Multitasking podľa horoskopu: Ktorým znameniam bol daný od narodenia?

Multitasking podľa horoskopu: Ktorým znameniam bol daný od narodenia?

Podľa astrológie nie sú všetci ľudia stavaní na multitasking. Len málokto sa dokáže sústrediť na viac vecí naraz. Radšej sa venujú jednej a naplno, než by mali viac vecí robiť len na polovicu. Spoznávate sa v tom? No na druhej strane sú medzi nami aj takí, ktorí nemajú problém rozrobiť viacero vecí naraz. Aj keď sa hovorí, že ženám bol multitasking daný, nie vždy to musí platiť.

Niektorí o multitaskingu hovoria ako o niečom pozitívnom, no na druhej strane vraj robenie viacerých vecí naraz môže byť škodlivé. Štúdia Stanfordskej univerzity odhalila spojitosť medzi multitaskingom a inteligenciou. Podľa tejto štúdie je multitasking zabijakom inteligencie, ba môže tiež uškodiť ľudskému mozgu. Paradoxom tiež je, že multitaskingom sa znižuje produktivita človeka. Aj keď na prvý pohľad daná osoba pracuje na viacerých úlohách naraz, žiadnej sa nevenuje na 100 %. Problémom takýchto ľudí je aj časté zabúdanie na dôležité vecí a informácie, čo rovnako na multitasking nevrhá najlepšie svetlo. Kto sa však v multitaskingu, takpovediac, našiel a využíva ho vo svoj prospech?

kto má multitasking v krvi

Zdroj: Shutterstock®

BARAN

Znamenie, ktoré na multitasking nedá dopustiť. Rado robí viacero vecí naraz, pretože verí, že len takýmto spôsobom si dokáže užiť život naplno. V opačnom prípade by mu mohol život utiecť pomedzi prsty, čo rozhodne nechce. Vďaka multitaskingu dokáže toto znamenie za rovnaký čas spraviť viac vecí a stihnúť toho oveľa viac, než iní.

LEV

Úspech charakterizuje toto znamenie a multitasking tiež. Viac úloh je pre znamenie horoskopu LEV dokonalou výzvou, pri ktorej častokrát súťaží samo so sebou. Zažiariť a byť najlepší je pre toto znamenie úplnou samozrejmosťou, preto sa nebojí žiadnych výziev.

BLÍŽENCI

Znamenie, ktoré nemá rado rutinu, preto sa obracia na multitasking, a to len preto, aby zažilo trošku vzrušenia v pracovnom živote. Takýmto spôsobom si toto znamenie horoskopu obohacuje svoje pracovné činnosti, ktoré môžu byť za bežných okolností celkom nudné.

Odporúčame: Súťaživé znamenia zverokruhu, ktorých nezastraší žiadna konkurencia

multitasking podľa horoskopu

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC

Ak by sme mohli multitasking považovať za nejaký talent, tak toto znamenie nim bolo obdarené už pri narodení. Energiu, entuziazmus a realizáciu všetkých projektov tzv. po hlave, im mnohí závidia, ale mnohokrát to je na úkor 100 % výsledkov.

VODNÁR

Skvelé nápady a multitasking – čo z toho môže vzniknúť? Jedine nové projekty, ktoré sa toto znamenie snaží dotiahnuť do úspešného konca, aj keď niekedy to nemusí ísť úplne po masle. Ich realizácia sa môže natiahnuť a môže trvať o niečo dlhšie, než by si samotné znamenie predstavovalo.

Zaujme ťa tiež: Povrchné znamenia, ktoré si potrpia na vzhľade svojho partnera


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní