Trendy líčenie pre ryšavky: Na tieto veci stavte karty!

Trendy líčenie pre ryšavky: Na tieto veci stavte karty!
  • 21.11.2020
  • Radka Vargová

Mnoho ryšavých žien si to často ani neuvedomuje, no pravda je taká, že ich farba vlasov im prináša veľa benefitov. Tak napríklad, ako jediné si môžu vytvoriť dokonalý look tón v tóne. So svojou ryšavou farbou vlasov, či už je svetlejšia, alebo tmavšia, môžu dokonalo zladiť očné tiene, líčka či rúže. A práve toto je top trend zo sveta beauty scény, ktorý dominuje líčeniu už niekoľko sezón. 

Ďalšou výhodou je to, že na zvýraznenie očí im stačí jedna vec – špirála. Ryšavé ženy majú svetlú pokožku, mihalnice a obočie a práve jedna vrstva čiernej špirály dokáže urobiť s ich vzhľadom hotové zázraky, a to bez väčšej námahy. To by sa napríklad brunetkám či čiernovláskam ťažko podarilo.

A pridáme rovno tretiu výhodu ryšavých žien, o ktorej mnohé možno netušia – nikomu sa nehodí fialová viac, ako práve týmto ženám. Fialové očné tiene (svetlé aj tmavšie) dokonalo kontrastujú s ich pleťou a farbou vlasov a vedia vykúzliť zvodný pohľad opäť len v priebehu pár minút. 

Jednoducho zhrnuté, ryšavé ženy to majú o niečo jednoduchšie. Pri líčení im stačí minimum, aby dosiahli maximálny efekt. Zistili sme to pri hľadaní inšpirácie na trendy líčenie pre ryšavky. Aj tentokrát sme ju našli u svetových make-up artistoch – u Patricka Ta a Hung Vannga. Obaja líčia zástupy modeliek, herečiek či iných umelkýň. A vo svojom portfóliu majú nejednu slávnu ryšavku. Ako vykúzliť dokonalé dramatické líčenie a aká jedna vec vám postačí na dokonalý denný make-up, sa dozviete v ďalších riadkoch.

Odporúčame: Prirodzené líčenie pre brunetky: Toto je hitom jesene

Dokonalý femme fatale look

Pri vytváraní sexi looku môžete čerpať práve z benefitov, ktoré uvádzame vyššie. Sú dva spôsoby, ako vytvoriť štýlový femme fatale look, ktorým očaríte nejedného muža. Zamerajte sa buď na oči alebo na pery.

Oči – ak sú vašou dominantou práve oči, postačia vám v podstate tri veci: dokonalá očná linka (ideálne v mačacom štýle), vytočené a predlžené riasy (vďaka čiernej špirále) a v neposlednom rade upravené obočie. Ak toto všetko zvládnete, nič viac vám netreba. Možno ešte jemný make-up na prekrytie nedokonalostí, rúž a lícenka v jednej farbe. 

Pery – ak chcete, aby v centre pozornosti boli vaše pery, môžete zvoliť skutočne trendy kombináciu: vínový rúž a jemne fialové očné tiene. Opäť myslite na upravené obočie a vytočené riasy. Nemusíte v tomto prípade strácať čas očnou linkou, stačí jeden tieň, ktorý si jemne rozotrite dostratena. Pery dôkladne obkreslite kontúrovacou ceruzkou a aplikujte rúž, ideálne matný. Ak chcete, líčka jemne zvýraznite.

Jediný pomocník

Áno, na vytvorenie denného make-up vám v podstate postačí jedna vec. Ak teda nerátame make-up a špirálu, ktoré sú samozrejmosťou. Tou vecou je ružový rúž. Ružová je práve základná farba, ktorá sa hodí ryšavým ženám najviac. A navyše, je tiež veľmi trendová, a to vo všetkých odtieňoch. Takže ráno vám napríklad úplne postačí aplikovať si rúž pomocou prstov na pohyblivú časť viečka, jemne ho vklepať aj na lícne kosti a v neposlednom rade na pery. Dosiahnete dokonalo zjednotené líčenie, ktoré je veľmi „fresh" a mladistvé. Podobné líčenie môžete dosiahnuť aj marhuľovým rúžom.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Ľubica Šťastná 21.11.20 06:06

ĽŠ
karma
100.00

Krásne trendy líčenie pre ryšavky!

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 21.11.20 22:46

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať

Barbora Kubelková 20.12.20 16:23

karma
113.00

Aj keď mám vlasy červené, inšpiráciu som si v článku našla :)

  • 1
Odpovedať

Andrea Justusová 20.12.20 16:38

AJ
karma
-1.00

Krásne ženy, vkusné líčenia :)

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní