Súťaživé znamenia zverokruhu, ktorých nezastraší žiadna konkurencia

Súťaživé znamenia zverokruhu, ktorých nezastraší žiadna konkurencia

Každý z nás je istým spôsobom súťaživý. A nejde len o šport, ale častokrát aj o súkromný alebo pracovný život, kde súperíme s ostatnými, aby sme boli tými najlepšími. Hovorí sa, že keď nejde o život, tak nejde o nič, no niektoré znamenia horoskopu každé súperenie berú osobne. Medzi sebou nájdeme tých, ktorí sa snažia byť za každých okolností najlepší – nech to stojí, čo to stojí. Ktoré znamenia horoskopu môžeme zaradiť medzi súťaživé a „konkurencieschopné"?

súťaživosť podľa znamenia

Zdroj: Shutterstock®

Baran

Znamenie, ktoré si porážku nikdy nepripúšťa k srdcu. V srdci mu koluje súťaživosť a ide si vždy za svojim cieľom. A jeho cieľom je vyhrať. Je jedno či ide o nejaké priateľské športové preteky, súperenie o náklonnosť nejakej osoby alebo o postup v práci, Baran sa nikdy nebojí „hodiť klobúk do ringu“. Na jednej strane toto znamenie rado žartuje, ale nikdy ho netreba podceňovať, pretože vždy urobí všetko pre svoje blaho a spokojnosť.

Kozorožec

Neustále na seba vyvíja tlak, aby sa zlepšoval. Popravde, najväčšou konkurenciou sú oni sami sebe, pretože sa snažia zlepšovať a prekonávať samých seba. Ak im niekto alebo niečo stojí v ceste, pri dosahovaní svojich cieľov, neboja sa ísť hlavou proti múru. Proste, môže proti tomuto znameniu stať čokoľvek a ktokoľvek, no kým nedosiahne to, čo si zaumienilo, tak sa nevzdá.

Panna

Panny nie sú považované za súťaživé, pretože zväčša sa držia svojich zásad a nalinkovaného života. Častokrát si myslia, že nik nemôže byť na ich úrovní, pretože sú vo všetkom najlepšie. Neradi sa ponižujú a ešte menej radšej sa mýlia. Preto vždy majú vo všetkom plán a nikdy sa nevzdávajú bez boja – teda, keď to je potrebné.

Neprehliadni: Cvičenie podľa zverokruhu: Ktoré aktivity sú pre teba tie naj?

ktoré znamenia sú súťaživé

Zdroj: Shutterstock®

Býk

V tomto rebríčku sa musí, samozrejme, nachádzať aj toto znamenie. O znamení Býk je totižto známe, že je jedno z najtvrdohlavejších, takže vždy, keď si niečo zaumieni, tak to aj dosiahne. Býci vždy vedia, čo chcú a keď im niekto stojí v ceste, tak proti ním nemajú šancu. Obzvlášť im v dosahovaní cieľov pomáha ich vytrvalosť a trpezlivosť, vďaka ktorej môžu hrať dlhú hru, no napokon skončia vždy tam, kde chcú byť.

Blíženci

Chcú byť považovaní za zaujímavých a rešpektovaní pre ich vedomosti, preto sa snažia byť vždy najlepší. Ak je niekto zaujímavejší ako oni, môžu to brať osobne. Spočiatku môžu s inými súťažiť len pre zábavu, no ak ide do tuhého, sú odhodlaní dokončiť to a uspieť bez ohľadu na to či niekomu ublížia alebo nie.

Zaujme ťa: Zdravie podľa horoskopu – ktoré znamenia vážne choroby obchádzajú?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 21.05.21 05:28

ĽŠ
karma
100.00

Niečo na tom bude...

  • 1
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 21.05.21 09:52

ZS
karma
100.00

No super, kolegyňa je blíženec

  • 1
Odpovedať

Mária Slováková 21.05.21 19:14

MS
karma
118.00

Som Panna a skutočne som dosť súťaživá aj ked nie som v kolektíve typický vodca.

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní