Letná pastelová manikúra: Cool trendy, ktoré oslovia mladšie i staršie

Letná pastelová manikúra: Cool trendy, ktoré oslovia mladšie i staršie

Leto je tu! A tak je čas na zmenu svojho šatníka, v ktorom by sa dozaista malo nachádzať vzdušné oblečenie, z ktorého viete vyskladať letné outfity do práce i na bežné nosenie. S letom prichádza aj zmena účesu, po ktorej túžia mnohé ženy. Toto obdobie už akosi láka zmeniť aj svoju rutinu v starostlivosti o svoj zovňajšok, a tak rady skúšame rôzne beauty trendy, ktoré na nás vyskakujú na sociálnych sieťach. Jedným takýmto trendom je aj transparentná očná linka.

Keďže tieto dni sú žiarivé a zaliate slnkom, je načase posvietiť si aj na svoju manikúru. Osviežte paletu farieb a vymeňte námornícku modrú, gaštanovú, olivovú či červenú za teplejšie odtiene žltej, ružovej, zelenej. Jednoducho za teplejšie pastelové farby, ktoré patria k najväčším trendom tejto sezóny.

Nechajte sa inšpirovať nápadmi zo sociálnych sietí a spravte si letnú pastelovú manikúru, ktorá bude ideálna na dovolenku i do práce. Alebo to nechajte na svoju manikérku, ktorá sa s letným dizajnom vašich nechtov rada popasuje.

Pozri aj: Účes, ktorý musíš vyskúšať: Milujú ho všetky ženy, pretože nezaberie viac ako minútu!

pastelová dúha

Zdroj: instagram.com/betina_goldstein/

Pastelová dúha

Ak sa nebojíte farieb a rady sa odviažete, tak zvoľte dúhovú manikúru. Je to čistý a zároveň najjednoduchší dizajn, ktorý zvládnete aj sama bez akejkoľvek pomoci. Základom sú kvalitné laky na nechty, vďaka ktorým vám manikúra vydrží pokojne aj týždeň.

Čo je základom takéhoto dizajnu nechtov? No predsa každý necht odetý do inej pastelovej farby. Zvoľte 5 pastelových farieb, ktoré budú k sebe ladiť ako dúha. Pohrať sa môžete aj s lesklým alebo matným finálnym prevedením.

diagonálna manikúra

Zdroj: instagram.com/thehangedit/

Diagonálne línie

Geometrické tvary v nechtovom dizajne majú svoje čestné miesto. Farebná koordinácia s ostrými diagonálnymi líniami dodá vašej manikúre úplne iný vzhľad. Neznamená to však, že nechty by ste si mali „rozdeliť na polovicu“ a jednu nalakovať inou farbou než tú druhú. Pokojne medzi nimi nechajte prázdny prechod, ktorý doladíte priesvitným lakom na nechty.

Pozri tiež: Video TUTORIAL: Hravý letný účes, v ktorom ti dozaista nebude horúco

ombre manikúra

Zdroj: instagram.com/amyytran/

Ombre manikúra

Podobne ako dúhová manikúra, tak aj ombre manikúra si udržuje v nechtovom dizajnérstve popularitu, a to už dlhé roky. Či horizontálny alebo vertikálny, ombre prechod vyzerá jednoducho fascinujúco. Zvoľte však také farby lakov na nechty, ktoré sa odtieňovo k sebe hodia alebo spolu vytvárajú zaujímavý kontrast.

dvojitá francúzska manikúra

Zdroj: instagram.com/themaniclub/

Dvojitá francúzska manikúra

V minulom roku k nám dorazila dvojitá francúzska manikúra, ktorá spočívala vo vytvorení dvojitej línie na špičke nechtov. A tento trend sa objavuje na sociálnych sieťach aj v tomto roku. Ak vás teda oslovil, tak si pokojne vytvorte takúto letnú manikúru z pastelových lakov na nechty.

Zaujme ťa aj: TOP 3 letné účesy, ktoré si obľúbiš: Vyskúšaj poptarting alebo mini vrkoče

letná manikúra

Zdroj: instagram.com/nailchark/

Ťahy štetcom

Chce to trochu viac fantázie a niečo, čo je zaujímavejšie? Tak v tom prípade skúste vrstvenie a ťahy štetcom. Buď využite štetec na nechtový dizajn alebo samotné štetčeky lakov na nechty. Tie poriadne otrite o hrdlo fľaštičky a vytvorte symetrické alebo asymetrické ťahy štetcom na nechtoch. Voľte len 2 farby alebo viac, vytvorte viac ťahov alebo len zopár – je to na vás, ako vo finále bude dizajn vašich nechtov vyzerať.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 12:56

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 12:56

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní