Mary Kay obohacuje rad dermokozmetiky Clinical Solutions®

Mary Kay obohacuje rad dermokozmetiky Clinical Solutions®

Predstavujeme NOVÉ Mary Kay Clinical Solutions® Obnovujúce supersérum, pre intenzívnu regeneráciu pokožky. 

Dermokozmetickým radom uvádza Mary Kay na trh produkty pre naplnenie najnáročnejších potrieb v starostlivosti o pleť. Unikátnu líniu radu Clinical Solutions® tvoria tzv. superséra. Superséra obsahujú vysoko koncentrované látky špeciálne zamerané na konkrétne problémy pleti.  

„Keď premýšľame nad novým produktom alebo inováciou produktu, potrebujeme sa ubezpečiť, že existuje potreba zákazníkov, ktorú chceme naplniť,“ hovorí Dr. Lucy Gildea, Ph.D., riaditeľka pre inovácie, výskum a produkty Mary Kay. 

Dermokozmetický rad Clinical Solutions® prináša všetkým ženám výsledky látok využívaných v medicínskej dermatológii priamo k nim domov.

Zákazníčky si tak môžu dopriať benefity napríklad čistého retinolu v Clinical Solutions® Retinol 0.5 sére, ktoré všestranne stimuluje procesy v pokožke až po koncentrované superséra s obsahom látok presne zacielenými na konkrétne problémy pleti.

Pozri aj: TEST: Kolekcia tekutých rúžov s vysokým leskom Mary Kay

NOVINKA Mary Kay Clinical Solutions® Obnovujúce supersérum (15 ml), 36,30 €

V pokožke prirodzene prebieha cyklus regenerácie – nahradenie starých kožných buniek novými. S pribúdajúcim vekom sa obnova kožných buniek spomaľuje. Dôsledkom môže byť hromadenie odumretých kožných buniek na povrchu pleti, čo spôsobuje zhrubnutie pokožky a stratu jasu.

Exfoliácia alebo peeling je preto veľmi dôležitá na podporu procesu obnovy pleti. Pokiaľ sa kožné bunky, ktoré už neplnia svoju funkciu pravidelne z pleti odstraňujú, stimulujeme tak cyklus regenerácie obnovy pleti.

Clinical Solutions® Obnovujúce supersérum obsahuje vysoko účinné dávky hydroxykyselín, ktoré pomáhajú urýchliť obnovu pokožky v niekoľkých vrstvách a jemne odstrániť odumreté kožné bunky. Výsledkom aplikácie je potom krásne vyhladená a rozjasnená pleť.

Mary Kay pleťové sérum

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

PHA (Poly-hydroxykyselina)

Kyselina rozbíja väzby medzi odumretými kožnými bunkami a urýchľuje exfoliáciu vrchnej vrstvy pokožky, čím pomáha rozjasniť pleť a zlepšiť jej štruktúru. PHA má väčšie molekuly ako AHA, to znamená, že prenikajú len do určitej vrstvy pokožky.

Množstvo PHA v supersére bolo starostlivo navrhnuté tak, aby mohlo bezpečne pôsobiť na pokožku bez spôsobenia podráždenia. Jemne a zároveň efektívne zlepšuje štruktúru pleti. Ďalšími benefitmi PHA sú hydratačné, omladzujúce  a rozjasňujúce účinky na pleť.

AHA (Alfa-hydroxykyselina alebo kyselina glykolová)

Molekuly AHA sú menšie a preto dokážu preniknúť do niekoľkých vrstiev pokožky, čím sa znásobuje ich účinok. Rozbíja väzby odumretých kožných buniek do hĺbky pokožky a odhaľuje vrstvu novej, žiarivejšej a hladšej pleti.

Pravidelná aplikácia pomáha redukovať vzhľad vrások, zjemňuje a zlepšuje štruktúru pleti, čím jej dodáva žiarivejší a mladistvý vzhľad. Okrem toho pôsobí pozitívne na zjednotenie tónu pleti, hydratuje a pomáha chrániť pred poškodením slnečným žiarením.

Odporúčame: TEST: Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden od Mary Kay

Obnovujúce supersérum

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Spoločnosť Mary Kay oslavuje 60. výročie

Mary Kay Ash, jedna z prvých podnikateliek, založila svoju vysnívanú kozmetickú spoločnosť v roku 1963 s jediným cieľom – ponúkať ženám príležitosť podnikania a budovanie kariéry. Tento sen sa rozrástol na multimiliardovú spoločnosť s miliónmi nezávislých kozmetických poradkýň a poradcov v takmer 40 krajinách sveta.

Ako spoločnosť zameraná na rozvoj podnikania sa Mary Kay už šesť dekád usiluje o posilnenie postavenia žien na ich ceste k ekonomickej nezávislosti prostredníctvom vzdelávania, mentoringu, propagácie a inovácií. Mary Kay investuje do vedeckého výskumu, ktorý stojí za výrobou produktov starostlivosti o pleť, dekoratívnej kozmetiky a vôní.

Mary Kay tiež koná kroky pre udržateľnejšiu budúcnosť a spolupracuje s organizáciami z celého sveta, ktoré sa zameriavajú na propagáciu podnikania, podporu výskumu rakoviny, presadzovanie rovnosti príležitostí a ochranu obetí domáceho násilia, zveľaďovanie komunít a povzbudzovanie detí na ceste za svojimi snami.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní