Čo znamenajú sny o káve? Pozor, rozliata káva neveští nič dobré!

Čo znamenajú sny o káve? Pozor, rozliata káva neveští nič dobré!
  • 15.07.2023
  • Michaela Kožáková

Len veľmi málo ľudí si odoprie chutnú rannú kávu, ktorá dokáže ihneď vzpružiť. Bez tohto povzbujúceho nápoja si niektorí z nás nevedia predstaviť svoj deň. A možno sa nájdu medzi nami aj takí, ktorí tak kávu milujú, že sa im o nej dokonca aj sníva. Vedeli ste, že i sen o káve môže mať rôzne intepretácie?

Podľa snáru pitie kávy v sne, znamená, že budete mať v živote veľa nových príležitostí. Zažijete veľa zmien. Vaše vzťahy sa zlepšia a možno vás prekvapí i výhra. Sen, v ktorom dostanete obrovskú chuť na kávu naznačuje, že chcete získať prehľad a vedomosti predtým, ako urobíte rozhodnutie alebo sa pustíte do nejakého projektu či vzťahu. Sen, v ktorom s niekým pijete kávu, naznačuje, že k tejto osobe prechovávate určité city.

Čo znamená, ak sa vám snívalo o mlynčeku na kávu? Aký výklad snov poskytuje snár o rozliatej káve?

Neprehliadni: Sen o pavúkoch? Čaká ťa smola a nešťastie?!

Sladká káva v sne

Ako snár interpretuje sladkú kávu v sne? Nielen snár a výklad snov, ale aj online snár tvrdia, že sen o sladkej káve je prísľubom života bez veľkých problémov. V najbližšej dobe pravdepodobne dostanete dobré správy, bude u vás prevládať skvelá nálada alebo vás pozvú na svadbu či oslavu. Sladká káva v sne je pozitívnym znamením, ktoré je predzvesťou príjemných zmien či lákavých ponúk.

Naopak, pitie horkej kávy znamená, že sa nebudete vedieť vymaniť z nepríjemných záväzkov. Budete mať aj problém komunikovať s ľuďmi, ktorí o vás šíria nepríjemné klebety.

Sen o varení kávy

Snívalo sa vám o tom, že ste niekomu pripravovali kávu? Takýto sen vám chce naznačiť, aby ste všetky obavy vypustili z hlavy a sústredili sa sami na seba. Nebojte sa ani prekážok, pretože podľa môjho snáru a výkladu snov ich hravo zvládnete.

Mlynček na kávu v sne

Výklad snov a Sibyla sen, v ktorom počujete zvuk mlynčeka, ktorý melie kávu, má dva významy. Na jednej strane to znamená, že váš nepriateľ proti vám plánuje niečo zlé. Na druhej strane môžete ľahko predvídať zámery nepriateľa a bez väčšej námahy sa vyhnúť jeho nepríjemným plánom.

Pozri aj: Čo znamená, ak sa ti sníva o kostole? Akú symboliku má horiaci alebo prázdny kostol v sne?

Rozliata káva v sne

Snívalo sa vám o tom, že ste rozliali kávu? Takýto sen môže symbolizovať niekoľko vecí. Možno sa v nejakej situácii v bdelom živote cítite nemotorne alebo trápne. Alebo sa obávate, že urobíte chybu. Podľa snáru rozliata káva môže tiež predstavovať stratený čas alebo úsilie. Takýto sen môže tiež naznačovať, že vo svojom živote potrebujete viac energie alebo stimulácie, aby ste neupadli do stereotypu.

Druhy kávy

Ak sa vo vašom sne objavila káva, skúste si spomenúť na to, aká to bola káva. Či už to bola ľadová káva alebo káva s mliekom, každá z nich má inú interpretáciu:

  • Cappuccino -  čaká na vás nový vzťah, láska a úspech.
  • Káva z automatu - mali by ste byť opatrní a ostražití.
  • Káva s mliekom - ide o predzvesť problémov v práci, ktoré sa vám však napokon podaria vyriešiť.
  • Latte - symbolizuje úspešné podnikanie alebo kariéru, ale aj tendenciu utiecť alebo sa vyhnúť práci.
  • Ľadová káva - máte pod kontrolou svoj život a ste s ním spokojní.
  • Írska káva - ste plní obáv a nachádzate sa v nepríjemnej situácii.
  • Americano - cítite potrebu, aby vás niekto podporoval.
  • Espresso - naskytne sa vám príležitosť, ktorej by ste sa mali chopiť oboma rukami.

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní