Doľahla na teba zmena času? Takto jednoducho sa vrátiš do svojho režimu

Doľahla na teba zmena času? Takto jednoducho sa vrátiš do svojho režimu

Ľudia, ktorí radi leňošia v posteli si znovu o hodinu dlhšie pospia. Posledný októbrový víkend sme si posunuli hodinky o hodinu späť.  Lenže to znamená, že sa skôr stmieva. 

Všetky ranné vtáčatá vedia, že v lete je budenie v skorších ranných hodinách oveľa znesiteľnejšie ako vstávanie do jesenného temna. Viacerým z nás sa potom zhoršuje nálada, nemáme chuť na čokoľvek a celkovo sme akýsi nesvoji. Poradíme vám, ako sa prinavrátiť do svojho režimu.

Nezanevrite na pohyb

Studený vzduch nám pri behu reže hrdlo a na bicyklovanie už nie sú vhodné svetelné podmienky. Ak ste počas leta zvykli byť aktívny, posun času o hodinu späť nie je je dôvodom opúšťať svoje športové ambície. Pohyb na čerstvom vzduchu môžete v týchto mesiacoch zameniť napríklad za permanentku vo fitness centre.

Vybrané druhy sa vám aspoň nezunujú a nestannú stereotypnými. Vycibrite si počas jesene a zimy svoje plavecké zručnosti a najmite trénera. Organizovaný plavecký tréning dávno nie je len pre  školopovinných a dopustiť naň nedajú ani známe tváre. Herečka Natalie Portman pri náročnom nakrúcaní filmu Čierna labuť pravidelne chodila na plaváreň.   

Pozri aj: Poznávacie znamenie ženatých mužov: Obrúčka aj guľaté bruško!

Jesenný relax

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: unsplash.com

Užívajte si čas doma

Keď sa skôr vonku stmieva, je celkom prirodzené utiekať do svojich príbytkov. Možno budete mať konečne čas na čítanie alebo sa dostanete k rozpozeranému seriálu. Inšpirujte sa škandinávskym štýlom hygge. Severania si nedostatok svetla po celý rok kompenzujú závislosťou na sviečkach.

Sviečky prevoňajú celý byt a navodia intímnu a pohodovú atmosféru. Pridajte si k tomu šálku obľúbeného čaju alebo vareného vína a hneď sa budete cítiť o poznanie lepšie.  Pozvite k sebe priateľov, rodinu a jednoducho si užívajte čas strávený v interiéri.

Ženšen Energy

Zdroj: Shutterstock®

Pomoc na únavu

Podľa psychológov privyknutie si na časový posun môže trvať zhruba týždeň. Večer nevieme zaspať skôr a ráno máme zasa pocit, že vstávame príliš skoro. To spôsobuje, že sa cítime unavenejší než obvykle. Ak by ste si najradšej dopriali „šlofíka“ počas dňa, siahnite po niečom účinnejšom ako po šálke kávy.  

Koreň ženšenu sa vďaka energetickému a revitalizujúcemu účinku v čínskej medicíne využíva už celé tisícročia. Pri výbere toho správneho produktu sledujte podiel aktívnej látky. Ženšen Energy+ od NaturaMed Pharmaceuticals obsahuje účinný druh Panax Ginseng C.A. Meyer, čo z neho robí unikátny produkt na slovenskom trhu. Okrem sily a energie si takto posilníte imunitu, podporíte vitalitu a zlepšíte pamäť a pozornosť.

Viac informácií o produkte aj aktuálnej akcii získate na webovej stránke www.zensenenergy.sk.  

Zdroj foto - úvodná: pexels.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní