Rita Ora ukázala po roku svoje krásne svadobné šaty. Čo na ne povieš?

Rita Ora ukázala po roku svoje krásne svadobné šaty. Čo na ne povieš?

Mnohé celebrity a slávne osobnosti žijú svoj život vo veľkej miere, takpovediac, pred očami celého sveta a neváhajú sa s fanúšikmi a širokou verejnosťou podeliť o najrôznejšie informácie, týkajúce sa aj ich súkromia. A nemalé množstvo celebrít to má skôr naopak a svoje súkromie odhaľujú len veľmi málo alebo vôbec. K celebritám, ktoré nemajú potrebu všetko o ich živote hneď zdieľať so svetom, môžeme rozhodne zaradiť aj speváčku a skladateľku Ritu Oru (32). 

Angličanka, ktorá naspievala hity ako Anywhere, Let You Love Me, I Will Never Let You Down či For You, začiatkom augusta oslávila prvé výročie svadby s filmovým oscarovým režisérom Taikom Waititim (47). To, že sa pár zosobášil, sa na verejnosť pritom postupne dostalo až začiatkom tohto roka. V rozhovore v relácii The Tonight Show Starring s Jimmy Fallonom vo februári tohto roka len tak medzi rečou prvýkrát ukázala svoj krásny, no i poriadne drahý zásnubný prsteň

K prvému výročiu svadby nás však Rita a Taika prekvapili ešte viac a podelili sa s fanúšikmi s niekoľkými svadobnými fotografiami, ktoré vyšli v magazíne Vogue. Speváčka bola skutočne veľmi peknou nevestou. Čo poviete na jej svadobné šaty?

Odporúčame: ​Katka Jakeš sa stala dvojnásobnou mamou! Synček si dal načas, dostal krásne meno

Rita Ora svadba

Zdroj: instagram.com/jackgorlin

Hviezdny pár oslávil prvé výročie svadby

Rita Ora a novozélandský režisér a scenárista tvorili pár od roku 2021. Spoznali sa v roku 2018 na grilovačke u Taiku v Los Angeles. Zaujímavosťou pritom je, že práve speváčka požiadala o ruku režiséra, a to počas dovolenky v Palm Springs v roku 2022. Svadba v kruhu najbližších priateľov sa konala v priebehu pár týždňov, a to 4. augusta 2022.

Šťastný párik tak aktuálne oslavuje svoje 1. výročie svadby a podelil sa s nami aj o pár momentov zo svojej svadby v L. A. Samozrejme, Rita nám ukázala aj svoje svadobné šaty, ktoré sú na jedno rameno a obopínajú jej štíhlu. Sú skôr jednoduchšie, no krásne zdobené. Čo na ne poviete? 

Okrem toho pred pár dňami speváčka zverejnila aj videoklip k svojej novej piesni You & I, ktorý pozostáva práve zo záberov zo svadby. Pozrieť si ho môžete nižšie. Šťastným manželom želáme mnoho ďalších výročí!

Rita Ora svadobné šaty

Zdroj: instagram.com/jackgorlin

speváčkine svadobné šaty

Zdroj: instagram.com/jackgorlin

Rita Ora

Zdroj: instagram.com/jackgorlin

svadba Rity a Taiku

Zdroj: instagram.com/jackgorlin

Rita a Taika

Zdroj: instagram.com/jackgorlin

Rita Ora

Zdroj: instagram.com/jackgorlin

- Anketa

PÁČIA SA TI SPEVÁČKINE SVADOBNÉ ŠATY?

Odpovedalo 51 ľudí  

Sú krásne, viem si predstaviť, že by som sa v nich vydávala.
24%
Sú pekné, ale preferujem trošku iný štýl svadobných šiat.
45%
Ani veľmi nie.
31%
Zdroj foto: Zdroj foto: instagram.com/ritaora, instagmra.com/jackgorlin (úvodná koláž)

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Sivová 10.08.23 08:20

MS
karma
100.00

Sympatický celebritný pár.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní