Beauty poradňa Aleny Kimlovej: Príprava pokožky na jarné slnko

Beauty poradňa Aleny Kimlovej: Príprava pokožky na jarné slnko

Nepravidelná pigmentácia môže mať mnoho príčin. Vo vašom prípade sa domnievam, že ide o genetickú predispozíciu alebo nadmerné vystavenie slnečnému žiareniu. Tieto príčiny môžu byť tiež ovplyvnené tak, aby Vaša pokožka zostala počas leta vyvážená bez nepríjemnej pigmentácie.

 Je však potrebné začať včas a predtým, ako slnko začne svietiť intenzívnejšie, používať výrobky, ktoré znížia a vyvážia produkciu kožného pigmentu tak, aby si pokožka zachovala jednotnú farbu.

Odporúčame:  Beauty poradňa GERnétic: Ošetrenie kožných nedokonalostí - AKNÉ

Crème Éclaircissante GERnétic

Zdroj: GERnétic

Mám veľmi dobré a dlhoročné skúsenosti s depigmentačným a rozjasňujúcim prípravkom Crème Éclaircissante od kozmetiky GERnétic. Ľahký krém s takmer okamžitou absorpciou blokuje enzým tyrozinázu a tým zabraňuje nadmernej a nepravidelnej tvorbe kožného pigmentu. Okrem toho obsahuje hydratačný komplex a stimuluje energetický metabolizmus, čo je pre pokožku veľmi prospešné.

Tento krém je potrebné používať pravidelne počas jarnej a letnej sezóny. Počas rituálu rannej starostlivosti ho naneste pod denný opaľovací krém, počas večernej starostlivosti pod nočným krémom. Zvyčajne odporúčam klientom začať používať Crème Éclaircissante od marca do konca septembra.

Ochrana pred slnečnými lúčmi

Na zintenzívnenie ochranného účinku proti nepríjemným škvrnám používajte Melano 15 ako denný krém. Skvelý a účinný krém, ktorý je určený pre pokožku trpiacu nepravidelnou pigmentáciou. V bežných dňoch chráni pokožku pred UV žiarením, ale umožňuje aj postupné ľahké opaľovanie. Ak sa chystáte byť dlho na slnku alebo sa chystáte byť v slnečných destináciách, musíte siahnuť po produkte s vyšším faktorom.

Pozri aj: Ošetrenie kožných nedokonalostí - AKNÉ

Melano 15 GERnétic

Zdroj: GERnétic

Odporúčam dodržiavať jednotnú kozmetickú líniu, aby ste svoju pokožku zbytočne nezaťažovali rôznymi konzervačnými látkami a vôňami. Používajte ochrannú emulziu Melano 30 alebo Melano 50+ Stále však odporúčam nevystavovať svoju tvár slnku. Vo Vašom prípade platí pravidlo "menej je viac".

Melano 30 GERnétic

Zdroj: GERnétic

Ak sa na pokožke začnú objavovať tmavé škvrny, využite účinky depigmentačného séra Sérum Dépigmentant. Jemné sérum sa aplikuje v naozaj malom množstve lokálne na škvrny pred nanesením krému Crème Éclaircissante. Účinné látky majú ľahký peelingový účinok, rozkladajú silne pigmentované bunky a spomaľujú tvorbu ďalších pigmentov.

Melano 50 GERnétic

Zdroj: GERnétic

A ešte jedno dôležité odporúčanie.

Zahrňte nočný regeneračný a výživný krém Synchro do svojej celoročnej súpravy krásy. Mám s tým vynikajúce skúsenosti. Je to skvelý produkt, ktorý vyváži funkcie Vašej pokožky a zníži tendenciu k nepravidelnej pigmentácii. Verím, že ak budete postupovať podľa tejto starostlivosti, Vaša pokožka bude v jesenných mesiacoch tohto roka jemná, svieža s jednotným tónom bez nežiaducich tmavých škvŕn.

Pozri aj:  TEST: Micelárna voda Démaquillant Douceur od GERnétic

Serum Depigmentant GERnétic

Zdroj: GERnétic

Produkty GERnétic si môžete kúpiť v kozmetických salónoch, kde Vám kozmetička poradí, ktoré prípravky sú pre Vás vhodné a navrhne Vám vhodné kozmetické ošetrenie. Zoznam salónov nájdete na stránke www.gernetic.sk

Vypočujte si naše podcasty Na vlnách krásy GERnétic na SPOTIFY

Ak nemáte vo svojom meste kozmetičku GERnétic, odporučte svojej kozmetičke značku GERnétic a my ju radi preškolíme na túto sofistikovanú a vysoko účinnú kozmetiku so starostlivosťou o tvár i telo. https://www.gernetic.cz/nova-kosmeticka


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní