TOP 3 letné účesy, ktoré si obľúbiš: Vyskúšaj poptarting alebo mini vrkoče

TOP 3 letné účesy, ktoré si obľúbiš: Vyskúšaj poptarting alebo mini vrkoče

Na lete je toľko skvelých vecí, prečo sa oplatí si toto obdobie zamilovať. Napríklad dlhé večerné prechádzky spojené s pozorovaním západu slnka. Alkoholické i nealkoholické letné drinky, na ktorých si radi pochutnávame. Posedenie na terase či na záhrade. Letné grilovačky a chytanie bronzového opálenia. Proste, DOKONALOSŤ!

Síce si hovoríme len o tých dokonalých radostiach, ktoré k letu patria, netreba zabúdať aj na jeho nástrahy. Spálená pokožka v prípade, že nepoužijeme ochranu pri pobyte na slnku. Neskrotné, krepovité, rozcuchané a vysušené vlasy, ktoré vplyvom slnečného žiarenia strácajú vlahu. Áno, aj to k letnému obdobiu patrí.

Avšak, bez ohľadu na typ, štruktúru alebo dĺžku vlasov, existuje spôsob, ako vyzerať stále upravene. Riešením je účes na leto, ktorý zmierni váš stres z vysokých vonkajších teplôt. Čo sa bude nosiť toto leto na hlave? V centre pozornosti bude nadýchaný konský chvost, farebné pramienky vlasov i mini vrkoče.

POPTARTING

Ideálny účes, teda stajling vlasov, ktorý sa hodí tým, čo sa neboja experimentovať, ale zároveň netúžia po výraznej zmene, pri ktorej by si prefarbili všetky vlasy. Vybláznite sa, experimentujte a skúšajte nové kreácie – poptarting je prefarbenie len určitých pramienkov vlasov. Zvoliť môžete akúkoľvek farbu, ktorá sa bude k vašim vlasom hodiť. Mala by však byť v kontraste, aby krásne vynikla. Napríklad, ak máte stredne hnedé vlasy, žiarivá pastelová alebo neónová ružová bude s nimi krásne ladiť.

Pozri aj: Tento letný účes je hitom Instagramu: Všetky ženy a dievčatá ho zbožňujú

poptarting farbenie vlasov

Zdroj: instagram.com/shelleygregoryhair/

Mini vrkoče

Vrkoče sa túto sezónu vracajú vo veľkom štýle, avšak nie v podobe, v akej sme boli zvyknuté. Klasický francúzsky vrkoč bol výrazne vylepšený. Už teda nie jeden vrkoč zo všetkých vlasov, ale niekoľko mini vrkočov, ktoré rámujú tvár alebo sú posadené na vrchu hlavy. Mini vrkoče tak každému účesu dodávajú pôsobivú textúru. Základom je zapletať vrkoče čo najbližšie pri korienkoch.

Odporúčame: Modelku preslávili jej sivé vlasy. Priznala ich bez hanby

mini vrkoče

Zdroj: instagram.com/braidsfordays_perth/

Plážový drdol

Tých účesov s drdolmi je toľko, že ani na jednej ruke by sme ich nespočítali. Uhladený drdol, strapatý drdol (tzv. messy bun), vysoko alebo nízko posadený drdol a tak ďalej. Aktuálne je však najviac medzi ženami preferovaný plážový drdol, ktorý je jemne rozstrapatený, vysoko posadený a nedbalý. Ako ho docieliť?

Predtým, než si začnete vlasy sušiť, nastriekajte si do nich sprej s morskou vodou, aby ste si vytvorili efekt morských vĺn vo vlasoch. Následne si vytvorte vyššie posadený konský chvost, pridajte viac objemu prostredníctvom prášku na objem alebo vlasy jemne natupírujte. Čím budú strapatejšie, tým lepšie! Zamotajte drdol, rozstrapaťte ho a je to.  

Inšpiruj sa: Najkrajšia letná farba na vlasy: Táto sa vraj hodí každej žene

plážový drdol

Zdroj: pinterest.com/yahoolifestyle//

Okrem týchto 3 letných účesov sa v tomto roku vrátia aj účesy so šatkou. Tú si môžete pripliesť do vrkoča alebo vyskúšať iný zaujímavý účes so šatkou – možností je viac než dosť. Hovorí vám niečo aj účes „wet look“? Takýto účes nedávno predviedla aj Nela Pocisková na udeľovaní cien Social Awards Slovakia 2022. Nebojte sa experimentovať a hlavne odviazať sa aj pri tvorbe účesov – k letu to už akosi patrí.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 19.06.22 06:07

ĽŠ
karma
100.00

Veľmi pekné účesy.

  • 1
Odpovedať

Iveta Moravčíková 19.06.22 15:14

IM
karma
100.00

Krásne učesy

  • 1
Odpovedať

Janka Komadova 19.06.22 20:21

karma
-1.00

Skvelá inšpirácia

  • 1
Odpovedať

Katarína Kačuriková 20.06.22 07:55

karma
113.00

Ďakujeme :)

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 11.08.22 21:57

karma
-1.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní