Výnimočné darčeky nemusia byť drahé

Výnimočné darčeky nemusia byť drahé

Namiesto toho aby ste vymetali obchody a zháňali vianočné darčeky, venujte sa tým, na ktorých vám naozaj záleží. Pozvite svojich najbližších na príjemné stretnutie a vychutnajte si vianočnú atmosféru príjemným prípitkom či dobrým jedlom. Inšpirujte sa výnimočnými darčekmi po kúpe, ktorých nebude trpieť vaša peňaženka ani vy. Hubert a Karpatské brandy vám prinášajú originálne darčeky, ktorými ulahodíte naozaj každému.

Ikonický Hubert de Luxe

Jeho lahodná chuť a jedinečná aróma spája to najlepšie z tradícií a inovácií zároveň. Hubert de Luxe sa vyrába z muštov aromatických hrozien z odrôd Iršai Oliver, Muškát Moravský, Müller Thurgau, Muškát Ottonel a Tramín červený. Sladkú chuť sektu si môžete vychutnať vďaka špecifickej výrobnej metóde Asti, pri ktorej je kvasenie muštu zastavené skôr, tak aby bol zachovaný podiel hroznového cukru.

Hubert de Luxe je dostupný aj vo vianočnom darčekovom balení s dvoma pohármi.

Odporúčame tiež: Jesenná cukráreň: Sviatočný jablkový zákusok

Na francúzsky štýl s Hubert Club červeným

Zdroj: Shutterstock®

Elegantné Karpatské brandy Originál

Brandy už dávno nie je darčekom len pre mužov, jeho jemnú aromatickú chuť určite ocenia aj dámy, alebo tí, ktorí ešte len začali odhaľovať čaro tejto slovenskej klasiky. Jeho lahodné tóny oceníte najmä počas dlhých zimných večerov v kruhu svojich priateľov. Karpatské Brandy Originál je destilát vyrobený z akostného odrodového vína, ktorý dozrieva v 300-litrových dubových sudoch. Práve vďaka zreniu v dubových sudoch získava brandy svoju krásnu jantárovo-zlatú farbu. Tento elegantný nápoj s vôňou sušeného ovocia s kúskami jemnej čokolády a sladkastou chuťou s karamelovými podtónmi sa výborne sa hodí aj na sviatočný stôl, k čokoládovému dezertu a jeho jemnejšia harmonická chuť je vhodná aj na prípravu miešaných drinkov. 

Odporúčame tiež: Portugalsko – krajina na konci Európy

originálny vianočný darček

Zdroj: Shutterstock®

Nové KB-čko s hruškou

Kolekcia Karpatské KB sa rozrastá o nový ochutený variant – Karpatské KB Hruška. Nová príchuť navodí pocit hrejivého uvoľnenia počas chladného jesenného večera. Tento tradičný slovenský výrobok z Karpát je vyrobený z kvalitných surovín, má jantárovú farbu, jemnú vôňu a jeho harmonická chuť s vôňou zrelej hrušky príjemne prekvapí každého milovníka Karpatského KB.

Na francúzsky štýl s Hubert Club červeným

Čistá harmonická chuť, jemná aróma, bohatá perlivosť – to sú vlastnosti, ktoré z neho robia vynikajúci nápoj na každú rodinnú oslavu. Hubert Club červený s príťažlivou rubínovou až karmínovo - červenou farbou je sekt na francúzsky štýl , ktorý výborne zladíte k tmavému mäsku alebo kačke. Všetci maškrtníci ocenia jeho harmonickú vyváženosť aj pri rôznych sladkých dobrotách ako sú pudingy, či čokoládové dezerty.

Odporúčame tiež: Zemiaky - univerzálna a zdravá potravina pre zdravie i krásu

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Erika Špacírová 16.11.16 12:35

karma
93.00

:)

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 02.12.16 20:15

SK
karma
114.00

možno niečo pre naše polovičky

  • 0
Odpovedať

ivana pistovičová 19.12.16 18:39

IP
karma
89.00

huberta lubi asi kazdy, dobry tip

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní