Ktoré jedlo konzumuje Victoria Beckham už 25 rokov? Jej manžel David to prezradil!

Ktoré jedlo konzumuje Victoria Beckham už 25 rokov? Jej manžel David to prezradil!
  • 08.01.2023
  • Lenka Biba Slovak

Každodenná strava Victorie Beckham, ktorú konzumuje už 25 rokov, nie je nič pre slabé povahy! Prečo? Bývalá Spice Girl dodržiava totiž výživnú diétu bohatú na antioxidanty.

Ak ste sa niekedy zamýšľali nad tým, ako Victoria Beckham docieli bezchybnú pleť, spevnenú postavu a nekonečný prísun energie, tak verte, že aj my.

Je ťažké uveriť, že módna návrhárka nielen podniká na plný úväzok, ale je aj mamou štyroch detí – synov Brooklyna, Romea, Cruza a dcéry Harper Seven, pričom Victoria vyzerá stále iba lepšie a lepšie. Ako to tá žena robí?

Myslíme si, že sme objavili jej tajomstvo! Atraktívna Victoria – módna návrhárka a matka štyroch detí si dopraje zdravú a vyváženú stravu, ktorá je prevažne bez mliečnych výrobkov. Jej strava je zároveň plná ingrediencií prospešných pre pokožku, ktoré nepochybne svedčia nielen o jej žiarivej pleti, ale aj štíhlej postave.

Čo prezradil na Victoriu David Beckham?

Victoriin manžel David Beckham o svojej manželke prednedávnom prezradil: „Victoria je len grilované ryby, dusenú zeleninu, pričom iba veľmi zriedka sa od toho odchýli."

Futbalová hviezda zároveň dodáva, že bývalá Spice Girl konzumuje rovnaké jedlo každý deň odo dňa, keď ju stretol. A to bolo pred viac ako 25 rokmi!

Odporúčame: 5 predsavzatí pre zdravší a šťastnejší rok – dozaista ich dodržíš aj ty!

david beckham

Zdroj: instagram.com/davidbeckham

Čo raňajkuje Victoria Beckham?

Victoria Beckham upúšťa od tradičných skorých ranných nápojov – čaju a kávy, a to v prospech dvoch polievkových lyžíc jablčného octu. Po ňom si dopraje čerstvý citrón vytlačený do vriacej vody.

Victoria prezrádza, že celá rodina Beckhamovcov má rada raňajkové cereálie z naklíčených zŕn, ako aj tradičné raňajky vrátane smoothies.

Victoria si s obľubou pripravuje raňajkové smoothie „zelené monštrum“, ktoré sa skladá zo zmesi:

  • jabĺk,
  • kiwi,
  • citrónu,
  • špenátu,
  • brokolice,
  • chia semienok.

Čo Victoria Beckham obeduje?

Avokádo je jedným z obľúbených jedál Victorie, a to až do takej miery, že priznala, že ich zje niekoľko denne. V roku 2019 pre The Telegraph povedala, že zje tri alebo štyri avokáda denne a pripisuje im zásluhy za to, že udržiavajú jej pokožku zdravú.

Jedným z obľúbených jedál Victorie Beckham sú krevety a čerstvé ryby.

Čo má Victoria Beckham na večeru?

Štvornásobná mama, ktorá vymenila tradičné špagety za zdravú alternatívu, je známa tým, že na večeru jedáva pikantné krevetové cukety zmiešané s čerstvou zeleninou. Teda okrem jej zaužívaného jedla, ktoré si rada dopraje každý deň už viac ako 25 rokov.

Neprehliadnite: Vivienne Westwood: 5 prekvapujúcich faktov, ktoré si o tejto punkovej kráľovnej nevedela

victoria beckham deti

Zdroj: instagram.com/chic_style_and_fashionn

Beckhamovci varenie milujú!

Rodina Beckhamovcov je známa tým, že miluje varenie! David je dokonca veľmi blízky priateľ svetového šéfkuchára Gordona Ramseyho. A aké pochutiny si Victoria Beckham ešte rada dopraje?

Bývalá hviezda Spice Girls priznala, že svoje chute medzi jedlami uspokojuje aj zdravými semienkami. Jedálniček Victorie Beckham síce naozaj nie je pre každého, ale vo veľkej miere mu môže vďačiť za svoju dokonalú figúru a bezchybnú pleť už niekoľko desaťročí.

Odporúčame aj: Čínsky horoskop na rok 2023: Na čo všetko sa môžeme tešiť?

victoria beckham instagram

Zdroj: instagram.com/chic_style_and_fashionn

Úvodná koláž - zdroj foto: instagram.com/davidbeckham


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 05:52

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 05:52

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní