Je to vonku! Rebel Wilson priznala vzťah so ženou – donútil ju k tomu novinár

Je to vonku! Rebel Wilson priznala vzťah so ženou – donútil ju k tomu novinár
  • 19.06.2022
  • Zuzana Andrášová

Krásna mladá herečka obletovaná mužmi, Rebel Wilsom, pred časom upútala pozornosť nielen médií, ale aj fanúšikov. Dôvodom je jej postava. Výrazne totiž schudla.

Dnes je opäť v centre pozornosti médií. Už v máji hovorila, že je šťastne vo vzťahu. Pred niekoľkými dňami priznala, že jej partnerom nie je muž. Partnerkou je totiž žena. Ako sa však zdá, k verejnému priznaniu bola nepriamo donútená.

Pozri aj: Dôvod, pre ktorý sa Rebel Wilson rozhodla rapídne schudnúť!

Rebel Wilson rodina

Zdroj: instagram.com/rebelwilson

Výrazná zmena postavy

Herečke sa za posledné dva roky podarilo schudnúť 35 kilogramov. V minulosti, keď mala 20 rokov, jej diagnostikovali syndróm polycystických vaječníkov (PCOS), čo je jedna z najčastejších endokrinných porúch u žien. Pri svojej hereckej kariére však urobila zo svojej váhy prednosť. Zamerala sa na komédie, pretože si uvedomovala, aký má tento žáner silu.

Dnes je situácia iná. Herečka sa v roku 2020 rozhodla schudnúť. „Neurčila som si žiadnu cieľovú váhu. Chcem byť tou najzdravšou verziou samej seba,“ vysvetlila herečka.

U Rebel nešlo však len o diétu. Musela sa vysporiadať aj s emocionálnymi výkyvmi, ktoré u nej viedli k emocionálnemu prejedaniu. „A to je proces,“ dodala.

Vzťahy s mužmi

Herečka Rebel Wilson je známa najmä z filmu Podfukárky či zo série Noc v múzeu. Aktuálne hviezdi v novom filme na Netflixe s názvom Senior Year – Maturitný ročník.

Až doteraz Rebel chodila s mužmi. Medzi jej partnerov patril podnikateľ Jacob Busch, ktorého rodina založila pivovarnícku spoločnosť Anheuser-Busch. Začiatkom roka 2021 sa však rozišli len 4 mesiace po tom, ako oznámili svoj vzťah na Instagrame. Podľa zverejnených informácií vzťah mala ukončiť Wilson cez SMS.

Neprehliadni: Lekár si ostro podal rodičov: Sú to slabosi, ich hlúposť spôsobuje deťom najväčšie utrpenie

Rebel Wilson Instagram

Zdroj: instagram.com/rebelwilson

Na konci roka bola tiež spájaná s austrálskym tenistom Mattom Reidom. Videli ich totiž spolu počas Vianoc na obede v reštaurácií. Herečka však ich vzťah nikdy nepotvrdila.

Bude ťa zaujímať: Syndróm Petra Pana alebo prečo niektorí muži nikdy nedospejú

herečka Rebel Wilson

Zdroj: instagram.com/rebelwilson

Dotlačená novinárom

Pred pár dňami, 9. júna, Rebel Wilson zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotografiu so ženou, ku ktorej uviedla: „Myslela som si, že hľadám svojho princa na bielom koni, ale možno to, čo som celý ten čas naozaj potrebovala, bola princezná."

Na fotografii je spolu s Ramonou Agrumou, ktorá je zakladateľkou módnej značky Lemon Ve Limon. Jej produkty sú známe najmä v Los Angeles.

Dvojicu už spolu videli na verejnosti viackrát. Všetci sa však domnievali, že sú len kamarátky. V marci boli spolu na párty Vanity Fair Oscars. V apríli sa zúčastnili akcie, ktorú usporiadala nezisková organizácia Operation Smile.

Odporúčame: Kate Middleton, Adela Vinczeová i Zuzana Čaputová majú niečo spoločné. Patríš k ním aj ty?

Rebel Wilson lesbička

Zdroj: instagram.com/rebelwilson

Ako sa však zdá, Wilson bola k zverejneniu svojho vzťahu dotlačená. Portál BBC totiž informoval, že austrálske noviny The Sydney Morning Herald niekoľko dní pred zverejnením fotografie napísali herečke email. Uviedli v ňom, že jej dávajú jeden a pol dňa na to, aby sa vyjadrila k svojmu novému vzťahu, pretože majú dosť podrobností na to, aby to zverejnili.

Keď Wilson zverejnila fotografiu, noviny vydali bulvárny článok, v ktorom uviedli, že o vzťahu žien vedeli už dlho. Novinár Andrew Horney sa zároveň posťažoval, že mu herečka bránila v získaní sólokapra.

Neprehliadni: Nová poistná udalosť? Pri sexe v aute sa nakazila HPV vírusom, vysúdila obrovské odškodné

LGBTI

Zdroj: instagram.com/rebelwilson

Noviny sa ospravedlnili

Austrálske noviny následne po kritike, najmä z komunity LGBTI, svoj bulvárny stĺpček stiahli a jeho autor sa ospravedlnil.

Kritiku si vyslúžil aj šéfredaktor Bevan Shields, ktorý vydal redakčnú poznámku, v ktorej stĺpček obhajoval. Poprel však, že by na herečku vyvíjali noviny nátlak. Argumentoval, že „len položili otázky“.

Zdroj foto: úvodná fotka - instagram.com/rebelwilson


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 19.06.22 06:10

ĽŠ
karma
100.00

Ktovie, kde je pravda, v každom prípade, žiaden tlak nie je príjemný.

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 19.06.22 20:25

karma
-1.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 06:03

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní