Beauty tipy Lily Collins: Budeš krásna ako Emily z Paríža

Beauty tipy Lily Collins: Budeš krásna ako Emily z Paríža
  • 28.04.2022
  • Veronika Nemčeková

Britsko-americká herečka Lily Collins, ktorá zažiarila v seriáli Emily in Paris, vie, ako sa starať o svoju pleť, aby vyzerala úchvatne. Tridsaťtriročná rodáčka z Anglicka to pritom so starostlivosťou nijako extrémne nepreháňa. Vie však, čo presne robí jej pokožke dobre a pozná triky ako zvýrazniť ženskú krásu. Pozrite sa s nami na beauty tipy, o ktoré sa herečka neváha deliť na sociálnych sieťach či v rôznych kampaniach. Inšpirujte sa a budete krásne rovnako ako Emily z Paríža.

Pokožku starostlivo chráni pred slnkom

Aby spomalila starnutie pokožky, je si dcéra známeho hudobníka Phila Collinsa vedomá, že musí dbať o jej ochranu pred slnečným žiarením. Je preto veľkou fanúšičkou krémov s ochranným slnečným faktorom, známym aj pod skratkou SPF (Sun Protection Factor). Najradšej má produkty s SPF bez pridanej parfumácie. Okrem toho s obľubou používa sérum na pleť s kyselinou hyalurónovou a vitamínom C.

Odporúčame: Cindy Crawford krásna aj po päťdesiatke. Aké je jej tajomstvo?

Lily Collins

Zdroj: instagram.com/lilyjcollins

Zbožňuje produkty na prírodnej báze

Pri produktoch, ktoré herečka používa, je pre ňu dôležité, aby boli na prírodnej báze. Medzi jej obľúbené patria prípravky s bambuckým maslom, medom či avokádovým olejom. Najčastejšie si vyberá krém na ruky, telové mlieko alebo regeneračný olej s obsahom spomenutých zložiek.

Pri líčení preferuje minimalistický prístup

Pokiaľ ide o mejkap a líčenie, Collins, známa aj z filmov Snehulienka, Nástroje smrteľníkov: Mesto kostí, S láskou, Rosie alebo Tolkien, je zástankyňou toho, že nič netreba preháňať. „Čím menej toho máte na tvári, tým menšia je šanca, že sa niečo počas dňa pokazí,“ vyjadrila sa v rozhovore pre Vogue. Väčšinou stavia na výrazné pery, jemné oči a sviežo vyzerajúcu pleť.

Pery hydratuje balzamom, rada tiež používa lesk, ktorý jej pripomína detstvo. Keď vraj raz v obchode zbadala novú kolekciu leskov, cítila sa ako v cukrárni a túžila si domov odniesť každý odtieň, ktorý bol v ponuke. Zvykne tiež používať maskaru, ktorou zvýrazní mihalnice a jemný púder.

Odporúčame tiež: Cameron Diaz priznáva, že ignoruje základné pravidlá hygieny. Prečo?!

Lily Collins rúž

Zdroj: instagram.com/lilyjcollins

Pred spaním sa nezabúda odlíčiť

Herečka považuje za mimoriadne dôležité, aby išla spať až po tom, ako sa dôkladne odlíči a teda zbaví pleť mejkapu a všetkých nečistôt. Pokožka tak má možnosť voľne dýchať. Keď je pleť čistá a suchá, nanáša na ňu Collins hydratačný krém na noc. Obľubuje ho vraj preto, že nie je príliš hustý, ale naozaj hydratuje. Okrem toho dopraje pleti aj prekrvujúcu masáž valčekom z polodrahokamov.

Obočiu nevenuje prehnanú starostlivosť

Pre Collins je typické tmavé výrazné obočie, ktoré má vždy dokonale upravené. Mnohí sú preto zvedaví, ako sa oň stará a predpokladajú, že pôjde o náročný proces. Opak je však pravdou. Herečka to zvláda v dvoch či troch krokoch. Najprv prejde rozjasňovačom cez očné viečko a tesne pod obočím. Následne prejde po obočí špeciálnou kefku. Ako priznala, niekedy zvykne používať aj priehľadný gél na obočie.

Pozri aj: Inšpirujte sa: Krásne a zdravé vlasy ako má Priyanka Chopra

Zdroj foto: Zdroj foto – úvodná koláž: instagram.com/lilyjcollins

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Marianna Rajniaková 29.04.22 09:47

MR
karma
109.00

skvelá herečka a krásna žena

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 06.05.22 20:33

karma
-1.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní