Prirodzená starostlivosť o pokožku Natural Care ZIAJA

Prirodzená starostlivosť o pokožku Natural Care ZIAJA

Milióny žien po celom svete túžia po prirodzene krásnej pokožke v každom veku. Ziaja tentokrát prichádza s novou líniou zameranou na rastlinné zložky a vysokú kvalitu produktov. Spojením filozofie Ziaja a ekologických aktivít, na ktoré táto značka poukazuje už dlhšiu dobu tak dokáže zužitkovať obnoviteľné zdroje a pretvoriť ich na dokonalú starostlivosť o tvár, vlasy, telo, ale aj o intímnu hygienu.

Produkty Natural Care

Pokožka každého jedného z nás sa líši, no základ máme spoločný. Práve to bola priorita značky Ziaja, skúmať čo najpodobnejšie zloženie pokožky a pretvoriť tieto poznatky do formy produktov aplikovateľných pre každého spotrebiteľa. Podarilo sa.

Starostlivo vybrané ekologické fytosteroly a bioaktívne oleje vytvárajú dokonalú starostlivosť o pleť. Sú doplnené o vybrané oleje prírodného pôvodu, prevažne z citrusov, ktoré dodávajú novej línii sviežosť a príjemný pocit znovuzrodenia. Navyše všetky obaly novej línie Natural Care sú vyrobené z celulózy, čím nezaťažujú prírodu ďalšími plastmi.

Odporúčame: Ktorý si vybrať pre seba? Najlepšie antioxidanty podľa typu pleti

línia Natural Care

Zdroj: ZIAJA

Starajte sa o to, aké zloženie produktov denne aplikujete na vašu pokožku. To, čo jej ponúknete, vám oplatí svojím vzhľadom. Inšpirujte sa novou líniou Natural Care a vybudujte si rituály pre starostlivosť o pokožku so značkou, ktorej prioritou je čo najprirodzenejšie zloženie.

S pribúdajúcim vekom si všímame zmeny na tele a tvári o čosi intenzívnejšie. Napriek tomu, že je to prirodzený prejav, chceme vyzerať mladšie. Odborníci na bunkovú stavbu v ekologickej zóne Kaszuby, kde sa produkty vyrábajú, vyvinuli kombináciu extraktov organických rastlín s bioaktívnymi minerálmi. Takého bohatstvo prospešných ingrediencií pri každodennej aplikácii dokáže obnoviť vzhľad prirodzene krásnej a zdravej pokožky. Poradí si aj s najnáročnejšími typmi pleti.

Inšpiruj sa: Ako zastaviť vypadávanie vlasov a podporiť rast nových? Tu sú tipy a triky, ktoré musíš poznať!

ZIAJA Natural Care

Zdroj: ZIAJA

Aby sme vám to trošku uľahčili, vybrali sme pár produktov z novej línie a vytvorili jednoduchú skin care rutinu na každý deň.

Denná/nočná rutina 24h s novou líniou Natural Care

1. Začnite jemným čistiacim gélom, ktorý aplikujete na vlhkú pleť. Jemne vmasírujete krúživými pohybmi a opláchnite mierne teplou vodou. Vyhnite sa okoliu očí.

2. Následne aplikujte peeling na suchú alebo vlhkú pokožku. Krúživými pohybmi zlepšíte cirkuláciu krvi a vstrebanie účinných látok. Drvené olivové semiačka ponorené do krémovej textúry peelingu jemne, ale zato precízne pokožku vyhladia. Prekvapí vás bohatá konzistencia s príjemnou vôňou, vhodná pre každodennú starostlivosť o pleť.

3. Po použití peelingu je nevyhnutné pleť zbaviť posledných nečistôt a tzv. ju uzavrieť. Línia Natural Care nezabúda ani na tvárové tonikum, ktoré to hravo zvládne. Najprv aplikujte na odličovací tampón, prejdite po tvári a následne aplikujte priamo na tvár. Pleť sa zjemní a pripraví na záverečnú starostlivosť.

4. Nakoniec nezabudnite na denný a nočný krém na tvár. Aplikujte dostatočné množstvo krému na pokožku. Všimnite si bohatú textúru, ktorá sa masírovaním premení na príjemnú, zamatovú, nelepivú vrstvu. Tá dodá pleti potrebnú regeneráciu a hydratáciu.

Nechajte sa rozmaznávať kozmetikou inšpirovanou prírodou, ktorá obsahuje 99% zložiek prírodného pôvodu. Vytvorte si vlastnú dennú rutinu alebo sa inšpirujte tou našou zameranou na starostlivosť o pleť. Necháme to na vás!

Pozri tiež: Enzýmy v starostlivosti o pleť: Prečo ich zrazu všetci používajú?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 17:17

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 17:17

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní