Zažili sme: Ako vníma Maria Varciu pojem hydratácia pokožky?

Zažili sme: Ako vníma Maria Varciu pojem hydratácia pokožky?

Buďme úprimní. Ženy, a dokonca čoraz viac aj muži, sa intenzívnejšie zaujímajú o svoj osobný vzhľad, ako kedykoľvek predtým. Kozmetický priemysel tak musí neustále napredovať a udržiavať krok s rastúcim dopytom po výrobkoch, ktoré zlepšujú náš vzhľad. O to viac ma príjemne prekvapilo a potešilo, keď som mala tú česť stretnúť sa so značkou, ktorá nemyslí len na business.

Stretla som sa so značkou, ktorá v prvom rade myslí na vývoj, výskum, na kvalitu svojich produktov a zdokonaľovanie už vzniknutého portfólia. Aj keď dnes už existuje veľká ponuka hydratačných prípravkov a krémov s obsahom kyseliny hyalurónovej, ich kvalita sa môže výrazne líšiť. Ide predovšetkým o technológiu výroby, kvalitu a spôsob, akým tieto prípravky dokážu viazať v pleti kyselinu hyalurónovú.

Odporúčame: Poznáš tajomstvo večne mladej pleti? Zisti, v čom sa ukrýva!

hydratácia pokožky

Zdroj: Shutterstock®

Vedci z laboratórií prestížnej francúzskej kozmetickej značky Rexaline, ako jedni z prvých, vyvinuli a neustále zdokonaľovali proces výroby ich prípravkov. Rexaline dokáže patentovanou technológiou viazať vodu v najhlbších vrstvách buniek a zabezpečiť tak niekoľkonásobne vyššiu hydratáciu pleti. A keďže je o mne už dávno známe, že rada preverujem poskytnuté fakty, vyspovedala som samotnú "Pani Rexaline", ženu s neuveriteľným šarmom, ktorá stojí za vznikom tejto zaujímavej značky.

Pozri aj: Ruža nepatrí iba do vázy, ale aj do lekárničky. Pozri sa, čo dokáže!

hydratačný krém

Zdroj: Shutterstock®

Prečo práve Rexaline?

Na náš kozmetický trh neustále prúdi množstvo nových značiek a noviniek v technológiách. Práve preto moja prvá otázka smerovala k tejto téme. Primárne ma zaujímalo, prečo sa rozhodli svetu predstaviť práve Rexaline. Už svojimi úvodnými slovami ma Maria presvedčila, že tento brand je naozaj jej vysneným dieťaťom. Sama o ňom tak rozpráva a počas rozhovoru niekoľkokrát spomenula, že je to jej vysnívané a vydreté dieťa. Na zakladaní sa podieľal aj jej manžel, ktorý je celým svojím srdcom businessman a podnikal väčšinu svojho života.

Práve on si všimol, že v kozmetickom priemysle máme troch silných hráčov: parfumy, makeup a starostlivosť o pleť. Počas svojej kariéry vstúpil práve aj do sveta spomínaných parfumov. Vďaka tomu si v roku 2005 urobil prieskum, v ktorom zistil, ze v najbližších 15 rokoch by mal byť trh natoľko presýtený novinkami a značkami z luxusného radu kozmetiky, že to už pre nás nebude zaujímavé a postupne budú klesať na cene. Dostupnosť a možnosť nakúpiť si online aj v pohodlí domova jednoznačne nehrá do karát výrobcom kozmetiky. A práve to im naznačilo, že je najvyšší čas začať si budovať základňu zákazníkov, ktorí vďaka jedinečnosti a kvalite produktov ostanú verní svojej obľúbenej značke. 

Bude sa ti páčiť: Malinový ocot: Neuveríš, aké sú jeho účinky na krásu a zdravie!

rexaline derma citliva plet

Zdroj: Shutterstock®

V začiatkoch podnikania, výskumu či výroby bývajú pochyby a neprajnosť najväčším nepriateľom. Pochopiteľne sa aj tu stretli s nedôverou, pretože ani Maria Varciu a ani jej manžel nie sú lekári, vedci či iní odborníci v kozmetickom priemysle. Vôľa a vášeň však boli silnejšie, a tak boli presvedčení, že ak nájdu toho správneho partnera, vytvoria dokonalú základňu pre vývoj revolučnej novinky.

Iskra preskočila v americkom laboratóriu, venujúcom sa nukleárnym výskumom, kde stretli ruského vedca a odborníka, ktorý neustále pracuje na nových výskumoch a objavoch nielen v oblasti pokožky, ale aj vlasov. A od toho dňa, okrem ostatných štúdií, odborníci v laboratóriu zdôrazňujú, že mimo všetkých účinkov musia produkty v prvom rade za účelom predĺženia mladosti ponúknuť svojim zákazníkom mimoriadnu hĺbkovú hydratáciu.

Odporúčame: Inšpiruj sa letnými trendmi: Pozri, ako sa robí kvetinová manikúra!

V tom čase pracovali na komplexe, zameranom na peptidy, a boli takí zahĺbení do zdokonaľovania tejto formulácie, že im unikol komplex, ktorý im ležal doslova pred očami. A práve to bol ten kľúč. Ten pravý komplex, ktorý tak dlho hľadali, bol pripravený priniesť do sveta kozmetickú revolúciu. Udržanie potrebnej hladiny vody v tele totiž nie je len o vhodnom pitnom režime.

Čím sme staršie, tým menšiu schopnosť majú naše bunky viazať vodu v tele. A preto si vodu, okrem pitného režimu, potrebujeme dopĺňať formou kvalitných hydratačných krémov či sér s vysokým obsahom kyseliny hyalurónovej. Kyselina hyalurónová, podobne ako kolagén či vitamíny, sa v našom tele vyskytuje prirodzene. Pre pleť je kyselina hyalurónová nenahraditeľná pre svoju schopnosť zabezpečiť hydratáciu, pretože dokáže výborne viazať vodu v bunkách. Pri kontakte s vodou dokáže až 1000-násobne zväčšiť svoj objem. Spolu s kolagénom ju udržuje pružnú, hladkú a bez vrások. S rastúcim vekom ale klesá jej tvorba a preto je potrebné dodávať ju do pleti formou krémov či priamou aplikáciou.

Bude sa ti páčiť: Ako použiť nimbový olej? Budeš sa čudovať, čo všetko dokáže!

Priemerná hodnota obsahu vody v pleti u žien po 30-tke je 25 - 28 %, po použití krému či séra Rexaline hydratácia a obsah vody pleti okamžite stúpne na 78 - 90 %. Pri pravidelnom používaní hydratačného séra alebo masky Rexaline dokáže hodnota hydratácie v pleti stúpnuť až na 138 %, pričom pleť sa stáva až o 80 % vláčnejšou, vyplnenou a o 97 % viac rozjasnenou. Prípravky Rexaline majú zároveň veľmi príjemnú vôňu a hodvábne jemnú konzistenciu. Sú vhodné na všetky typy pleti, pre citlivú pleť bol vyvinutý špeciálny rad Derma Sensitiv, ktorý hydratuje a má anti-agingové účinky.

Ako sama Maria Varciu povedala, nechcú ľuďom predávať sny, ktoré sa nikdy nesplnia. Práve preto je pre nich prvoradá transparentnosť a otvorenosť voči zákazníkom. Spolupráca s takým gigantom, ako je Sephora a ich samotná filozofia, im totiž nedovoľuje hazardovať s dôverou žien a mužov, ktorí si zvolia práve Rexaline. 

Odporúčame: Protetika nechtov: Zisti, čo sa skrýva pod týmto pojmom!

A aké sú plány do budúcnosti? Ak ste si mysleli, že nás Rexaline bude každoročne zásobovať desiatkami produktov, ste na omyle. Ich cieľom je primárne zdokonaľovať tie produkty, ktoré roky vyvíjajú, zlepšovať komplex a zloženie tak, aby z nich dostali čo najlepší možný účinok v hydratácii pokožky.

Dostatočne hydratovať a preniknúť čo najhlbšie do vrstiev pokožky nie je vôbec jednoduché a tak je nevyhnutné, aby neustále pracovali na zdokonaľovaní svojich výskumov. Svojim zákazníkom chcú ponúkať istotu, že ich investované peniaze sa im vrátia v podobe spokojnosti a vytúžených výsledkov na pokožke, pretože práve Rexaline chápe, že obal nie je všetko. Dôležité je, čo sa ukrýva vo vnútri. A práve to (a krásna pleť Marie Varciu) ma presvedčili o tom, že o tejto značke chceme rozprávať a že o nej určite budete ešte počuť.

Pozri aj: Karanjový olej: Spoznaj jeho účinky, ktoré v lete určite využiješ


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Komadová 09.07.18 20:58

JK
karma
100.00

Rada som si prečítala už je na trhu strašné množstvo kozmetiky a vašou prezentáciou sa v nej ľahšie zorientujem

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní