Jonášova metóda: Čo myslíš, dá sa naplánovať pohlavie dieťaťa?

Jonášova metóda: Čo myslíš, dá sa naplánovať pohlavie dieťaťa?

Ak ste vo fáze plánovania bábätka alebo riešenia problému s otehotnením, zbystrite pozornosť, pretože tento článok je venovaný práve vám! Či už ste o nej počuli alebo je to pre vás novinka, Jonášova metóda už pomohla nejednému páru dosiahnuť svoj sen – stať sa rodičmi. Navyše sa o špeciálnej metóde doktora Jonáša povráva, že dokáže vopred ovplyvniť pohlavie dieťaťa. Viete, čo je na tom pravdy? Čítajte a dozviete sa všetko potrebné!

Keď je rodičovstvo v nedohľadne...

Nie je žiadnou novinkou, že čím ďalej, tým viac párov, túžiacich po bábätku, sa potýka s neschopnosťou splodiť svojho potomka. Tomu, čo všetko za týmito ťažkosťami stojí, sme sa už neraz venovali. Preto dnes pozornosť zameriame trošku iným smerom – tým pozitívnejším. Pozrieme sa totiž na to, ako si môžu ľudia dopomôcť k vytúženej ratolesti.

Jednou z účinných a rokmi osvedčených metód je práve Jonášova metóda, na ktorú sa dnes pozrieme trošku zbližšia. Ako ste si isto domysleli, táto metóda nesie názov podľa svojho zakladateľa , MUDr. Eugena Jonáša.

Pozri aj: Svaly panvového dna: Prečo a ako ich treba posilňovať?

ako otehotnieť

Zdroj: Shutterstock®

Prirodzená regulácia počatia

Doktor Jonáš prišiel na zákonitosti prirodzenej regulácie počatia. Pomohol už nejednej žene naplánovať si počatie s úspešným výsledkom. Táto metóda totiž dokáže vypočítať plodné aj neplodné dni tak, aby prišlo na svet zdravé dieťa bez komplikácií počas tehotenstva, navyše s vedomým naplánovaním si pohlavia dieťaťa. Áno, znie to naozaj neuveriteľne.

Za všetkým však stoja astrologické výpočty, takže v praxi vám stačí zadať svoj dátum narodenia, čas, kedy ste sa narodili a miesto, kde ste prišli na svet. Ale skutočne k úspešnému výsledku stačí tak málo? A ak áno, prečo také množstvo žien ešte stále nemôže otehotnieť, a to ani po nekonečných rokoch snaženia sa?

výpočet plodných dní

Zdroj: Shutterstock®

Za všetkým je biorytmus

Medzi ženami je spätná väzba na Jonášovu metódu rôznorodá a to aj napriek tomu, že on sám úspešnosť svojej metódy označuje za stopercentnú. Nevyjde vraj len vtedy, keď žena nepochopí alebo nerešpektuje jeho metódu a s ňou súvisiace pokyny a výpočty. Nuž a samozrejme vtedy, keď reálne existuje fyziologická príčina neplodnosti. „Otehotnieť môže úplne každá žena!“, tvrdí Eugen Jonáš, niekoľkokrát za svoju metódu nominovaný na Nobelovu cenu. Mimochodom, on sám má jedenásť detí, ako inak, vopred vypočítaných. :-)

Neprehliadni: Plánovanie tehotenstva a strava: Tieto živiny ti nesmú chýbať!

prečo nemôžem otehotnieť

Zdroj: Shutterstock®

Spojenie ženy s Mesiacom

Jonášova metóda nie je podporená žiadnymi chemickými liekmi, takže hovoríme skutočne o prírodnej a prirodzenej forme počatia. Najväčší rozdiel medzi metódou doktora Jonáša a bežnou gynekologickou metódou je, že zatiaľ, čo lekári regulujú počatie na základe menštruácie, Jonáš sa, ako silno veriaci človek, spolieha viac na astrológiu, konkrétne spojenie ženy s Mesiacom. Metóda je teda postavená na vzájomnom pôsobení Slnka a Luny (žena vraj môže otehotnieť len vtedy, keď je vzájomné postavenie Slnka a Mesiaca také, aké bolo, keď sa sama narodila).

Eugen Jonáš

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com, shutterstock.com

K počatiu môže dôjsť kedykoľvek

Podľa Jonáša teda môže dôjsť k počatiu kedykoľvek počas cyklu, dokonca aj v čase menštruácie. V dnešnej dobe už po celom svete existuje viacero špeciálnych centier, zaoberajúcich sa výlučne Jonášovou metódou, ale pozor – nie každé je naozaj certifikované!  Toto centrum môže žena buď osobne navštíviť alebo sa len skontaktovať s jeho vyškolenými pracovníkmi. Tí poskytnú žene, túžiacej po bábätku, presný a konkrétny výpočet, spolu s dôležitými pokynmi. Tak čo, vyskúšate Jonášovu metódu aj vy?

- Anketa

VYUŽILI STE UŽ JONÁŠOVU METÓDU?

Odpovedalo 254 ľudí  

Áno, úspešne
63%
Áno, ale neúspešne
3%
Nie, vyskúšam to
34%
Nie, neverím tomu
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní