Známa herečka sa zasnúbila! Veľkolepo v Disneylande s prsteňom za 70 000 dolárov!

Známa herečka sa zasnúbila! Veľkolepo v Disneylande s prsteňom za 70 000 dolárov!

Zdá sa, že Rebel Wilson konečne našla lásku svojho života, s ktorou sa čoskoro postaví pred oltár a povedia si to najromantickejšie ÁNO v živote. Teda druhé najromantickejšie ÁNO – Rebel Wilson sa totižto pred pár dňami zasnúbila. Pokľakla pred svoju partnerku, a to priamo v Disneylande.

Hviezda seriálu Pitch Perfect sa zasnúbila so svojou priateľkou Ramonou Agruma, zakladateľkou značky udržateľného oblečenia Lemon Ve Limon. Herečka túto novinku oznámila v príspevku na svojom Instagrame, kde zdieľala fotografie z ich rozprávkových zásnub.

Pozri aj: Robert Pattinson si v Hollywood Hills kúpil nový dom. Žiadnu okázalú modernú vilu však nečakaj

Rebel Wilson rodina

Zdroj: instagram.com/rebelwilson/

Rebel a partnerka Ramona

Zdroj: instagram.com/rebelwilson/

Usmialo sa na ňu šťastie!

Len v minulom roku potvrdila svoj vzťah a dnes všade čítame o jej zásnubách. V minulosti bola v hľadáčiku všetkých médií a paparazzov, pretože sa rozhodla radikálne zmeniť svoj život. Najskôr začala chudnúť, pretože sa chcela pokúsiť o umelé oplodnenie. Neskôr, konkrétne v júni roku 2022, potvrdila svoj vzťah s Ramonou, a to rovnako prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

V novembri privítala na svete svoje prvé dieťa, dcéru Royce Lillian, ktorú jej napokon vynosila náhradná matka. Dnes má kompletnú rodinu, s ktorou sa cíti šťastná a naplnená.

„Myslela som si, že hľadám Disney princa... ale možno som celý ten čas naozaj potrebovala Disney princeznú“ vyjadrila sa na Instagrame.

Zaujme ťa aj: Madonna kedysi a dnes: Pozri sa, ako plastiky zmenili túto spevácku ikonu

Rebel a Ramona zásnuby

Zdroj: instagram.com/rebelwilson/

Zásnubný prsteň od Tiffany & Co za 70 000 dolárov?!

Rebel pred svoju partnerku pokľakla so zásnubným prsteňom od Tiffany & Co. Klasický a nadčasový 2,55 karátový diamant v kombinácii s platinou zdobí ruku Ramony. Jeho hodnota sa podľa odborníkov pohybuje okolo 70 000 dolárov!

„Povedali sme si ÁNO!" napísala Rebel k príspevku na Instagrame. Zároveň dodala: „ďakujeme @tiffanyandco za úžasný prsteň a Bobovi Igerovi a neuveriteľnému tímu v Disneylande @disneyweddings za to, že pripravili toto magické prekvapenie!"

Bude rovnako veľkolepá aj ich svadba alebo si naplánujú menšiu svadbu len v kruhu najbližších? Nechajme sa prekvapiť! Každopádne, dvojici BLAHOŽELÁME k takejto veľkolepej oslave ich lásky a spečateniu vzťahu!

Neprehliadni: Exmanžel Jennifer Lopez to skúša štvrtýkrát. Marc Anthony sa znova oženil a má prekvapenie

Rebel Wilson zásnuby

Zdroj: instagram.com/rebelwilson/

dcéra Rebel Wilson

Zdroj: instagram.com/rebelwilson/

Rebel Wilson s partnerkou

Zdroj: instagram.com/rebelwilson/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní