačte, že dni od 17. do 19.apríla budú plne vo vašej moci. Môže za to aj Luna, ktorá bude prechádzať vaším znamení.

Bude vás zaujímať: Ako súvisí cukrovka a zdravý úsmev


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Pavlína Vaksmundská 21.03.17 15:18

PV
karma
113.00

Už sa teším konečne na príjemné obdobie.. Takže Veľkonočný pondelok mám vo svojej moci ..!! ;-)

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 21.03.17 18:22

SK
karma
114.00

malo by to byť veľmi dobré...už sa teším

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní