Beauty poradňa GERnétic: Čo je to bunková terapia v kozmetike?

Beauty poradňa GERnétic: Čo je to bunková terapia v kozmetike?

Odpovedá Alena Kimlová z Kozmetického štúdia GERnétic www.StudioGernetic.cz

Používam kozmetiku GERnétic na tvár aj telo. Kozmetička hovorila, že prípravky pracujú na báze bunkovej terapie. Čo je to bunková terapia a ako sa využíva v kozmetických produktoch GERnétic?

Bunková terapia v kozmetických produktoch je, zjednodušene povedané, dodanie potrebných výživných prvkov do jednotlivých buniek, a tým aktivovanie vekom ochabujúcich buniek k vyššej aktivite. Dochádza ku spomaleniu procesu starnutia, ozdraveniu imunitného systému a efektívnemu omladeniu nielen pokožky, ale aj celého organizmu. 

Bunkovou terapiou nútime unavené a nedostatočne živené bunky k vyššiemu výkonu, chceme, aby sa správali ako bunky mladšie. A práve na tomto princípe postavila kozmetika GERnétic účinky svojich prípravkov. Vychádza z dokonalého poznania syntézy potravy aj možnosti, že zároveň so starostlivosťou o pokožku možno telo prostredníctvom produktov GERnétic obohatiť o vitamíny, minerály, stopové prvky, aminokyseliny a iné látky, ktoré telo nedokáže z potravy v dostatočnom množstve získať. 

Zaujme ťa: Beauty poradňa GERnétic: Ako si udržať správne pH pokožky?

GERnétic kozmetická línia

Zdroj: Shutterstock®

Bunková terapia a zdravý životný štýl

Predovšetkým regeneračné prípravky prinášajú základnú kompenzáciu výživných látok bunkám pokožky aj tela (vyživujú, upravujú a zlepšujú fyziologické funkcie). Predpokladom optimálnych výsledkov je zladenie pôsobenia prípravkov GERnétic so správnou výživou, pohybom a celkovým zdravým životným štýlom. Potom je efekt úplne ojedinelý a organizmus si zachováva dobrú vitalitu do neskorého veku.

Bližšie informácie o jednotlivých prípravkoch získate u kozmetičiek, pracujúcich s touto jedinečnou francúzskou kozmetikou, ktorej zakladateľom bol lekár, biológ, biochemik Albert Laporte. Človek, o ktorom si dovolím tvrdiť, že vďaka jeho prednáškam a informáciám som značne zmenila nielen svoj profesijný, ale aj osobný život. 

GERnétic kozmetické prípravky

Zdroj: Shutterstock®

Bunkovú terapiu využíva kozmetika GERnétic už viac, ako 40 rokov. Premyslené zloženie aktívnych látok, využívanie prírodných zdrojov, peptidové komplexy, minimálna konzervácia a parfumácia, robí z výrobkov GERnétic nadštandardné produkty, ktoré ponúkajú starostlivosť nielen pre krásu, ale riešia aj mnoho problémov. Medzi najobľúbenejšie prípravky patrí regeneračný krém Synchro, liftingový prípravok Lift Crème, protizápalová maska Immuno alebo veľmi vypracovaný telový krém Vasco Artera. Vašu krásu potom doladí tónovací krém Crème GG, ktorý pokožku zjednotí a dodá jej ľahko opálený odtieň.

Produkty GERnétic zakúpite v kozmetických salónoch, kde vám kozmetička poradí, ako prípravky používať a môže ponúknuť aj salónne ošetrenie. Zoznam salónov na www.gernetic.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní