Zostaňte doma a cvičte podľa videí populárnych tréneriek

Zostaňte doma a cvičte podľa videí populárnych tréneriek
  • 14.10.2016
  • Lucia Hausknechtová

Hoci leto skončilo, na svojom tele by sme mali pracovať neustále. Pravidelným pohybom získate krajšiu postavu, zlepšíte svoju kondíciu a budete sa cítiť lepšie.

Chladnejšie obdobie však odrádza väčšinu ľudí od klasických športov. A ak vás neláka ani návšteva fitness centra, urobte si ho zo svojej obývačky!

Na internete nájdete stovky rôznych videí, ktoré vám v tom pomôžu. Ich výhodou je ľahká dostupnosť a možnosť cvičenia z pohodlia vášho domova. Vyskúšajte cvičiť podľa svetoznámych tréneriek a urobte niečo pre to, aby ste sa cítili skvele po celý rok.

POPSUGAR Fitness

Youtube kanál zameraný na cvičenia pre ženy. Nájdete tu desiatky rôznych cvičení od známych fitness tréneriek, ktoré vám pomôžu získať svoju vytúženú postavu. Okrem toho každý týždeň pribúdajú aj nové videorecepty, s ktorými pôjdu nadbytočné kilá rýchlejšie dolu.

Odporúčame prečítať: Ako schudnúť boxovaním?

 

Blogilates

Zakladateľkou tohto úspešného youtube kanálu je Cassey Ho, zahraničná fitness trénerka, ktorá pomocou svojich článkov a videí radí ľuďom ako majú zapracovať na svojej postave. Táto energická žena vám vo svojich videách dodá poriadnu dávku pozitívnej energie a dostane z vás maximum.

Odporúčame prečítať: Schudnite tancom do plaviek

FitnessBlender

Youtube kanál fungujúci viac ako šesť rokov, vytvorený manželským párom Danielom a Kelli. Tí sa pred rokmi rozhodli o svoje skúsenosti z oblasti fitness sféry podeliť s ostatnými ľuďmi a v súčasnosti patria medzi najznámejšie fitness kanály na youtube. Nájdete tu stovky rôznych videí zameraných na každú časť tela a na svoje si tu prídu aj muži

Odporúčame prečítať: Ako využiť stoličku pri cvičení?

Zdroj foto: www.shutterstock.com  

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Soňa Krátka 14.10.16 08:57

SK
karma
114.00

...presne tak, aj ja cvičím doma skoro každé ráno podľa internetu a tiež mám obľúbený vzor, volá sa Amiena Zylla a jej zostavy na jogu a pilates sú parádne, stačí si len pozrieť a vybrať podľa svojich schopností...

  • 1
Odpovedať

Ľubica Šťastná 14.10.16 17:07

ĽŠ
karma
100.00

Super! Tiež preferujem tieto "domáce" cvičenia.

  • 0
Odpovedať

Marianna Rajniaková 16.10.16 11:42

MR
karma
109.00

aj ja občas cvičím doma, má to svoje výhody...

  • 0
Odpovedať

ľubka Olexyová 19.12.16 16:35

ľO
karma
-1.00

motivuje ma cvičiť doma

  • 0
Odpovedať

Andrea Petrušková 13.01.17 21:46

AP
karma
104.00

určite vyskúšam - lebo cvičenie prospieva telu i duši

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní