TEST: Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden od Mary Kay

TEST: Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden od Mary Kay

Poriadnu starostlivosť si nezaslúži len naša pleť, ale aj pokožka celého tela. Patríte k ženám, ktoré po sprche či kúpeli hneď siahajú po telovom mlieku, kréme alebo oleji? Alebo naopak aplikáciu nejakých prípravkov na telo neobľubujete? Mnohým ženám nevyhovuje pocit mastnoty na pokožke. Avšak, na výber máme obrovské množstvo rôznych prípravkov na telo, ktoré sa líšia zložením či účinkami. 

Niektorým ženám vyhovujú hutné krémy, ktoré poriadne hydratujú, pre iné je vhodnou voľbou niečo ľahšie, čo sa rýchlo vstrebe a nezanechá na pokožke práve spomínaný mastný pocit. Vždy teda len stačí nájsť vhodný prípravok. Skúšali ste napríklad niekedy suchý olej na telo? Keď sa povie olej, mnohým to hneď evokuje niečo mastné. Suché oleje sa však rýchlo vstrebú a pokožku zanechajú jemnú, no nie mastnú. 

Na suchý olej s očarujúcou vôňou sa pozrieme aj v dnešnej recenzii. Značka Mary Kay priniesla nový limitovaný suchý olej Peaceful Garden, ktorý vašu pokožku obalí do úžasných kvetinových, korenistých aj drevitých tónov. 

Testovali sme aj: TEST: Kolekcia na pedikúru od Mary Kay

suchý olej Peaceful Garden

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Pokojná záhrada plná voňavých tónov

Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden od Mary Kay prichádza s ľahkým zložením, vďaka ktorému sa rýchlo vstrebáva a na pokožke zanecháva decentný hodvábny lesk, no nie nepríjemný pocit mastnoty. Pleť rozjasní, osvieži a rozvonia jemnou vôňou, ktorá vás prenesie do pokojom presýtenej záhrady. Suchý olej Peaceful Garden v sebe ukrýva viacero úžasne voňavých tónov. 

Vrchné tóny hrajú čerstvo pokosenou trávou, bergamotom, mätou a koriandrom. Stredné tóny pozostávajú z pivonky, bieleho čaju, listov fialiek a lekna. No a v tých spodných tónoch objavíte pižmo, dubový mach i nejaké drevité tóny. 

Ako sa zjemňujúci olej osvedčil v praxi?

Nepatrím úplne k ženám, pre ktoré bolo odjakživa prirodzené natierať sa po sprche či kúpeli nejakým prípravkom. Skôr som si na to musela zvykať, pretože pocit mastnoty na pokožke mi nie je úplne pochuti. Časom som však zistila, že stačí nájsť ten správny prípravok a jeho pravidelné používanie razom nebude žiadnym problémom. Páči sa mi hlavne, keď telové prípravky krásne voňajú a rozvoňajú prakticky celú pokožku. Osobne radšej uprednostním rozvoňanie pokožky nejakým mliekom alebo olejom ako aplikáciu parfumov. 

Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden si moju pozornosť získal už pri prvom ovoňaní. Jeho vôňa je vskutku úžasná. Osobne by som ju opísala ako sladkú a delikátnu. Ja v nej najviac cítim kvetinové tóny. Vôňa je v podstate jemná, no na pokožke pôsobí výrazne. Olej je úplne priehľadný a skutočne má ľahkú konzistenciu, nie typicky olejovitú. Je iba trošičku mastný a skvelo kĺže po pokožke. Vstrebávanie prípravku je skutočne ultrarýchle a na pokožke nezanecháva žiaden mastný film, tak ako sľubuje. 

Osobne odporúčam používať olej po sprche alebo kúpeli, keď je pokožka ešte zľahka vlhká a teplá. Vtedy sa obdobné prípravky vstrebávajú najlepšie. Olej Peaceful Garden používam hlavne na hornú časť tela. Na nohách mám citlivú pokožku, ktorá si vyžaduje niečo hutnejšie a viac hydratačné. Na ruky a trup mi však testovaný suchý olej sadol výborne. Pokožka je po aplikácii jasnejšia, hebká a hlavne voňavá. 

Testovali sme aj: Mary Kay Clinical Solutions® Supersérum proti vráskam a Hydratačné supersérum

olej na telo Mary Kay

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Odporúčam voňavú novinku na telo?

Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden z limitovanej edície od Mary Kay odporúčam každej žene, ktorá rada na pokožku používa voňavé telové prípravky. Nemusíte sa obávať toho, že má produkt v názve slovko olej. Ide o suchý olej, ktorý sa rýchlo vstrebáva a pokožku zanechá len jemnú a hladkú, nie mastnú alebo lepivú.

K najväčším výhodám prípravku z môjho pohľadu patrí úžasná vôňa, ľahká konzistencia a rýchla vstrebateľnosť. Ak hľadáte na pokožku tela niečo ľahké a voňavé, z novinky od Mary Kay isto nebudete sklamané. 

Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden od Mary Kay nájdete u svojej nezávislej kozmetickej poradkyne Mary Kay a na www.marykay.sk.

- Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden
1 z 6
TEST: Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Zjemňujúci suchý olej Peaceful Garden od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Janka Komadova 21.01.23 20:24

karma
-1.00

Ďakujem za skvelú recenziu

  • 0
Odpovedať

Marta Hollá 08.02.23 17:16

MH
karma
91.00

suché oleje sú super, no pre mňa je top Nuxe

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní