Paris Hilton ukázala syna. Pozri na prvé fotky nového dediča hotelového impéria

Paris Hilton ukázala syna. Pozri na prvé fotky nového dediča hotelového impéria

Paris Hilton (41) je známa predovšetkým ako dedička hotelového impéria Hilton. Je najstaršou zo štyroch detí Richarda Hiltona, vnuka zakladateľa hotelového impéria Conrada Hiltona. Paris sa počas kariéry venovala predovšetkým modelingu a podnikaniu. Príležitostne okúsila aj herectvo, vidieť sme ju mohli napríklad vo filmoch Múzeum voskových figurín alebo Trhni si!

Nedávno, a to len začiatkom tohto roka, sa s fanúšikmi podelila o úžasnú novinu. Paris Hilton sa stala matkou. K vytúženému dieťatku sa so svojím manželom Carterom Reumom (42), s ktorým sú oficiálne svoji od roku 2021, dostali vďaka umelému oplodneniu a náhradnej matke. 

Pár držal informáciu o svojom potomkovi v tajnosti prakticky do poslednej chvíle. Práve preto bolo oznámenie o rozšírení ich rodiny veľkým prekvapením. Teraz sa dedička hotelového impéria rozhodla svetu ukázať aj prvú fotku malého synčeka. 

Phoenix Barron Hilton Reum

Zdroj: instagram.com/parishilton

Prvá fotografia malého dediča

Paris zhruba pred mesiacom na svojom Instagrame zverejnila fotografiu, na ktorej drží za ruku svojho prvorodeného syna. Oznámenie, že sa stala matkou, potešilo všetkých jej fanúšikov. Teraz sa podelila aj s fotkami malého drobca, ktorý dostal meno Phoenix. Šťastná mamička zverejnila dve krásne fotografie svojho potomka. Na prvej fotografii je s obomi rodičmi, na druhej mu Paris dáva bozk na tvár. K fotke ešte doplnila: „Malý Phoenix. Celý náš svet.“

Syn teda dostal meno Phoenix, respektíve jeho celé meno znie Phoenix Barron Hilton Reum. Meno Phoenix mala Paris podľa jej slov v mysli už celé desaťročie. Novorodenec dostal aj slávne priezvisko Hilton, ako aj priezvisko po svojom otcovi. Prostredné meno Barron zvolili rodičia ako poctu Barronovi Hiltonovi, starému otcovi Paris, a teda pradedovi nového dediča hotelového impéria.

Malému Phoenixovi želáme veľa zdravíčka a novým rodičom veľa šťastia a pevných nervov!

Paris so synom

Zdroj: instagram.com/parishilton

svadobná foto Paris Hilton

Zdroj: instagram.com/parishilton

Paris Hilton s manželom

Zdroj: instagram.com/parishilton

Zdroj foto z úvodnej koláže: instragram.com/parishilton


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní