Beauty poradňa GERnétic: Ako sa starať o krehkú pokožku okolo očí

 Beauty poradňa GERnétic:  Ako sa starať o krehkú pokožku okolo očí

Oči a očné okolie sú veľmi špecifickou súčasťou našej tváre. Svet vnímame očami a naše oči a ich okolie dokážu vyjadriť stav našej duše a mnoho ďalších pocitov. Pre mnohé ženy sa však oblasť očí stáva „nočnou morou“, pretože sa tu objavujú prvé vrásky.

A vrásky znižujú krásu a považujú sa za znak starnutia. A aby sa vrásky a ochabnutá pokožka nestali skutočným strašiakom, je potrebné sa o tieto časti začať starať včas a pravidelne.

Nie je na škodu zamerať sa na starostlivosť o oblasť očí po 20 rokoch veku. Koža v týchto častiach je tenká, jej hrúbka sa porovnáva s hrúbkou cigaretového papiera. Má voľné spojivové tkanivo, je citlivá, reaktívna a krehká, veľmi málo chránená vrstvou podkožného tuku. Priamo túži po pravidelnej a premyslenej starostlivosti a verí, že táto starostlivosť sa vám neskôr v živote mnohokrát vráti.

Ako začasť so starostlivosťou o očné okolie?

Na začiatku je dôležité zamerať sa na ochranu pred vonkajším prostredím. Odporúčam chladiaci produkt Gel Contour Yeux od kozmetiky GERnétic, ktorý vytvára na pokožke mäkký mikrofilm na ochranu pred oxidáciou a tvorbou voľných radikálov poškodzujúcich zdravé bunky. Gél zároveň mierne napína pokožku, zabraňuje mikrokontrakciám a otvoreniu pokožky.

Veľkou výhodou produktu je transport kyseliny hyalurónovej pomocou lipozómov do hlbších vrstiev kože. Poskytuje dobrú hydratáciu a zvyšuje objem, posilňuje väzivo. Pokožka zostáva napnutá a nevädne. Pravidelná ranná aplikácia produktu zaisťuje, že pokožka okolo očí zostáva svieža po celý deň.

Pozri aj: TEST: Micelárna voda Démaquillant Douceur od GERnétic

staroslivosť o očné okolie

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Dobrý stav pokožky je tiež dobrý na podporu večernej starostlivosti. Koniec koncov, oči sú často unavené z pohľadu na počítač alebo mobilný telefón, takže sa okolo nich môže objaviť preťaženie, opuch, podráždenie. Sofistikovaný produkt Masque Yeux od kozmetiky GERnétic je priamo zameraný na tieto problémy. Výťažky z artičokov a harmančeka pomôžu znížiť preťaženie a opuch, a upokojiť pokožku.

Odstraňuje únavu, rozjasňuje pokožku. Hydratačný komplex zaisťuje sviežosť a hebkosť. Už po desiatich minútach aplikácie masky sa zbavíte unaveného vzhľadu, oblasť očí je vyhladená a uvoľnená na nepoznanie. Žiariaci pohľad určite pozitívne vníma vaše okolie.

Doprajte očnému okoliu to najlepšie

Zlatým pokladom pre dámy, ktoré už objavili nejaké vrásky okolo očí, je intenzívny liftingový produkt Lift Crème od kozmetiky GERnétic. Výťažky z Albízie ružovej môžu „vymazať“ jemné linky, zjemniť hlbšie vrásky, organický kremík dodá pleti hustotu a pevnosť. Esencia z harmančeku a bisabololu zabránia podráždeniu a únave pleti. Jemná vôňa, ktorá vás pri aplikácii krému obklopí, pohladí dušu. Aplikácia Lift Crème na konci rannej starostlivosti je tou správnou bodkou, ktorá doladí váš vzhľad k dokonalosti.

Samozrejme, pokožka okolo očí si zaslúži kvalitnú starostlivosť výživným nočným krémom, vyskúšajte Synchro a nezabudnite počas ranného ošetrenia prekryť Gel Contour Yeux denným krémom s ochranným UV faktorom. Dokonalé a jemné večerné odlíčenie by malo byť tiež úplne bežnou rutinou. S ďalšou, špecifickou liečbou oblasti očí určite poradí vaša kozmetička GERnétic, ktorá má možnosť podrobne diagnostikovať stav pokožky a vrások pod lupou.

Odporúčame: Ošetrenie kožných nedokonalostí - AKNÉ

lift krém gernétic

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Ochrana očí pred slnkom

Chráňte oči za slnečných dní slnečnými okuliarmi, aby ste predišli zbytočnému škúleniu a predčasným vráskam. A veľa sa usmievajte, pretože vrásky vyplývajúce z úsmevu nie sú problémom. Naopak, tvár krásne zdobí.

Produkty GERnétic si môžete kúpiť v kozmetických salónoch, kde Vám kozmetička poradí, ktoré prípravky sú pre Vás vhodné a navrhne Vám vhodné kozmetické ošetrenie. Zoznam salónov nájdete na stránke www.gernetic.sk

Viac informácií nájdete tu: KÚPIŤ PRODUKTY

Ak nemáte vo svojom meste kozmetičku GERnétic, odporučte svojej kozmetičke značku GERnétic a my ju radi preškolíme na túto sofistikovanú a vysoko účinnú kozmetiku so starostlivosťou o tvár i telo. https://www.gernetic.cz/nova-kosmeticka


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Janka Komadova 15.03.24 19:55

karma
-1.00

Určite skvelá kozmetika radacsom si prečítala

  • 0
Odpovedať

Jana Čipková 20.03.24 06:45

karma
107.00

O okolie očí sa naozaj treba starať, lebo oči o nás veľa prezradia. Kozmetika v článku je super.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní