Starostlivosť o pleť podľa Kylie Jenner: Na čo nedá dopustiť?

Starostlivosť o pleť podľa Kylie Jenner: Na čo nedá dopustiť?
  • 07.06.2023
  • Michaela Kožáková

Ako jedna z najúspešnejších, najvplyvnejších a najznámejších magnátov krásy na svete je Kylie Jenner často označovaná za významnú novodobú osobnosť popkultúry.

Každý outfit, odtieň rúžu a slovo, ktoré vysloví, podnieti globálnu posadnutosť rýchlosťou, o ktorej môžu ostatní členovia jej rodiny, vrátane Kim Kardashian či Kendall Jenner, len snívať. O jej popularite svedčia i čísla. Kylie Jenner má na Instagrame 392 miliónov sledovateľov.

Kylie Jenner a jej súrodenci nelenia a vo veľkom sa púšťajú nielen do televíznych show, ale aj do podnikania. Ani najmladšia členka z rodu Kardashian nezaostáva. Podnikavá Kylie premenila svoju lásku k produktom na pery na miliardové kozmetické impérium. 

Neprehliadni: Nalíč sa s Janou Hrmovou a Dermacol Imperial Rose

Rodina nadovšetko

Úspech klanu Kardashian-Jenner je dôkazom podpornej sily a úzkej spätosti rodiny. Všetko to má pod záštitou mama – manažérka Kris Jenner.

„Od malička mi mama hovorila, aby som sa zamyslela a našla vec, ktorá ma napĺňa, a aby som na nej tvrdo pracovala,“ spomína Kylie. „Vždy mi hovorila, aby bola moja práca niečím, na čo sa každý deň teším." Kráska priznáva, že presne tieto slová jej mamy boli jej obrovskou inšpiráciou a hnacou silou. Kylie vždy milovala líčenie, a preto sa rozhodla na ňom založiť svoju kariéru.

Napriek tomu, že Kylie Jenner má dve deti a milióny zarobené z modelingu, išla za svojím snom. Jej spoločnosť začala v roku 2015 predávať Kylie Lip Kits, sadu tekutých rúžov a kontúr na pery. O rok neskôr bola premenovaná na Kylie Cosmetics. Do konca roka 2016 boli celkové príjmy spoločnosti viac ako 300 miliónov dolárov.

Kylie

Zdroj: INSTAGRAM/kyliecosmetics

Denná rutina Kylie Jenner

25-ročná mediálna osobnosť a podnikateľka uviedla na trh svoju kolekciu starostlivosti o pleť v roku 2019 a príbehy, ktoré Kylie Jenner zdieľa na svojom Instagrame naznačujú, že odvtedy ju používa vo svojej každodennej rutine.

Napriek tomu, že niektoré z jej produktov narazili na ostrú kritiku, trvá na tom, že „nemôže žiť" bez svojich vlastných produktov. Ako sa stará Kylie Jenner o svoju pleť?

  • Ráno, hneď potom ako vstane, použije peeling na pery.
  • Potom si umyje tvár penou, ktorú považuje za jeden z najobľúbenejších produktov zo svojej rady kozmetiky. Vďaka tomu na tvári získa pocit čistoty. Čistiaca pena, podľa jej slov, zachováva prirodzenú vlhkosť pokožky tváre.
  • Následne si tvár jemne osuší a použije tonikum. Tento prípravok vyrovnáva hladinu pH pleti po čistení. Napomáha tiež odstrániť prípadné nečistoty, ktoré mohli zostať na pleti.
  • Po toniku použije sérum s vitamínom C, takisto jeden z produktov svojej kozmetickej značky. Krúživými pohybmi ho jemne rozotrie po tvári. Vitamín C predstavuje antioxidant, ktorý pomáha rozjasniť pleť.
  • Kylie nevynechá ani sérum s kyselinou hyalurónovou, ktoré udržuje pokožku hydratovanú počas celého dňa.
  • Predtým, ako si nanesie na tvár make-up, ako podkladovú bázu použije hydratačný denný krém, vďaka čomu Kylien make-up vyzerá bezchybne. Na kruhy pod očami je podľa nej najlepšou zbraňou očný krém z Kylie Jenner kozmetiky. 

Kráska z klanu Kardashians nenosí make-up každý deň, aby nechala svoju pleť dýchať. Často však používa opaľovací krém, ktorý chráni pokožku jej tváre.

Večerná rutina je tá istá ako ranná, ale použije aj svoju hydratačnú pleťovú masku. Kylie nezabúda ani na starostlivosť o zvyšok svojho tela. Vždy po sprchovaní používa kokosové telové mlieko, aby v pokožke zadržala vlhkosť.

Kylie

Zdroj: INSTAGRAM/kyliecosmetics

Kylie

Zdroj: INSTAGRAM/kyliecosmetics

Kylie

Zdroj: INSTAGRAM/kyliecosmetics

Kylie

Zdroj: INSTAGRAM/kyliejenner

Zdroj foto: úvodná koláž: INSTAGRAM/kyliejenner, INSTAGRAM/kyliecosmetics

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Janka Komadova 17.08.23 21:38

karma
-1.00

Vyzerá skvelé rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní