Sen o zajacovi: Máš byť pripravená na pozitívne zmeny vo svojom živote?

Sen o zajacovi: Máš byť pripravená na pozitívne zmeny vo svojom živote?
  • 15.08.2022
  • Michaela Kožáková

Zajace sú v snoch považované za šťastné znamenie a sú spájané s naším vnútorným úspechom a kontrolou. V starších výkladoch snov zajace symbolizujú sexuálne túžby a telesné uspokojenie, plodnosť a nové začiatky. Vidieť zajaca vo sne je všeobecne predzvesťou pozitívnych správ a zmien, ktoré vás potešia. 

Cieľavedomým a ambicióznym ľuďom sen o zajacovi môže priniesť stabilitu, kariérny rast a prosperitu. Ak sa vám prisnilo, že ste si kúpili rozkošného zajaca, dostali ste ho do daru alebo ho držali na rukách a hladkali, tak podľa snáru môžete očakávať zisk bez toho, aby ste museli vynaložiť akékoľvek úsilie. Naopak, darovať alebo kúpiť niekomu toto zvieratko môže znamenať stratu časti podniku, finančného obnosu alebo neúspech.

Prisnilo sa vám o čiernom zajacovi? Mali ste sen o zajačej nore? Čo to znamená?

Pozri aj: Sen o autobuse: Čo prezrádza o tvojej osobnosti?

Farba zajaca vo sne

Vidieť jednofarebného zajaca vo sne je prísľubom úspechu v škole či práci. Viacfarebný zajac prezrádza, že vás pravdepodobne čaká nejaká cesta, výlet. Ak sa vo vašom sne objavil biely zajac, podľa snáru by ste sa mali pripraviť na pozitívne zmeny vo vašom živote. Šedý zajac zase naznačuje, že v najbližšej dobe dostanete veľmi výhodnú ponuku. Zajac čiernej farby vo vašom sne prináša so sebou finančné riziká. 

Žltý zajac je symbolom rodiny. Možno sa v blízkej budúcnosti budete tešiť z nového prírastku alebo radostnej správy. Hnedé zviera varuje pred chorobou a zhoršením zdravotného stavu. Zajac červenej farby zase upozorňuje na intrigy, ktoré môžu vytvárať vaši priatelia. Sen o modrom zajacovi vám naznačuje, že váš partner začína byť k vám trochu chladný. Mali by ste si spolu sadnúť a porozprávať sa s ním. 

Zajac

Zdroj: shutterstock

Umierajúci zajac vo sne

Prirodzene predpokladáme, že umierajúci zajac vo sne predstavuje niečo zlé. Zajace vo voľnej prírode umierajú pomerne často. Zaujímavé je, že zajace môžu zomrieť aj z preľaknutia. Našťastie, zajac, ktorý zomrel vo sne, nie je znakom niečoho negatívneho. Naopak, jeho smrť vo vašom sne symbolizuje nové príležitosti, zbavenie sa prekážok a spoznanie nových ľudí, ktorí vám ochotne pomôžu pri napredovaní.

Ak sa vám prisnilo o zajacovi, ktorý bol zabitý počas lovu, tak tento sen je predzvesťou zásadných zmien vo vašom živote. Dobehnúť, namieriť a vystreliť na zajaca vo sne vyjadruje snahu o naplnenie a realizáciu vášho sna.

Pozor, krájanie zajačieho mäsa vo sne môže byť varovaním. Takýto sen upozorňuje na možné zhoršenie zdravotného stavu, či už fyzického alebo duševného.

Sen o uhryznutí zajacom

Snívalo sa vám, že vás uhryzol zajac? Takýto sen je varovaním, že sa musíte viac sústrediť na váš vzťah a partnerský život. Môže tiež prezrádzať, že zažívate problémy vo svojom milostnom živote, a preto si potrebujete so svojím partnerom sadnúť a nájsť vhodné riešenie. Ak vás vo vašom sne zajac poškriabal, tento sen poukazuje na nezhody v partnerskom živote, ktorých riešenie by ste nemali odkladať na neskôr.

Sen o zajacovi

Zdroj: shutterstock

Sen o zranenom zajacovi

Snívalo sa vám o zajacovi, ktorý mal zlomený pazúr? Podľa snárov je tento sen predzvesťou novej pracovnej ponuky. Ak mal zajac vo vašom sne rany, možno sa i vy v bdelom živote cítite ranení. Slová alebo skutky určitej osoby vás sklamú a zrania. 

Mal zajac vo vašom sne zlomenú nohu alebo nemohol chodiť? Tento sen vám radí, aby ste sa zamysleli a určili si, čo je pre vás v živote dôležité. 

Sen o hopkajúcom zajacovi

Zajac skákajúci alebo hopkajúci vo vašom sne je znakom plodnosti. Ak žiadne deti nemáte, mali by ste byť pripravení. Pravdepodobne sa čoskoro vaša rodina rozrastie a vy sa stanete rodičmi.

Takýto sen môže tiež znamenať, že sa vyhýbate zaviazaniu sa k niekomu alebo k niečomu. Radi skáčete z jednej veci na druhú. Nie ste schopní dokončiť úlohu, ktorá vám bola pridelená alebo ktorú ste začali z vlastnej vôle, a to vám znemožňuje stať sa úspešným. Sen o hopkajúcom zajacovi o vás prezrádza, že ak máte partnera, máte pochybnosti, neberiete vzťah vážne a máte pocit, že je nemožné sa na celý život ku niekomu zaviazať.

Neprehliadni: Snár: Ako si vyložiť sny o vode, potope či plávaní?

Sen o zajačej nore

Zdroj: shutterstock

Sen o zajačej nore

Ak máte sen, v ktorom sa objavila zajačia nora, mali by ste sa zamyslieť nad svojím životom, odpútať sa od minulosti a posunúť sa vpred. Zajac v nore vo vašom sne môže tiež naznačovať, že sa snažíte oddialiť problémy alebo sa im vyhnúť. Postavte sa všetkým ťažkostiam čelom bez toho, aby ste sa čohokoľvek báli. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Janka Komadova 17.08.22 13:48

karma
-1.00

Zatiaľ som takýto sen nemala

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 21:12

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 21:12

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr 03.08.23 08:49

Q
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr 03.08.23 08:49

Q
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní