Detoxikačný nočný koncentrát od Bernard Cassière: Optimalizuj svoju večernú rutinu krásy

Detoxikačný nočný koncentrát od Bernard Cassière: Optimalizuj svoju večernú rutinu krásy

V dnešnom uponáhľanom svete, kde sme vystavení rôznym environmentálnym faktorom a toxínom, je dôležité venovať osobitnú pozornosť starostlivosti o našu pleť. Detoxikácia pleti je kľúčovým krokom na ceste k zdravej a žiarivej pokožke.

Vieme to my a vedia to aj v inštitúte Bernard Cassière, ktorý prichádza s jedinečným produktom a nástrojom pre detoxikáciu pleti a zlepšenie jej vzhľadu.

Detoxikačný nočný koncentrát

Detoxikačný nočný koncentrát od Bernard Cassière je inovatívny produkt, ktorý bol vyvinutý s cieľom podporiť regeneráciu pleti počas spánku a detoxikovať ju z vnútra. Jeho vysoko účinné zložky pracujú spoločne, aby odstránili toxíny, znečistenie a prebytočný olej z pleti.

Tento koncentrát je obohatený o prírodné extrakty, vitamíny a antioxidanty, ktoré pokožku hydratujú, revitalizujú a dodávajú jej žiarivý vzhľad.

V jeho zložení nájdete predovšetkým extrakt z červeného pomaranča a mandarínkového oleja, ktoré pleti dodávajú antioxidanty a zároveň aj množstvo účinných látok, ktoré prispievajú k detoxikácii pleti a jej krajšiemu vzhľadu.

Pozri aj: TEST: Purity čistiaca pena a jemný púdrový peeling Bernard Cassière

Tvárový box s červeným pomarančom!

Detoxikačný nočný koncentrát funguje sám osebe. Prečo ale nepodporiť jeho účinky aj skvelou masážou, a to prostredníctvom gua sha kameňa?!

Objavte tvárový box od Bernard Cassière, ktorý pozostáva z tejto silnej dvojky – nočného koncentrátu a gua sha kameňa.

nočné sérum a gua sha kameň

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Gua sha kameň, tradičný nástroj používaný v čínskej medicíne, je zázračným príslušenstvom, ktoré môžete kombinovať s Detoxikačným nočným koncentrátom. Tento hladký kameň pomáha pri masáži pokožky, stimuluje mikrocirkuláciu a pomáha odstraňovať toxíny.

S pravidelným používaním gua sha kameňa môžete dosiahnuť viditeľné zlepšenie textúry pokožky, redukciu opuchov a jemných línií.

Pri používaní Detoxikačného nočného koncentrátu a gua sha kameňa by ste mali nasledovať jednoduchý postup. Po dôkladnom očistení pleti aplikujte koncentrát na tvár a krk a jemne ho vmasírujte. Potom vezmite gua sha kameň a začnite ním jemne masírovať pokožku smerom nahor, čím budete stimulovať lymfu a podporíte cirkuláciu krvi. Vo výsledku budete vaša pleť revitalizovaná a omladená.

Detoxikačný nočný koncentrát a gua sha kameň sú dokonalou kombináciou pre detoxikáciu a regeneráciu pleti. Ich pravidelné používanie môže mať mnoho výhod pre vašu pokožku. Pomáhajú odstraňovať nahromadené toxíny, zlepšujú jej textúru, vyhladzujú jemné linky a dodávajú jej žiarivý vzhľad.

Ako omladiť svoju pleť prostredníctvom gua sha kameňa? Naučte sa jednoduché ťahy gua sha kameňom prostredníctvom videí nižšie a doprajte svojej pleti dokonalú masáž. 

Tvárový box s červeným pomarančom nájdete v ponuke na bcparis.sk.

Masáž tváre gua sha kameňom na vypnutie kontúr a uvoľnenie svalstva

Liftingová masáž tváre gua sha kameňom na pozdvihnutie a zoštíhlenie kontúr

Masáž očného okolia gua sha kameňom na pozdvihnutie padnutých viečok


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní