Začervenanie, podráždenie a svrbenie tváre nemá šancu. Tieto 2 produkty ťa zachránia!

Začervenanie, podráždenie a svrbenie tváre nemá šancu. Tieto 2 produkty ťa zachránia!

Pleť každej z nás je v podstate unikátna. Samozrejme, poznáme niekoľko základných typov pleti, ktoré sú dané prevažne geneticky. Avšak, v priebehu nášho života, a to aj v priebehu roka, sa môže meniť aktuálny stav našej pleti. Každá z nás bojuje s iným súborom problémov na pokožke.

Pleť každej z nás je náchylná na iné škodlivé činitele a iné faktory jej zase prospievajú. Každá z nás sa stará odlišne o pleť, inak sa stravuje, pohybujeme sa v inom prostredí a máme iné návyky. To všetko má vplyv na to, aká je naša pleť.

Ak vám však nie sú cudzie prejavy pleti, ako napríklad začervenanie, svrbenie či pálenie na tvári, pocit pnutia a vysušenia a celkové nepríjemné podráždenie, v takom prípade sa vás úzko dotýka citlivá pleť. 

Čo pomôže citlivej a podráždenej pleti?

Nebudeme klamať, starostlivosť o citlivú pleť, ktorá má sklon k rýchlemu podráždeniu či dokonca rozvoju zápalov, vôbec nie je jednoduchá. Dobre ju pozná aj naša Alenka, ktorá sa v novom videu podelí s vami o svoje skúsenosti so starostlivosťou o citlivú pleť. 

Predstaví vám dvoch pomocníkov, ktorých sa oplatí mať v domácej lekárničke, ale aj niekoľko tipov, čo robiť alebo nerobiť pri podráždení pokožky tváre. Veríme, že pre vás bude video užitočné. Svoje prípadné otázky neváhajte zanechať v komentároch. 

UPOZORNENIE: Prípravky a tipy vo videu nenahrádzajú liečbu nastavenú kožným lekárom. Môžu predstavovať prvú pomoc pre pleť, ktorá je v nekomforte. Dlhodobé alebo opakujúce sa kožné problémy odporúčame konzultovať s odborníkom.

- Anketa

POZNÁŠ POMOCNÍKOV PRE PODRÁŽDENÚ PLEŤ Z VIDEA?

Odpovedalo 21 ľudí  

Áno, oba produkty sú v mojej domácej lekárničke.
14%
Poznám, ale na pleť som ich ešte neskúšala.
38%
Nie, nevedela som o nich.
48%

Pozri si aj naše predchádzajúce video o masáži rollerom:


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní