Vtipné fotky zo začiatku školského roka: Takto si to rodičia dokážu užiť

Vtipné fotky zo začiatku školského roka: Takto si to rodičia dokážu užiť
  • 05.09.2019
  • Michaela Kožáková

Školský rok sa začal. V ten deň D ste možno videli tridsať rôznych grimás a znechutených výrazov na tvárach vašich detí. Mnohé z nich by radšej vyniesli smeti aj susedom a umyli riad, ako ísť do školy. Alebo si hneď vyupratovali celú izbu. Škola je základ života, s týmito slovami ste ich vyprevádzali z dverí. Ale spomeňte si na seba, ako ste sa „tešili" do školy po dlhých letných prázdninách plných šantenia s kamarátmi, stanovačiek, kúpania sa v mori či dobrodružstiev v detských táboroch. Niektoré deti sa však nevedia dočkať, kedy konečne pôjdu do školy a znova sadnú do lavíc. Týždeň pred začatím už majú prichystané peračníky, uhladené zošity, pomôcky na výtvarnú. A pravdaže, školskú tašku, ktorá stojí v pozore pri dverách. 

Neprehliadni:  Inkluzívne vzdelávanie: Funguje aj na slovenských školách?

Čo na to rodičia?

Zdroj: pinterest.com

Čo na to rodičia?

Domáce úlohy, nákup pomôcok, rodičovské združenie, skúšanie poučiek, návštevy v riaditeľni – asi takto vyzerá školský rok pre rodičov. Na druhej strane však škola znamená úľavu. Nemusíte sa starať o to, čo deti robia, keď ste v práci, prosiť babičky či tety, aby vám postrážili vašich nezbedníkov alebo vymýšľať denné či iné tábory, aby ste vyplnili svojim deťom čas. 

Veľmi kreatívne poňali prvý školský deň niektoré mamičky a otcovia. Na internet uverejnili fotografie seba a svojich detí. Nie tak ako celebritné hviezdičky – uhladené uniformy detí, mamičky v topánkach od Gucciho a účesom od kaderníka. Ale v bazéne na nafukovačke a so širokým úsmevom v pozadí so zamračenými deťmi so školskými taškami. Alebo pred domom na chodníku pripíjajúc si, kým deti nastupujú do školského autobusu. Na fotkách sú aj rodičia skákajúci od šťastia či tlačiaci deti do auta. Niektoré zábery sú naozaj vtipné a nápadité. 

Pozrite si galériu nižšie a zasmejte sa s nami.

1 z 9

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 05.09.19 06:24

ĽŠ
karma
100.00

Vtipné, kreatívne a niektoré ani nie veľmi vzdialené realite.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní