Najkrajšia letná farba na vlasy: Táto sa vraj hodí každej žene

Najkrajšia letná farba na vlasy: Táto sa vraj hodí každej žene

Ste pripravené na leto a všetky letné dobrodružstva, ktoré na vás tento rok čakajú a ktoré ste si naplánovali? Máte už postavu vyformovanú do plaviek, kúpené dámske letné plavky podľa najnovších trendov, rezervovanú a zaplatenú dovolenku pri mori a nôžky hladké ako detský zadoček?

Tak v tom prípade vám ostáva už len jedno, vrhnúť sa aj na skrášlenie svojej koruny krásy. Aj keď sa hovorí, že pred letom je zbytočné farbiť si vlasy, nakoľko z nich slnko vyťahá všetku farbu, vďaka tomuto trendu môžete spraviť výnimku.

Aj keď sme tento rok, čo sa TOP farieb na vlasy týka, zaznamenali inšpiratívne trendy, toto leto sa bude niesť v znamení úplne nového mixu, ktorý začali propagovať všetci Tik-Tokeri. Nová farba dostala pomenovanie vanilkovo-mandľové maslo.

Odporúčame: Tajomstvo krásnych a zdravých vlasov modelky Elle Macpherson

vanilkovo-mandľové maslo farba na vlasy

Zdroj: pinterest.com

Vanilkovo-mandľové maslo na hlave

Dobre, uznávame, môže to znieť kadejako. Popravde, mnohým ako prvé napadne kávový nápoj zo známeho reťazca alebo ochutené maslo, ktoré je ideálne zakomponovať do nejakého zákuska. Avšak ide o dokonalú farbu na vlasy, ktorá vytvára rovnováhu medzi ľadovou blond a teplými rozmarnými tónmi, ktoré sú ideálne na letné obdobie.

Ako takúto kombináciu dosiahnuť na vlasoch? Popravde, všetko závisí od techniky farbenia vlasov, pričom sa v tomto prípade treba pohrať s viacerými farbami. Farbenie začína tmavšími orieškovými tónmi pri korienkoch, ktoré sú postupne kaskádovito zosvetľované mixom zlatých, neutrálnych a ľadových odleskov. Tie sa aplikujú do stredných dĺžok až ku korienkom. Vo výsledku tak dosiahnete zaujímavé prelivy, ktoré budú na slnku hádzať krásne odlesky.

Komu sa takáto farba vlasov hodí najviac?

Marshmallow, jahodovo-hnedá, kašmírová, farba slnečného žiarenia či západu slnka – farby na vlasy sú opisované rôznymi poetickými výrazmi. Existuje nekonečný zoznam spôsobov, ako farbu vlasov opísať, až si človek nakoniec nevie vybrať, čo by sa hodilo k jeho typu pleti a celkovo k jeho výzoru.

Pripravte sa, že toto leto bude na vás odvšadiaľ vyskakovať tento nový trend. Vanilkovo-mandľové maslo je v podstate oriešková farba, ktorá je postupne zosvetľovaná z tmavších a chladnejších tónov na svetlejšie a jemnejšie blond odtiene.

Skvelé na tejto farbe je, že sa hodí takmer ku každému typu pleti. Respektíve ku každému farebnému typu pleti. Skvelo bude vyzerať na dámach so svetlou pleťou, ale aj s tmavším pigmentom. Ak teda premýšľate nad zmenou a toto leto chcete zažiariť v plnej paráde, nechajte sa inšpirovať touto farbou. Porozprávajte sa so svojou kaderníčkou o možnostiach, ako ju docieliť na vašej korune krásy.

Zdroj foto - úvodná koláž: pinterest.com

- Letná farba na vlasy
1 z 6

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Elena Švachová 01.06.22 23:22

karma
109.00

Krásna farbička.

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 10.06.22 13:29

karma
-1.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať

Alena Mattová 19.06.22 13:11

AM
karma
-1.00

krásna farba ,žeby som si ju dala?

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní