Náhla smrť známej fitness trénerky: Opustila nás Diana Hô Chí

Náhla smrť známej fitness trénerky: Opustila nás Diana Hô Chí

Za posledné hodiny Slovensko obletela šokujúca správa o úmrtí známej fitness trénerky Diany Hô Chí. Informácie o náhlej smrti mladej ženy sa na sociálnych sieťach objavili včera (9. august) v neskorých večerných hodinách. 

Diana Hô Chí bola kondičnou trénerkou, inštruktorkou jogy a power jogy a lektorkou skupinových cvičení. Tiež pôsobila na sociálnych sieťach ako influencerka. Vychovávala dcéru Miu. Mnohé Slovensky ju poznali ako inštruktorku cvičení na portáli Fitshaker, pre ktorý pracovala a prostredníctvom ktorého inšpirovala ženy i mužov k zdravšiemu životnému štýlu a zdravšiemu a krajšiemu telu. Fitness trénerka s vietnamskými koreňmi sa vo voľnom čase venovala taktiež freedivingu. 

O jej smrti prostredníctvom sociálnych sietí infromoval spomínaný portál Fitsharer, ako aj setra Lucia Hô Chí a módny návrhár Lukáš Kimlička, ktorý bol jej dlhoročným kamarátom. 

trénerka Diana Hô Chí

Zdroj: instagram.com/di_hochi

Príčina smrti mladej inštruktorky zatiaľ nie je známa

„Na niektoré situácie v živote vás nič a nikto nepripraví. Akoby ste ani nerátali s tým, že sa môžu stať. Neveríte tomu, že by mohli prísť. Napriek tomu pre nás (a predovšetkým pre Diankinu rodinu) taký deň včera nastal. Di nás navždy opustila,“ uviedol v príspevku na Instagrame portál Fitshaker. 

„Neviem, čo povedať. Asi len, že rýchlosť žitia určila rýchlosť smrti. A život sa končí, keď sme najšťastnejší,“ napísala Dianina sestra na IG k ich spoločnej fotke z detstva. S mladou fitness trénerkou sa rozlúčil aj kamarát Lukáš Kimlička: „Moja drahá Dida, ťažko sa mi píšu tieto riadky a najradšej by som ich nikdy nepísal. Odišiel s tebou kus môjho života v ktorom si zanechala nezmazateľnú stopu. Bola si nielen mojou skvelou kamarátkou a susedou z jedného paneláka, ale aj mojou prvou modelkou a mojou múzou.“ 

Diana bola v posledných dňoch na dovolenke v Chorvátsku, kde sa venovala aj spomenutému freedivingu. Na Instagrame sa len pred dvomi dňami fanúšikom pochválila s tým, že sa dokázala ponoriť do hĺbky až 30 m. Príčina smrti však zatiaľ nie je oficiálne potvrdená. Rodine a najbližším vyjadrujeme úprimnú sústrasť. 

Zdroj foto: instagram.com/di_hochi (úvodná koláž)

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Elena Švachová 11.08.23 00:40

karma
109.00

Smutné...taká mladá :-(

  • 0
Odpovedať

Mária Sivová 11.08.23 14:30

MS
karma
100.00

Strašné...sledovala som ju na socialnych sieťach.

  • 0
Odpovedať

Vlasta Mäsiarová 01.09.23 19:51

karma
100.00

Je mi to veľmi ľúto.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní