Beauty poradňa Aleny Kimlovej: Ako minimalizovať poškodenie vlasov

Beauty poradňa Aleny Kimlovej: Ako minimalizovať poškodenie vlasov

Zimné mesiace nás nútia častejšie umývať vlasy, najmä ak musíme nosiť klobúky, pod ktorými sa vlasy a pokožka hlavy veľmi mastia. Suchý vzduch, kúrenie, používanie veľkého množstva stylingových výrobkov, časté farbenie, žehlenie, fénovanie veľmi horúcim vzduchom a iné drsné zásahy sú tiež zlé pre vlasy.

Na zlepšenie celkového zdravia a kvality vlasov je potrebné zamerať sa nielen na vlasy, ale predovšetkým na zdravie pokožky hlavy a stav vlasových cibuliek, z ktorých vlasy rastú. To je jediný spôsob, ako obnoviť silné, lesklé vlasy, ktoré vás skrášlia. Doprajte svojim vlasom odpočinok a regeneráciu s vysoko kvalitnými vlasovými výrobkami, ktoré pomôžu vašim vlasom vrátiť sa k zdraviu a kráse.

Mám skvelé skúsenosti s vlasovými prípravkami kozmetickej rady GERnétic, ktoré sú určené nielen na rutinnú starostlivosť, ale ich premyslené zloženie a účinky na hĺbkovú regeneráciu sa používajú pri vypadávaní vlasov z rôznych príčin – po nervovom šoku, po účinkoch rôznych liekov, po hormonálnych zmenách, sú skvelé aj pri riešení problémov s vypadávaním vlasov, lupinami, ekzémami, psoriázou či seboreou.

Pozri aj toto: Zabudni na nudný melír – trendy balejáž sa vracia do módy!

Ako si umyť vlasy

Na umývanie vlasov použite jemný šampón Medul. Obsahuje potrebné zložky a látky pre správnu starostlivosť o vlasy a pokožku hlavy. Odstraňuje nečistoty z vlasov bez zvyškov a veľmi citlivo, uvoľňuje a upokojuje namáhanú pokožku. Má veľmi priaznivé účinky na vlasy a vlasové tkanivá, bakteriostatické vlastnosti, podporuje hydratáciu a nezaťažuje vlasy prílišným vysušovaním. Je určený na pravidelnú starostlivosť o vlasy a na obnovenie ich zdravia.

Ak chcete dôkladne umyť vlasy, naneste dávku šampónu dvakrát za sebou, prvá dávka zmyje hrubé nečistoty. Po opláchnutí aplikujte druhú dávku a končekmi prstov zľahka masírujte pokožku hlavy. Týmto spôsobom sa účinné látky dostanú hlboko do pokožky do vlasových cibuliek. Vyhnite sa hlbokému treniu a prílišnému ťahaniu, čo by mohlo viesť k poškodeniu vlasového vlákna. Na umývanie používajte vlažnú vodu.

Odporúčame aj: Beauty poradňa GERnétic: Ako sa starať o krehkú pokožku okolo očí

Gernetic Medul

Zdroj: GERnétic

Kvalitná regenerácia

Po umytí vlasy zabaľte do uteráka a jemne osušte, opatrne rozčešte a pripravte na aplikáciu stimulačného a výživného vlasového séra Cuticul Extra Plus, ktoré je určené na hĺbkovú regeneráciu pokožky hlavy, vlasovej cibuľky a následný rast kvalitnejších vlasov.

Zloženie tohto séra je vysoko sofistikované a účinné. Glutamínový a peptidový komplex sú prirodzenými aktivátormi enzýmov pokožky hlavy a znižujú vypadávanie vlasov. Glykoproteiny stimulujú metabolizmus buniek, kvasinkové extrakty s komplexom vitamínov a minerálov regulujú činnosť mazových žliaz. Aminokyseliny sú nevyhnutné pre zdravie pokožky hlavy a pre obnovenie kvality poškodených vlasov. Po aplikácii séra Cuticul Extra Plus si vlasy neoplachujte, nechajte ich voľne uschnúť a upravte ich ako obvykle. Na dosiahnutie očakávaného účinku používajte sérum pri každom umývaní vlasov.

Gernetic Medul

Zdroj: GERnétic

Záverečné odporúčania

Ak je to možné, vyhnite sa fénovaniu veľmi horúcim vzduchom, žehleniu, chemickým ošetreniam a iným zásahom, ktoré poškodzujú vlasy. Doprajte svojim vlasom, pokožke hlavy a vlasovým cibuľkám priestor na hĺbkovú regeneráciu a reparáciu. Podporujte regeneráciu vlasov aj zvnútra. Konzumujte potraviny bohaté na vitamíny, minerály a omega-3 mastné kyseliny. Odmenou vám budú krásne, silné a lesklé vlasy.

gernetic Medul Extra

Zdroj: GERnétic

Produkty GERnétic si môžete kúpiť v kozmetických salónoch, kde Vám kozmetička poradí, ktoré prípravky sú pre Vás vhodné a navrhne Vám vhodné kozmetické ošetrenie. Zoznam salónov nájdete na stránke www.gernetic.sk

Vypočujte si naše podcasty Na vlnách krásy GERnétic na SPOTIFY

Ak nemáte vo svojom meste kozmetičku GERnétic, odporučte svojej kozmetičke značku GERnétic a my ju radi preškolíme na túto sofistikovanú a vysoko účinnú kozmetiku so starostlivosťou o tvár i telo. https://www.gernetic.cz/nova-kosmeticka


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní