Kľúč k dokonalej pleti! NOVINKA, ktorej neodoláte!

Kľúč k dokonalej pleti! NOVINKA, ktorej neodoláte!

Nová generácia v starostlivosti o pleť! Predstavujeme vám nové jedinečné masky na tvár od Ziaja. Novinka sa odlišuje nielen inovatívnym zložením, ale aj prispôsobením pre rôzne typy pleti a ich špecifické potreby.

Hustá, výživná konzistencia produktov je podložená 90% zložiek prírodného pôvodu, čím sú vhodné na každodenné používanie pre všetky typy pleti. Vyznačujú sa najmä vyhladzujúcimi, vyživujúcimi a regeneračnými vlastnosťami.

Pozri aj: Krásna pleť s novinkou Ziaja Vitamín C. B3 !!

NOVINKA v starostlivosti pleť!

4 nové masky = 4 špecifické použité kyseliny, každá pre iný typ pleti. Ste zvedaví? Poďme sa spoločne pozrieť čo ponúkajú nové inovatívne masky na tvár!

• Maska s kyselinou elagovou (EA) 20+.

Je určená pre zrelú pleť. Aktívne bojuje proti vráskam a dodáva pleti bohatú dávku antioxidantov.

• Maska s kyselinou glykolovou (GA) 18+.

Ideálna pre všetkých, ktorí túžia po sviežej a rozjasnenej pleti. Chráni pred stratou vlhkosti, podporuje obnovu buniek pleti a ich regeneráciu. Pleť je tak dostatočne vyživená a prirodzene krásna.

• Maska s kyselinou hyalurónovou (HA) 25+.

Vytvorená pre citlivú pleť. Funguje na báze vodnej pumpy, dodáva pokožke okamžitú hĺbkovú hydratáciu a sviežosť.

• Maska s AHA ovocnými kyselinami 18+.

Určená pre mastnú až zmiešanú pleť. Pomáha regulovať tvorbu mazu, sťahuje póry, vyhladzuje pleť a uľahčuje prechod aktívnych zložiek hlbšie do pokožky.

Každá maska sa vyznačuje unikátnou vôňou a príjemnou krémovou textúrou, ktorá dodáva produktom jedinečnosť. Svojou netypickou kombináciou masky a peelingu v jednom vytvára príjemný každodenný rituál, ktorý podnieti každý váš zmysel k aktivite.

Skvelou výhodou je, že sa dajú perfektne kombinovať podľa jednotlivých oblastí tváre a typu pleti!

Bude ťa zaujímať: Prirodzená starostlivosť o pokožku Natural Care ZIAJA

pleťové masky s kyselinami od značky Ziaja

Zdroj: Ziaja

Zvoľte vhodnú kombináciu masiek podľa typu pleti!? Ktorá je tá vaša?

  1. Trápia vás čierne body, problematická T-zóna a zároveň suché líca → aplikujte masku s AHA kyselinami na čelo, nos a bradu. Na líce aplikujte masku s HA.
  2. Strata pružnosti, vrásky a suchá pleť → zvoľte EA masku na oblasť čela a nasolabialnej časti tváre (mimické vrásky). Na lícnu časť, nos a bradu použite masku s HA.
  3. Unavená, mdlá pleť so sklonom k suchej pleti → použite masku s EA na čelo a nasolabialnu časť tváre. Na zvyšok tváre aplikujte masku s GA.
aplikácia pleťovej masky s kyselinami od značky Ziaja

Zdroj: Ziaja

Aplikujte masku na čistú pleť, vyhnite sa očnému okoliu a okoliu úst, jemne vmasírujte a nechajte pôsobiť 5 minút. Potom opláchnite vlažnou vodou.

Zažite hĺbkovú regeneráciu, ochranu a hydratáciu s našimi novými maskami, ktoré prinesú vašej pleti dokonalú starostlivosť. Ponorte sa do sveta krásy a nechajte vašu pleť žiariť svojou prirodzenou krásou s najnovšími produktami kozmetiky Ziaja!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní