Horoskop na rok 2021 RYBY: Hviezdy ti budú v novom roku naklonené

Horoskop na rok 2021 RYBY: Hviezdy ti budú v novom roku naklonené
  • 31.12.2020
  • Radka Vargová

Ak je nejaké znamenie zverokruhu, ktoré sa skutočne má na čo tešiť v roku 2021, tak sú to práve Ryby. Ich novoročný horoskop je viac ako len pozitívny. Hviezdy sú naklonené všetkému, do čoho sa pustíte. Využite to!

Nový smer

Po niekoľkých rokoch zvažujete presedlanie na inú profesiu a mali by ste to urobiť čo najskôr. I keď je pochopiteľné, že sa bojíte. Ale našťastie, máte okolo seba ľudí, ktorí vám veľmi ochotne pomôžu, pretože sa orientujú v tom, do čoho sa chcete pustiť. Nechajte si teda poradiť. Zabudnite na svoje ego a potrebu robiť veci sám. Teraz na to nie je čas. Ak ich pomoc využijete, zaslúženú odmenu si môžete vychutnávať už pred letom.

Pozor však na tých, ktorí vám budú hovoriť, že príliš riskujete. Síce je to fakt, ale risk je zisk, a v tomto roku sa vám oplatí zariskovať. Takže smelo do toho!

Novoročný horoskop pre Ryby

Zdroj: Shutterstock®

Naučte sa trpezlivosti

Váš veľký problém je to, že trpezlivosť nie je vaša silná stránka. A prejavuje sa to aj na zdraví. Posledné mesiace ste extrémne podráždení a nervózni a trpí tým vaša psychika. A to úplne zbytočne. Hovorí vám niečo, že trpezlivosť ruže prináša? Tento rok sa to naučíte hlavne pri športoch, do ktorých sa pustíte. I keď na začiatku budete bojovať, pretože vám nepôjdu od ruky, neskôr, a to hlavne vďaka trpezlivosti, sa budete zlepšovať veľmi rýchlo. 

A konečne zapracujete aj na svojej citlivosti. Väčšinou si až príliš veci pripúšťate a trápite sa zbytočne dlho nad niečím zbytočným. A práve v novom roku zistíte, že je na čase s tým prestať. 

Novoročný horoskop pre Ryby

Zdroj: Shutterstock®

Usadenie

Presne tak. Ryby sa môžu tešiť na nový život, ktorý doteraz neokúsili. Máte po svojom boku človeka, ktorý chce s vami začať budovať plnohodnotný partnerský život a vy by ste sa toho nemali báť, naopak smelo sa do toho pustite. Spoločné bývanie, dokonca zásnuby. Toto všetko vám hviezdy prajú. A to dokonca aj tým Rybám, ktoré sú teraz ešte nezadané. Rok 2021 bude dynamický, plný zmien a skutočne nového života. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 31.12.20 07:14

ĽŠ
karma
100.00

Rybky sa majú na čo tešiť!

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 01.01.21 21:44

karma
109.00

Hned prvá veta ma potešila...Ak je nejaké znamenie zverokruhu, ktoré sa skutočne má na čo tešiť v roku 2021, tak sú to práve Ryby.

  • 0
Odpovedať

Natália Šugrová 02.01.21 10:13

karma
-1.00

Tá časť o trpezlivosti dokonale sedí, tak verím, že sa splní aj všetko pozitívne :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní