Kedy je muž zamilovaný? 3 signály, ktoré ti prezradia, že to s tebou myslí vážne

Kedy je muž zamilovaný? 3 signály, ktoré ti prezradia, že to s tebou myslí vážne
  • 23.11.2020
  • Radka Vargová

Orientovať sa v mužoch je občas náročné. Hlavne pokiaľ ide o novú známosť. My ženy sme zvyknuté hovoriť veci na rovinu a nebojíme sa ukázať svoju slabšiu stránku. Muži to tak nemajú. Hlavne pri nových vzťahoch si potrebujú zachovať akýsi status silného chlapa. Preto sa len máloktorý na začiatku vzťahu zverí s tým, aké sú jeho pocity. Ak máte novú známosť a chcete vedieť či náhodou nestrácate čas, či je to niekto, kto opätuje city, ktoré do neho investujete, vieme, ako to zistiť. Sledujte tieto 3 signály, ktoré hovoria jasnou rečou.

Pozri tiež: Čo si muži všímajú na ženách ako prvé? Sú to prsia, zadok či oči?

kedy je muž zamilovaný

Zdroj: Shutterstock®

MY

Nemusia to byť drahé dary, večere či luxusné dovolenky. Nemusia to byť kvety či bonboniéry každý týždeň. Viete, čo sa u muža ráta najviac? Čo vám jasne naznačí, ako veľmi to s vami myslí a že v hlave je jediná žena, a to vy? Keď namiesto „JA" začne hovoriť „MY". Je to jasný signál toho, že myslí na spoločnú budúcnosť. Všímajte si preto jeho vyjadrovacie schopnosti, to ako hovorí o plánoch, aj keď len o tých zajtrajších. Či automaticky zahŕňa do nich aj vás. 

Mnohé ženy čakajú od mužov väčšie prejavy náklonnosti, teatrálnejšie gestá, ale muži sú jednoduchšie tvory. Verte, keď už ste MY, tak si môžete byť istá, že nie ste pre neho len „prechodná stanica".

Rodina a priatelia

Ako veľmi poznáte jeho rodinu? Jeho priateľov? Samozrejme, ak ste spolu nejaký ten týždeň, nemusíte poznať brata jeho mamy. Pre začiatok postačí aj to, že pred vami rozpráva o svojej rodine a rovnako tak jeho rodina vie o vás. Ak ste spolu dlhšie, je celkom prirodzené, že spoznáte minimálne jeho rodičov či súrodencov. Tomu však musíte napomôcť. Zaujímajte sa o jeho rodinných príbuzných a sledujte, ako reaguje na otázky o rodine. Ak bude otvorene odpovedať, je to tiež dobré znamenie – chce, aby ste o ňom vedeli čo najviac.

A rovnako tak je dôležité poznať aj jeho priateľov. Aj to, či vás zoberie na párty s priateľmi či len na večeru, môže mať veľkú váhu. Ak to robí, môžete mať dôvod na radosť. Nie ste mu ľahostajná. 

ako spoznať zamilovaného muža

Zdroj: Shutterstock®

Sociálne siete

Či chcete, či nie, sociálne siete zohrávajú pomerne veľkú úlohu pri budovaní vzťahov. Hlavne, ak sú obaja aktéri vo vzťahu aktívni na Instagrame či Facebooku. Aj tu môžete rozpoznať, ako vážne to s vami nový priateľ myslí. Ak nemá problém zazdieľať spoločnú fotku, označiť vás alebo akokoľvek inak dať najavo na týchto sieťach, že ste v jeho živote a že ste niekto, s kým si buduje vzťah, je to jedno z najväčších gest dnešnej doby. Je to možno smiešne, ale taká fotka na Instagrame je v podstate niečo ako kytica ruží každý týždeň.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 24.11.20 05:51

ĽŠ
karma
100.00

Signály, ktoré naozaj, prezrádzajú, že to myslí vážne.

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 24.11.20 14:31

PV
karma
113.00

Je to krásné , ked je muž zamilovaný .. A ešte krajšie , ked mu tá zamilovanosť vydrží celý život .. ♥♥ Ja verím, že môj priateľ taký bude .. Už teraz sme spolu rok a 7 mesiacov , a sme čím dalej , tým viac zamilovaní ♥♥

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 25.11.20 22:52

karma
109.00

Zamilovanosť je krásna,u nás trvá už pekne dlho :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní