Halloweenske kostýmy pre páry: Ako zabodovať vo dvojici? ​

Halloweenske kostýmy pre páry: Ako zabodovať vo dvojici? ​

Posledná októbrová noc patrí už tradične prezliekaniu sa do kostýmov. Prečo hovoríme tradične? Pretože aj keď sa Halloween ako taký najčastejšie pripisuje Američanom, história hovorí, že tento sviatok vlastne zaviedli Kelti už pred viac, ako dvetisíc rokmi. A taktiež sa prezliekali do rôznych oblečkov... Akokoľvek to už v minulosti bolo, pravdou je, že 31. októbra sa každoročne koná po svete nespočetné množstvo párty, na ktoré ľudia prichádzajú v kostýmoch. Strašidelných, sexy, milých, rodinných, ale aj kostýmoch pre páry. Došla vám inšpirácia? Nájdete ju v našom článku.

Pozri aj: Pomarančová kôra a jej účinky: Pre toto ju už nikdy nevyhodíš!

halloweenske kostýmy pre dvojice

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: www.pinterest.com

Inšpirujte sa filmami!

Kde sa hľadá inšpirácia pre zamilovaných lepšie, ako vo filmoch? Pre nerozlučné páriky určite nikde! Aj my sme preto pre inšpiráciu siahli práve do nadčasových kinematografických skvostov, vďaka ktorým sme dali dokopy niekoľko koláží fotografií s inšpiráciami na kostýmy pre páry. Prvú várku hľadajte na obrázku vyššie. Tak za čo pôjdete tento rok vy? Za Supermana alias Clarka Kenta a jeho polovičku Lois Laneovú, za nesmrteľnú Baby a Johnyho z Hriešneho tanca, za strašidelného Gomeza a Morticiu Addamsovcov alebo za nadčasového Dannyho a Sandy z Pomády?

halloweenske inšpirácie

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: www.pinterest.com

Rozprávkový svet ​

Nielen filmy, ale aj rozprávky či bežný život, vás môžu inšpirovať k vytvoreniu halloweenskeho kostýmu. Svedčí o tom aj naša koláž zo sociálnej siete Pinterest vyššie. Nájdete na nej kostým pre páry z rozprávky o Červenej čiapočke, kde žena je, samozrejme, Červená čiapočka a muž zlý vlk. Ak priberiete do partie aj maminu či svokru, môžete ju obliecť za legendárnu babičku.

S rozprávkami nekončíme ani pri dvojici nestarnúci chlapec Peter Pan a jeho dvorná víla Cililing či pri riešiteľoch záhad zo Scooby-Doo Velme a Shaggym. V tomto prípade si môžete do partie vziať aj svojho domáceho miláčika alebo priateľov, ktorí môžu byť prezlečení za blondínku Daphne a fešáka Freda. Napokon sa dostávame k reálnemu životu, z ktorého čerpá inšpirácia zo svetoznámeho časopisu Playboy. Prezlečte sa so svojou polovičkou za zakladateľa impéria Hugha Hefnera a jedného z jeho sexi zajačikov!

Zaujme ťa: Vnútromaternicové teliesko: Aké sú pre a proti tejto antikoncepcie?

kostýmy pre rodiny

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: www.pinterest.com

Keď ste už rodinka ​

Byť pár je síce krásne, no nezúfajte, ak máte na halloweenske oslavy vyraziť aj ako rodinka. Zozbierali sme totiž inšpirácie pre vás a vaše ratolesti tak, aby ste spolu všetci pekne ladili. Námety na rodinné halloweenske kostýmy hľadajte v obrázku vyššie! Čo poviete, nie je to milé? V tomto prípade sa môžete odieť do kuchárskeho kostýmu a dieťatko vložiť do úlohy malého potkana z rozprávky Ratatouille alebo si ratolesti jednoducho vložiť do hrncov a spraviť z nich malé homáre doslova na zjedenie. Potešíme aj milovníkov Flinstonovcov z doby kamennej alebo tých, čo zbožňujú Hviezdne vojny.

Bude sa ti páčiť: Thajská masáž: Objav 7 dôvodov, prečo sa vložiť do rúk odborníka


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 22.10.18 05:46

ĽŠ
karma
100.00

Dobrá inšpirácia!

  • 0
Odpovedať

Daniela Bieliková 28.10.18 14:40

DB
karma
117.00

nepáči sa mi tento sviatok...

  • 0
Odpovedať

Zuzana Szocsova 15.12.18 21:13

ZS
karma
100.00

strasne super napady :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní