Letná dvojitá francúzska manikúra: Najkrajšie inšpirácie pre upravené nechty

Letná dvojitá francúzska manikúra: Najkrajšie inšpirácie pre upravené nechty

Vedeli ste, že francúzska manikúra patrí medzi najžiadanejšie vzory a nechtové trendy? Od čias, čo sa začal jeden biely pásik kresliť na nechty, začalo sa davové šialenstvo a tento vzor sme mohli vídať na upravených rukách mnohých krások. Francúzska manikúra patrí sama osebe k decentným a hlavne elegantným vzorom, ktorými sa nedá nikdy nič pokaziť. A je jedno, aké je aktuálne ročné obdobie a na akú príležitosť si tvoríte alebo nechávate vytvoriť manikúru.

Aj keď sme si mysleli, že jeden pásik na nechtoch je akýmsi vrcholovým trendom a už nič ďalšie nás zaujať nemôže, tak musíme povedať, že sme sa mýlili. Síce sa francúzska manikúra nachádza na vrchole rebríčka manikúrových trendov, tento rok sa objavila jej obmena. Obmena v podobe dvojitej francúzskej manikúry, ktorá zaplavila celý Instagram.

Dvojitá francúzska manikúra ako hit tohto leta

Už nie len jeden pásik, ale rovno dva! Dve línie precízne namaľované pozdĺž špičky nechtov dostali každú ženu, ktorá na tento štýl manikúry nedá dopustiť. No ako to väčšinou býva, aj tento trend má rôzne variácie, a tak si ho môžete prispôsobiť podľa seba. Základom sú dve čiary nakreslené vedľa seba. No tie môžete vytvoriť s akousi medzerou medzi nimi (vznikne tak decentný priestor medzi čiarami), no môžete použiť aj dve rôzne farby lakov na nechty a čiary nakresliť hneď vedľa seba alebo oddelene. Takisto je na vás, aký veľký priestor necháte medzi jednotlivými čiarami – môžete voliť len tenkú čiaru alebo širšiu medzeru.

Francúzska manikúra v takejto podobe nemusí byť len biela. Pokojne bielu nahraďte inými farbami, napríklad aj neónovými, ktoré sú pre toto leto stvorené. Siahnuť môžete aj po rôznych trblietkach, ktoré dodajú nechtom nový rozmer a na slnku budú hádzať krásne odlesky.

Je už toto vrchol francúzskej manikúry? Alebo sa môžeme v ďalšom roku tešiť na jej ďalšiu obmenu, napríklad aj v podobe trojitej francúzskej manikúry? Uvidíme, s čím prídu manikérky či influenceri.

Zaujme ťa: Rozprávkové svadobné účesy: Ak máš dlhé vlasy, zamiluješ sa!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Ľubica Šťastná 10.07.21 06:40

ĽŠ
karma
100.00

Krásne inšpirácie!

  • 0
Odpovedať

Marta Hollá 14.07.21 18:24

MH
karma
91.00

netvrdím, že je to škaredé, ale zrovna tomuto trendu som moc na chuť neprišla

  • 0
Odpovedať

Zuzana Jasna 17.07.21 11:57

ZJ
karma
-1.00

Pekné, nápadité, schick, ako stvorené na leto :)

  • 0
Odpovedať

Katarína Šugar 17.07.21 21:09

karma
108.00

Pekne, take akurát na leto a dovolenku.

  • 0
Odpovedať

Zuzana Jasna 14.04.22 18:13

ZJ
karma
-1.00

Nechtíky vyzerajú veľmi vkusne a na leto sú priam stvorené:)

  • 0
Odpovedať

Andrea Petrušková 06.07.22 14:00

AP
karma
104.00

Ďakujem za inšpirácie - určite je z čoho vyberať.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní