Rebel Wilson sa splnil sen – stala sa MATKOU! Svojmu „zázraku“ dala krásne meno

Rebel Wilson sa splnil sen – stala sa MATKOU! Svojmu „zázraku“ dala krásne meno

Nie je to tak dávno, čo táto herečka inšpirovala všetky ženy po celom svete, aby sa venovali sebe a svojmu telu. Rebel Wilson vďaka trénerom i úprave stravy výrazne schudla a stala sa tak motiváciou pre nás všetky. Čo ju však viedlo k tomu, aby sa zo známej bacuľky stala štíhlejšia žena? Ako za všetkým, tak aj v tomto prípade treba hľadať primárny dôvod. Pre Rebel bola motiváciou jej rodina.

Herečka sa totižto rozhodla zmraziť svoje vajíčka. Avšak, aby k tomu mohlo dôjsť, musela na odporúčanie lekárov schudnúť. To bol v podstate prvý krok potrebný pre začatie liečby IVF (hormonálnej liečby, ktorá je potrebná na odber vajíčok).

Zdá sa, že liečba zabrala a odber vajíčok bo úspešný, keďže sa herečka na sociálnej sieti Instagram pred pár dňami pochválila, že sa stala matkou po tom, čo jej dieťa vynosila náhradná matka.

Pozri aj: 5 skvelých trikov ako získať sebavedomie. Úspech je zaručený!

„Zázrak“ pre Rebel Wilson

Herečka na sociálnej sieti zverejnila rozkošnú fotografiu novorodenca s emotívnym titulkom, ktorý prezrádza, aké možno netradičné meno pre svoje prvorodené dieťa vybrala. „S nesmiernou hrdosťou vám môžem oznámiť, že sa mi narodilo prvé dieťa, Royce Lillian, ktoré na tento svet priviedla náhradná matka“ uviedla herečka.

„Nedokážem ani opísať lásku, ktorú k nej cítim, je to nádherný zázrak! Som navždy vďačná všetkým, ktorí sa na tom podieľali, (viete, kto ste), bolo to niekoľko rokov... ale najmä som sa chcela poďakovať mojej úžasnej náhradnej matke, ktorá ju nosila a porodila s takou milosťou a starostlivosťou. Ďakujem, že ste mi pomohli založiť vlastnú rodinu, je to úžasný dar. Ten NAJLEPŠÍ dar!!!" napísala na Instagrame.

„Som pripravená dať malej Roycie všetku lásku, akú si len dokážete predstaviť. Učím sa rýchlo... Veľký rešpekt všetkým mamám! Som hrdá na to, že môžem byť vo vašom klube.“ dodala herečka.

Neprehliadni: Záhadné úmrtia celebrít, ktoré dodnes nedajú odborníkom a fanúšikom spávať

Život píše sám...

Len nedávno bola nútená odhaliť svoj vzťah a priznať, že sa zamilovala. Vďaka novinárom, ktorí sa jej vyhrážali, že uverejnia pravdu o jej vzťahu so ženou, s touto pravdou musela vyjsť na svetlo sveta o niečo skôr, než plánovala. Avšak zdá sa, že takto je šťastná. Má po boku partnerku, ktorá je jej oporou a v náručí dcéru, ktorá je jej malým zázrakom. Posledný rok bol pre herečku Rebel Wilson turbulentný, ale krásny.

My jej zo srdca k dcérke BLAHOŽELÁME!

Zdroj foto - úvodná fotka: Depositphotos


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní