3 nudné znamenia horoskopu: Tieto sa so zábavou veľmi nemajú v láske!

3 nudné znamenia horoskopu: Tieto sa so zábavou veľmi nemajú v láske!

Svet je vždy a vo všetkom v akejsi rovnováhe. Veď predsa nie každý musí byť zákonite veľkým extrovertom, pohodárom a spoločenským typom, ktorý dokáže vychádzať úplne s každým. Niektorí z nás nemajú problém nadväzovať nové kontakty a iní zase musia človeka najprv spoznať, aby sa s nim mohli pustiť do reči. Je to už raz tak – niekto dostal do vienka dar reči a niekto zase nadanie na niečo úplne iné.

No medzi znameniami horoskopu nájdeme aj úplných suchárov, od ktorých by sme nikdy nemali očakávať nejaké spontánne nápady – napríklad na spontánny výlet či nejakú činnosť. Vzrušujúce aktivity ich nedokážu nadchnúť natoľko, aby sa do nich pustili. Ktoré znamenia teda patria k tým najnudnejším?

najnudnejšie znamenia horoskopu

Zdroj: Shutterstock®

PANNA

Na prvom mieste najnudnejších znamení horoskopu sa, bohužiaľ, nachádza PANNA. Toto znamenie patrí k perfekcionistom, ktorí musia mať vždy a všetko pod kontrolou. Spontánnosť nie je ich silnou vlastnosťou – vždy, keď sa idú do niečoho pustiť, tak to musia mať dôkladne premyslené a musia mať spísané všetky PRE a PROTI. Nič teda nenechávajú na náhodu a všetko musia mať pod kontrolou. To z nich robí nudné znamenie, s ktorým veľa zábavy nezažijete. Na druhej strane sa však tieto znamenia uplatnia v podnikateľskom svete, kde svoje analytické schopnosti využijú naplno.

KOZOROŽEC

Síce pracovité znamenie, no zároveň aj najnudnejšie, nakoľko všetok svoj čas venuje svojej práci. Práca šľachtí a toto znamenie to dobre vie! Práca ľudí narodených v tomto znamení robí šťastnými, preto si nepotrpia na spontánnych činnostiach, pri ktorých by zažili aspoň trochu srandy a zábavy. KOZOROŽEC tiež patrí k tým znameniam, ktoré sa nedokážu úplne odviazať, preto častokrát v spoločnosti pôsobia nudne.

nuda podľa znamenia

Zdroj: Shutterstock®

VODNÁR

Na prvý pohľad by ste vôbec nepovedali, že toto znamenie horoskopu môže byť nudné. Pýši sa priam geniálnymi nápadmi, ktoré dokážu nadchnúť všetkých priateľov v jeho okolí. No na druhej strane sa stáva, že tieto nápady VODNÁR nedokáže realizovať, pretože vytrvalosť nie je jeho silnou stránkou. Všetky jeho nápady preto končia v koši a v očiach svojich priateľov tak VODNÁR pôsobí ako úplný suchár.

Zaujme ťa: Ideálny partner? Ktoré znamenia sú pre manželstvo ako stvorené?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Pavlína Vaksmundská 12.04.21 18:04

PV
karma
113.00

No presne.. Sedí to na mňa. Síce mi kámošky povedali ,že je somnou zábava ,a že sú radi v mojej spoločnosti, ale ja si myslím ,že som nudná .. A mrzí ma to,že mám takú povahu niekedy, že neviem urobiť srandu.!

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 13.04.21 06:44

ĽŠ
karma
100.00

Skutočne sedí.

  • 0
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 13.04.21 17:59

ZS
karma
100.00

Sedí to na mňa

  • 0
Odpovedať

Martina Gajdošíková 14.04.21 00:07

MG
karma
-1.00

Tak vodnár ma prekvapil dosť.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní