Barbiecore - krása cez ružové okuliare

Barbiecore - krása cez ružové okuliare

Barbiecore trend sa rozšíril už minulý rok. Odvtedy originálne, šťavnaté farebné výtvory ovládli najvýznamnejšie kultúrne podujatia, akými sú Grammy či Coachella a červené koberce, ale aj srdcia hviezd. 

Barbiecore však nie je len štýl obliekania, ale aj trend v líčení a starostlivosti o pleť, ktorý sa na jar 2023 vrátil ako bumerang a opäť dobyl Instagram a TikTok.

Come on Barbie, let's go party!

Tento trend si získal ešte väčšiu obľubu vďaka novému filmu „Barbie: The Movie“, v ktorom hrá Margot Robbie v hlavnej úlohe Barbie a Ryan Gosling ako Ken. Barbiecore evokuje nostalgiu 90. rokov a nepopierateľnú, oslobodenú fascináciu ružovou a fuchsiovou.

Za trendom, samozrejme, stojí ikonická bábika Barbie, ktorá sa stala inšpiráciou pre mnohé kozmetické značky. Jej hladká pokožka a trblietavé viečka sú efektom, ktorý sa značky snažia obnoviť tým, že fanúšikom Barbie ponúkajú špeciálne prispôsobené kolekcie a kozmetické rady.

FOREO, švédsky beauty-tech gigant, ktorý si dáva záležať na inovatívnom dizajne a ikonickom štýle, prirodzene zapadá do tohto trendu svojou farebnou paletou inšpirovanou perleťovou ružovou, fuchsiovou a purpurovou. 

Nižšie je uvedený prehľad najviac Barbiecore zariadení FOREO!

Pozri aj: TEST: FOREO LUNA™4 Body masážny prístroj na telo

FOREO UFO 2

Zdroj: Foreo

Kozmická ružová

Štýlový, luxusný, ikonický: FOREO UFO 2 je prístroj snov pre fanúšikov FOREO po celom svete. Tomuto malému, ale výkonnému prístroju na starostlivosť o pleť, ktorý milujú celebrity ako Rita Ora a Victoria Beckham, trvá len 90 sekúnd, kým dokonale hydratuje a rozjasní vašu tvár.

UFO 2, navrhnuté tak, aby bola aplikácia masky čo najefektívnejšia, pomáha pretlačiť svoje esencie hlboko do vrstiev pokožky. Tónovacia kryoterapia, relaxačná termoterapia, jemné T-Sonic pulzácie a celospektrálne LED svetlo: UFO 2 nechýba nič, aby vaša tvár zažiarila... ako hviezda!

UFO 2 je dostupné vo farbách Barbie fuchsiovej a „perleťovej ružovej“. Prístroj odporúčame kombinovať s plátennou maskou Farm to Face Bulharská ruža od FOREO: pre ružovú starostlivosť od A po Z.

Neprehliadni: Maximálna starostlivosť o pleť za minimum času: Vyskúšajte skin-tech prístroje

FOREO BEAR

Zdroj: Foreo

Elektrizujúca fuchsiová

Ďalším prístrojom v ružovom rade FOREO je FOREO BEAR - na tonizáciu a precvičenie svalov tváre - najjednoduchšie a najbezpečnejšie na svete.

Vybavený účinnou mikroprúdovou technológiou a jemnými pulzáciami T-Sonic pomôže znížiť dvojitú bradu, vyrysovať ostré línie tváre a redukovať výskyt vrások. Umožní vám vychutnať si ošetrenie “face gym" ako hollywoodska hviezda bez toho, aby ste opustili svoj domov. A pre Barbie efekt... odporúčame FOREO BEAR vo barbe Magenta!

A nakoniec nám už nám nezostáva povedať nič iné ako "Come on Barbie, let's go party". Samozrejme, v rytme ružovej starostlivosti o pleť!

Zdroj foto - úvodná fotka: instagram.com/barbie


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní