Zlepšite si náladu s novou líniou Coconut & Orange Vibes

Tropický raj, kde sa stretáva sviežosť pomarančov a zvodná vôňa kokosu - presne také sú nové produkty z línie Ziaja na rok 2024 - Coconut & Orange Vibes. Táto exkluzívna kolekcia je navrhnutá tak, aby osviežila pokožku a priniesla kúsok leta a energie do vášho každodenného života.

Ziaja Coconut & Orange Vibes je inšpirovaná magickými okamihmi na pláži, kde teplé slnečné lúče hladia pokožku a jemný morský vánok nesie vôňu tropického ovocia. Preneste sa do exotického prostredia s produktami Ziaja aj vy! Kde začneme?

Pozri aj:  Kľúč k dokonalej pleti! NOVINKA, ktorej neodoláte!

Osviežujúci sprchovací gél kokos & pomaranč vyniká rastlinnými látkami s jemnou vôňou bergamotu a kokosového nektáru. Jemne umýva, čistí a tonizuje pokožku. Kombinácia účinných látok prírodného pôvodu v tekutom, ale koncentrovanom a účinnom géli si vás jednoducho získa. Je vhodný pre všetky typy pleti 12+.

Vyhladzujúci jemnozrnný telový peeling a pena 2v1 proti stresu s exfoliačnou zložkou prírodnej silice. Tento peeling sa neradí k bežným peelingom na telo. Prečo? Pretože peeling sa nezameriava na čistiace vlastnosti, ale práve druhá zložka - pena, pokožku vyživuje, hydratuje a vyhladzuje.

Počas horúcich letných dní vás osvieži prírodná termálna voda s vôňou bergamotového nektáru. Hydratačné pleťové tonikum kombinuje zložky prírodného pôvodu v ľahkej tekutej konzistencii. Aplikujte ho streknutím v oblasti tváre alebo na vatový kozmetický tampón.

Odporúčame:  Ziaja Manuka Tree - pre potreby mastnej a aknóznej pleti

Ziaja Coconut & Orange Vibes

Zdroj: Ziaja

Každý produkt z línie Coconut & Orange Vibes je obohatený o prírodné extrakty a oleje, ktoré zabezpečujú hĺbkovú hydratáciu, výživu a ochranu pokožky pred vonkajšími vplyvmi. Organický kokosový olej je známy svojimi hydratačnými a regeneračnými vlastnosťami, zatiaľ čo pomarančový hydrolát, inak povedané výluh z pomarančových kvetov, povzbudzuje a osviežuje unavenú pokožku.

Pre maximálny zážitok doporučujeme začať deň osviežujúcim sprchovacím gélom, ktorý prebudí vaše zmysly a dodá energiu. Následne aplikujte vyhladzujúcu telovú penu, ktorá udrží vašu pokožku hydratovanú po celý deň. Večer si doprajte telový peeling a penu 2v1. Jemná vôňa kokosu sľubuje uvoľňujúcu a relaxačnú sviežosť a zároveň pôsobí proti stresu. Takže na konci dňa sa budete cítiť rovnako príjemne akoby ste deň strávili v exotike.

Vyskúšajte:  Revolúcia v odličovaní - odličovacie peny Ziaja

Coconut & Orange Vibes Ziaja

Zdroj: Ziaja

Nová línia Coconut & Orange Vibes sa zameriava na starostlivosť o telo, starostlivosť o vlasy a nezabúda ani na slnkom vyčerpané pery, aby boli krásne po celý rok. Zahaľte sa do príjemnej vône a užívajte si ju plnými dúškami. Naša novinka stojí naozaj za to! Zláka vás ich nádherná vôňa alebo príjemne jemná konzistencia? Napíšte nám!

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE