Horoskop na rok 2017 – znamenie Baran

Horoskop na rok 2017 – znamenie Baran
  • 01.01.2017
  • Silvia Karasová

Keď je tu niekto, kto môže hovoriť o výrazných zmenách a turbulenciách v roku 2016, je to práve vaše znamenie. Vlaňajšok bol vskutku agresívny a keď sa rozhodol, že na vás vyšle dážď, postaral sa aj o to, aby na vás neostala jedna nitka suchá. Mnohým ľuďom, tak ženám ako aj mužom, sa v roku 2016 zásadne zmenili životy. Všetko to, na čo ste boli zvyknutí sa obrátilo naruby, a vy ste len z posledných síl ostávali stáť na nohách. A aj keď ste aj náhodou spadli, nič to. Pretože rok 2017 bude iný. Lepší, krajší a hlavne pokojnejší. Aspoň v to vo vašom prípade dúfajú hviezdy.

Čo mať v roku 2017 vždy pri sebe?

Rozhodne: pero a papier, fľašu s vodou, permanentku do fitka a kľúče.

Vlaňajšok ste prežili miestami tak, že ani neviete ako vlastne. Nie vždy ste boli duchom prítomné, mnohé veci ste neregistrovali, aj keď ste ich mali priamo pred očami. Za všetko mohla vaša roztržitosť, avšak nie bezvýznamná. Toho roku preto nebudete chcieť o nič prísť. Aby ste svoju pamäť nepreťažili, note pri sebe vždy nejaký notes a pero – zapisujte si tipy aj kreatívne myšlienky, o ktoré nebudete mať núdzu, ale tiež životné, či motivačné heslá, ktoré vás povzbudzujú k tomu, aby ste napredovali.

Fľaša s vodou a permanentka do fitka sa vám možno môžu zdať ako zbytočnosti, ale nie sú. Voda vám najmä v úvode roka zachráni viac krát telo aj myseľ – pri návale povinností, návštev a kdejakých stretnutí, akosi zabúdate na seba. Nielenže menej jete, ale zabúdate tiež piť. Permanentka sa vám zíde hlavne na jar a v lete, keď z vás konečne opadnú všetky vlaňajšie starosti a vás odrazu prekvapí príval energie. Kľúče v tomto zozname nepíšeme zo srandy, je jasné, že každá z nás si ich pri odchode z domu vždy dáva do kabelky, v roku 2017 si na to dajte obzvlášť pozor. Hviezdy totiž hovoria o jednej dôležitej strate. 

Odporúčame prečítať: Aj kôň vám môže dopomôcť ku vysnívanej postave

Horoskop na rok 2017 – znamenie Baran

Zdroj: Shutterstock®

Čo prinesie rok 2017 v oblasti lásky, rodiny a vzťahov?

Hviezdy sú vám konečne naklonené a tak sa aj vy po dlhom čase osamelosti môžete tešiť na nehu a lásku. Vzťahy, ktoré minulý rok nevydržali pod archou problémov, sa upravia do takej miery, že sa nebudete musieť obávať ďalších konfrontácií. Pokiaľ váš vzťah vydržal až do nového roka no teraz máte pocit, že visí len na vlásku dajte mu ešte šancu. Prvé tri mesiace nového rok vás postavia pred skúšky, ktoré ho dôsledne overia, jar následne prinesie definitívny verdikt.

Leto bude veselé, radostné a voľnomyšlienkárske. Užite si všetky chvíle, ktoré vám prinesie a snažte sa nič neriešiť. Jeseň a zima už prinesú príležitosť k tomu, aby ste napravili jeden konflikt v rodine, budete buď jeho účastníkom, alebo prostredníkom. Tak či onak máte moc vysvetliť to. 

Odporúčame prečítať: Sladký ananás a jeho účinky na zdravie

Horoskop na rok 2017 – znamenie Baran

Zdroj: Shutterstock®

Čo prinesie rok 2017  v oblasti práce a financií?

Najmä jarné mesiace prinesú viac pracovných povinností, než by ste možno chceli. Apríl a máj budú tak trochu hektické, vy to však zvládnete, bude to chcieť len systém a pár nadčasov. Na pracovisku si vašich skvelých výkonov všimnú aj tí praví, leto by ste tak už mohli odštartovať s vyšším platom. Aj vďaka tomu si konečne doprajete vytúženú dovolenku pri mori a na slniečku. Dobijete baterky a jeseň a zimu 2017 privítate už ako nový človek. Šťastný a pozitívne naladený.

Odporúčame prečítať: Vyskúšajte bylinné čaje, ktoré vás zbavia úzkosti 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 01.01.17 12:49

SK
karma
114.00

super,dúfam, že tak bude

  • 0
Odpovedať

Mária Zámečníková 22.01.17 13:44

MZ
karma
-1.00

Preposielam mamine :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní