Zimná svadobná kytica: Máš vybrané správne kvety?

Zimná svadobná kytica: Máš vybrané správne kvety?

Nie nadarmo sa tomu hovorí zimná ríša snov. Svadba v zimnom počasí má neskutočné čaro. Teda v prípade, že vyberiete správny dátum, kedy je vonku všetko prikryté bielou perinou. Svadobné fotografie v zasneženom lese majú čarokrásnu atmosféru a sú veľmi krásnou spomienkou na svadbu v tomto mrazivom období. Okrem správnych teplých doplnkov pre nevestu a ženícha je potrebné zvoliť aj vhodné kvety, ktoré budú zdobiť kyticu nevesty, ale aj obradnú miestnosť či svadobnú sálu.

Aj keď sa vám vianočné alebo celkovo zimné obdobie spája najmä so zlatou, striebornou alebo červenou farbou, vaša svadba nemusí mať silvestrovský či vianočný nádych. Vôbec sa nemusí na vašej svadbe všetko lesknúť. Voľte skôr kvety, ktoré sú typické pre toto obdobie a sú ľahko dostupné. Neprevýšite tak zbytočne váš finančný rozpočet len preto, že ste si vybrali letné kvety, ktoré je potrebné priviezť zo zahraničia. Vyberajte to, čo je v zimnej sezóne dostupné. Eukalyptus, sušené kvety, kaly, papraď, gerbery, ľalie – najdostupnejšie kvety, ktoré sa náramne hodia do svadobnej kytice.

Zimná svadobná kytica pre nevestu

Ak sa neviete rozhodnúť, aké kvety alebo prvky zvoliť do zimnej svadobnej kytice, tak sa inšpirujte nasledujúcou galériou. Okrem kvetov totižto môžete siahnuť aj po šiškách, ktoré budú akousi čerešničkou vo svadobnej kytici. Tiež sa nemusíte obmedzovať len na bielu farbu – pokojne siahnite po bordových a červených kvetoch, vetvičkách medvedice či bobuliach ľubovníka, no nebojte sa zakomponovať do nej aj imelo či kvety bavlníka, ktoré svojím vzhľadom chumáčikov pripomínajú biely sneh.

Odporúčame: Lian Rokman Blooming Paradise: Úchvatná kvetinová kolekcia šiat

1 z 3

Brunia a jej strieborné bobule

Brunia je neobvyklým krom, ktorý sa vyznačuje krásnymi okrúhlymi hlavičkami. Jej našuchorené hlavičky kvetov v striebornej farbe vyzerajú krásne v akejkoľvek svadobnej kytici. Brunia je presne tým prvkom, ktorý doladí celú kyticu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

8 komentárov

Ľubica Šťastná 02.12.19 23:49

ĽŠ
karma
100.00

Krásne kytice!

  • 0
Odpovedať

Mária Slováková 03.12.19 09:41

MS
karma
118.00

Nádherné.S takouto krásou by som pristala aj na svadbu v zime:)

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 03.12.19 17:30

SK
karma
114.00

Prekrásne

  • 0
Odpovedať

Mária Reibergerová 03.12.19 19:07

MR
karma
114.00

sú nádherné, byť nevestou tak mám ťažkú voľbu :-)

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 24.02.20 13:31

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 23.09.21 07:20

KS
karma
133.00

Zimná svadba je hotovou studnicou svadobných nápadov, vždy som sa chcela vydávať v zime a viem si predstaviť svadobnú kyticu v štýle vianočnom, napr. vianočná ruža, imelo, ihličie a pod :-)

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 18:21

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 18:21

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní